Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skończyła się przerwa i jest już ten NPC ?

Oczywiście serwer polecam grałem na pierwszej odsłonie i się nie zawiodłem, liczę że teraz też będzie podobnie :)

Opublikowano

Skończyła się przerwa i jest już ten NPC ?

Oczywiście serwer polecam grałem na pierwszej odsłonie i się nie zawiodłem, liczę że teraz też będzie podobnie :)

NPC już jest.­

tenor.gif

Opublikowano

Serwer naprawdę godny polecenia no i administracja, która zna się na tym co robi.

Na serwerze nie ma dość dużej ilości bugów i start myślę, że wypali zgodnie z planami.

Ja wraz z gildią oczywiście zagram i zapraszam wszystkich w imieniu wszystkich graczy! :)

Opublikowano

W sobotę walentynki, lepiej w piątek:D

Zgodnie z oczekiwaniami, serwer bardzo dobry. Zmiany oczywiście na plus, bardzo ułatwiły rozgrywkę od tej strony technicznej. Na pewno zawitam na dłużej.

Opublikowano

O kurde, cos wydaje mi sie, ze na stracie to bedzie masakra! 700 zrobionych postaci na becie.

Wielkie gratulacje dla administracji, ktora z reszta ogladam na yutubsach oraz gralem tez na poprzedniej odslonie, ale zaczalem jak juz serwera zaczal sie sypac i jakos nie zostatalem na dluzej.

Mysle, ze duzo osob da jednak druga szanse i bedzie wielkie łał na stracie! Nie zmarnujcie tego i wykorzystajcie to w 110%.

Jeszcze raz powodzenia i do zobaczenia, baj!

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

bedzie trzeba clienta pobierac od nowa? czy starego wystarczy zaaktualizowac na officialu ? ;x

Opublikowano

bedzie trzeba clienta pobierac od nowa? czy starego wystarczy zaaktualizowac na officialu ? ;x

Wystarczy zaktualizować.

Opublikowano

1. Terminy

- Testy rozpoczynamy w niedzielę (8.02) między godziną 19 a 21 i kończymy w środę (11.02) w godzinach wieczornych.

- Pierwsze dwa dni będą przebiegać bez jakichkolwiek wspomagaczy od administracji, nawet zwiększonego doświadczenia.

- We wtorek i środę będzie dostępny specjalny handlarz beta, u którego będzie można zmieniać dowolnie swoje poziomy postaci oraz kupować za darmo cenne przedmioty, wzmacniać umiejętności itp.

- Podczas pierwszej fazy testów (niedziela, poniedziałek) ItemShop będzie niedostępny dla wszystkich, natomiast w drugiej fazie wszyscy otrzymają dużą ilość Smoczych Monet do testowania ItemShopu oraz przedmiotów zawartych w nim.

Opublikowano

Administracja leci na latwizne po starcie bedzie to samo GRATKI

Możesz uzasadnić swoją odpowiedź? Nie mogę zrozumieć o co Ci chodzi..

Opublikowano

Polecam serwer, administracja ogarnięta, wszystko fajnie zrobione, bugów co prawda trochę było ale widać, że już jest ich coraz mniej bo team robi wszystko by serwer wystartował z jak najlepszej poycji :). Polecam!

Opublikowano

Serwer po prezentacji przypomina kupę gruzu gdzie zwoziło go 3 tysiące cyganów z 300 różnych ruin budynków. 
Jest wszystkiego tak wszędzie nasrane że nie wiadomo co czytać, a gorzej będzie w grze. 

Za dużo syfu i zbędnych pierdół. 
Nie zagram

Opublikowano

Serwer po prezentacji przypomina kupę gruzu gdzie zwoziło go 3 tysiące cyganów z 300 różnych ruin budynków. 

Jest wszystkiego tak wszędzie nasrane że nie wiadomo co czytać, a gorzej będzie w grze. 

Nie zagram

Przepraszam bardzo, gdzie ty tu widzisz syf? Wszystko się w grze przydaje.

579571423327107377857.png

Opublikowano

Nie zagram

Ktoś tutaj widzę jest ślepy.  xD

Opublikowano

Miał być medium. Czemu zrobiliście harda? :/

Mam tu na myśli ten % ulepszeń epików. Chociaż do 40% mogliście powiększyć :(

No cóż... Mimo to mam zamiar zagrać :)

Opublikowano

Miał być medium. Czemu zrobiliście harda? :/

Mam tu na myśli ten % ulepszeń epików. Chociaż do 40% mogliście powiększyć :(

No cóż... Mimo to mam zamiar zagrać :)

Kto powiedział, że wszystko jak jest teraz będzie wyglądało identycznie na starcie, przecież to jest beta, do startu jeszcze 3 dni licząc dzisiaj, więc dlaczego tak wszyscy płaczą?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...