Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe ile ludzi bedzie ;>
Ciekawe jak z reklamą 

Moglibyście zamienic ostatnie bronie z przedostatnimi.

Polecam ze względu na Sh4ke

715a95fd31834.jpg

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawe ile ludzi bedzie ;>

Ciekawe jak z reklamą 

Moglibyście zamienic ostatnie bronie z przedostatnimi.

Polecam ze względu na Sh4ke

Bronie muszą zmienić :D 

Te są naprawde paskudne, a ja pewnie zawitam na serwerek i będę nagrywał ^^

q1tjSnZ.png

Zapraszam na mój kanał youtube!

Link: 

http://www.youtube.com/user/Zymerr

Opublikowano

Bronie muszą zmienić :D

Te są naprawde paskudne, a ja pewnie zawitam na serwerek i będę nagrywał ^^

Bardziej paskudna jest ta zbroja dla woja ala. sułtan allahu akbar... Wygląda wręcz żałośnie, nie wiem jak na innych klasach.

Opublikowano

Polecam serwer.

Administracja wydaję się być ogarnięta, stwierdzam po współpracy którą z Nimi przeprowadziłem.

Sama prezentacja też wykonana bardzo dobrze i przejrzyście, tak że chce się ją czytać, a nie napierdolone screenów, belek i jeszcze chujowego tła w jednym obrazku na wysokość 5k pixeli jak u innych.

@1373230489-U611928.pngMizune

Czy to nie Ty robiles dla nich prezke?

Srij9JT.png

Opublikowano

Bardziej paskudna jest ta zbroja dla woja ala. sułtan allahu akbar... Wygląda wręcz żałośnie, nie wiem jak na innych klasach.

Jezeli chodzi ci o zbroje " Razadora " 

To u szamana ona tez wyglada tragicnie. :D

// Exp bedzie taki sam jak był?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Jeszcze te kostiumy do pvp i expa... Generalnie wszystkie zmiany jakie były w metinie od czasu, kiedy grałem są na +, ale tego gówna nigdy nie zdzierżę. I będzie trzeba latać ubranym jak pajac.

Opublikowano

Przylaczam sie do prosby innych graczy o wywalenie tych chujowych zbroji. W zyciu wiekszego szajsu nie widzialem :O. W tym kubraczku niebieskim szyji nie widac nawet, przez co sie wydaje ze glowa jest wieksza od reszty a to nie wyglada zbyt fajnie :D. Mysle ze wiekszosc graczy wolalaby juz zwyklego standardowego hwanga z jakims ladnym swieceniem zamiast tego "czegos"

1292102632u115053.png

Opublikowano

Beran został poprawiony ? ponieważ na ostatniej wersji serwera był pobugowany i takiego WP lub szamana brał na skila a wojownik mógł ustać na lajcie. 

xD 

Opublikowano

Przylaczam sie do prosby innych graczy o wywalenie tych chujowych zbroji. W zyciu wiekszego szajsu nie widzialem :O. W tym kubraczku niebieskim szyji nie widac nawet, przez co sie wydaje ze glowa jest wieksza od reszty a to nie wyglada zbyt fajnie :D. Mysle ze wiekszosc graczy wolalaby juz zwyklego standardowego hwanga z jakims ladnym swieceniem zamiast tego "czegos"

Zanim dojdziesz do tej zbroi zdążymy ją zmienić 3 razy.

Opublikowano

I jak z tymi SM ? Uda wam się oddać czy nie, bo nie wiem czy rezerwować sobie czas na wieczór ^_^

A czemu miałoby się nie udać? Skrypt napisany, będziecie mieli przed startem swoje SM zakupione wcześniej.

Opublikowano

A czemu miałoby się nie udać? Skrypt napisany, będziecie mieli przed startem swoje SM zakupione wcześniej.

o luju bo ja juz mam na koncie :D jakies 190 ale trza dopompowac 

Opublikowano

Przed startem czyli kiedy ? Każdy chce zobaczyć np ile dostał za granie na pierwszej odsłonie.

Opublikowano

Przed startem czyli kiedy ? Każdy chce zobaczyć np ile dostał za granie na pierwszej odsłonie.

Nie każdy dostał, co w tym trudnego - kupiłeś SM dostaniesz 100% + gracze z Topki + Turniej PVP. 

1-50 - pakiet vip na 7 dni + 800 SM

51-100 - pakiet vip na 5 dni + 500 SM

101-150 - pakiet vip na 3 dni + 300 SM

151-200 - pakiet vip na 1 dni + 200 SM

Poszczególne miejsca z Topki, chyba wyjaśniłem.

Opublikowano

Polecam ze względu na Sh4ke, po poprzedniku pamiętam jaki wkład dawał od siebie w serwer.

Reszty nie komentuje.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Który raz to już stratuje 472651? :D :D

Mała pomyłka 472562 dokładnie raz na plikach Deili tym razem, poprzednie wersje na plikach Lastivi / Resti / Xenoxa nie wypaliły.

Może tym razem się uda na plikach Cradosa, ale wątpię.

Opublikowano

Który raz to już stratuje 472651? :D :D

No niedługo już Crados s 50, pewnie robią już zapowiedz ;D  Prawda jest taka że ile razy by nie startowali to i tak po miesiącu upadnie, inwestowanie pieniędzy w ten serwer to totalny bezsens.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

No niedługo już Crados s 50, pewnie robią już zapowiedz ;D  Prawda jest taka że ile razy by nie startowali to i tak po miesiącu upadnie, inwestowanie pieniędzy w ten serwer to totalny bezsens.

Mówisz tak jakby serwer startował już 33 razy. Stał pół roku i miał się dobrze, rework był po to, aby stał dłużej niż pół roku. Jak zawsze nie znam się, ale wypowiem.

@Sh4ke 

Exp bedzie taki sam jak za pierwszym razem?

Ile osób przewidujecie na starcie ? :P

Taki sam, nie mam pojęcia ile będzie tyle będzie. Grunt, żeby grało się dobrze.

Opublikowano

Panowie liczę, że start odbędzie się o godzine 20:00.

Mizune

Za wysoką masz samoocenę, ta grafika, psd, które im sprzedałeś jest słabe i to bardzo, sh4ke uratował wygląd całej prezentacji tym, że fajnie wszystko rozpisał. A ramki/nagłówki są słabe, bardzo słabe.

Robiąc takie grafiki nie powinieneś wypowiadać sie na temat grafików, którzy są o wiele, wiele razy od ciebie lepsi.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Można się już rejestrować??? Konta z wcześniejszej edycji zostają ?

@Sh4ke 

o której start ?

Opublikowano

Można się już rejestrować??? Konta z wcześniejszej edycji zostają ?

Można, tak zostają po poprzedniej edycji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...