Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Przywrócono 100% zakupionych SM poprzez SMS/PayPal/Przelew.

te sm'y ''zostaną oddane'' czy ''już je oddaliście'' bo ja wydawałem a na koncie nic nie mam i nie wiem czy opłaca się czekać na ten piątek. 

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Przywrócono 100% zakupionych SM poprzez SMS/PayPal/Przelew.[/size]

te sm'y ''zostaną oddane'' czy ''już je oddaliście'' bo ja wydawałem a na koncie nic nie mam i nie wiem czy opłaca się czekać na ten piątek.

Zostaną oddane przed startem.­

tenor.gif

Opublikowano

Tylko dziwne bo jak się zalogowałem na konto i wbiłem w zakładkę ''logi'' to tam połowy nie ma co kupiłem na starcie więc tylko to zostanie oddane czy macie też swoje logi ?

Na starcie zawitam a czy się zagra dalej pomyślimy ;)

Opublikowano

Tylko dziwne bo jak się zalogowałem na konto i wbiłem w zakładkę ''logi'' to tam połowy nie ma co kupiłem na starcie więc tylko to zostanie oddane czy macie też swoje logi ?

u mnie sa logi z 02.08 wiec cos ci sie jebllo

Opublikowano

- Przywrócono 100% zakupionych SM poprzez SMS/PayPal/Przelew.

Złego czas użyłem, zostaną przywrócone. Wydaje mi się że warto :)

kolejny śmieciowy serwer z cyklu game of tydzień and OFF and new project za months  :)

noł polecam bo to śmierdzi przekrętami na kilometer and nie ma tu niczego ciekawego

baj.

~ Donald Tusk

Zastanawiałem się długo, dlatego teraz dopiero się wypowiadam, bo nie wiedziałem czy po prostu powiedzieć że jesteś debilem - patrz wikipedia czy nie potrafisz czytać, czy może ktoś Ci zapłacił za to że takie pierdoły piszesz.

W skrócie serwer stał pół roku, nastąpił Rework serwera, po to, aby mógł stać więcej niż pół roku.

Na serwerze nie było i nie ma żadnych przekrętów.

Nie ma tutaj nic ciekawego - tego nie skomentuję, bo trzeba być dosłownie k***a ślepym i mieć przerzuty na oczy, żeby nie widzieć zmian.

Z postów, które piszesz wnioskuję, że jesteś zapalonym graczem Balmora S2 - szkoda, że w porównaniu z naszym ma 0 nowości, Administracje, która ma lub miała coś za uszami i wszyscy o tym pamiętają i raczej nie zapomną, serwer na którym Pet kosztuje 120 zł SMS, nie chce już więcej wymieniać, ale spierdalaj tam, bo takich graczy to ja nie potrzebuję.

Jako Administrator powinienem zachować kulturę wypowiedzi itp. ale nie jestem w stanie, kiedy widzę bezmózgowie szerzące się i obrażające mój projekt.

Oczywiście do Balmory, nic nie mam - mają jaki mają serwer, Administracji nie znam, a tylko wiem tyle co Małysz czy inni na filmach powiedzieli lub chcieli powiedzieć.

Pisałem już wiele razy Makin forum od 16+ i nie będzie takich pajaców.

Opublikowano

Będzie zwrócone 100% zakupionych SM. Jak nie będzie to możecie hejtować xD A te logi to chyba z kupowania itemów, a nie SM ;p

@up nie od 16, bo nie będę mógł wbić :C Niech będzie test na inteligencję, wymagane min. 50 punktów IQ. Dużo osób by odpadło :/­

tenor.gif

Opublikowano

Będzie zwrócone 100% zakupionych SM. Jak nie będzie to możecie hejtować xD A te logi to chyba z kupowania itemów, a nie SM ;p

@up nie od 16, bo nie będę mógł wbić :C Niech będzie test na inteligencję, wymagane min. 50 punktów IQ. Dużo osób by odpadło :/­

wez wykurwiaj stad z ta czcionka i swoim zjebanym tokiem myslenia, plax.

@Sh4ke 

ale od balmory to 3chuje w bok, bo to klasyk

Opublikowano

@Sh4ke 

Klasyk owszem i sam to popieram, ale jak ktoś mi atakuje serwer pisząc brednie z palca wyssane, a patrzę jakie posty piszę, że po 2 tygodniach działania serwera nazywa go : TOP 1 2015 Roku, a mamy Luty, to mnie tzw. kurwica bierze.

Napisałem, nic nie mam i nie bawię się w wojenki między serwerowe, ale takie brednie tylko szkodzą serwerowi.

Opublikowano

@Sh4ke 

Mogę używać czcionki jakiej chcę ROZUMIESZ?

Btw. przecież sam oczerniałeś balmorę kiedyś c;

@aw dodacie drop dodań do eq?

tenor.gif

Opublikowano

Mogę używać czcionki jakiej chcę ROZUMIESZ?

Btw. przecież sam oczerniałeś balmorę kiedyś c;

@aw dodacie drop dodań do eq?

nic nie możesz grubasie

i nie oczerniałem balmorki tylko fubu, ale z fubu to spoko ziomek jednak ;]

Opublikowano

Wszystko fajnie pięknie tylko moim skromnym zdaniem zostało za dużo misji wywalonych kiedyś do 30lv było na cały ekran, a teraz 4...   Osobiście z tego braku misji mi brakowało kasy na jakiekolwiek ulepszenie eq. Przydało by się +/- 3-4 misje  które robi się przy okazji dropienia, bodajże była misja z krwią mały, łatwa misja robiło się ją szybko i nagroda fajna była (300k/350k i i jakieś ulepszacz czy może nawet 1rada i 1 egzo o ile się nie mylę) druga misja dla przykładu rozkaz czy coś takiego do stajennego i znowu nagroda to był chyba bodzio czy zwój boga + jakaś drobna sumka yang.

Myślę że dodanie paru misji nie zaszkodzi a jak ktoś nie chce robić to proszę bardzo co jest napisane w prezentacji

z92qyRh.png

Mnożnik zdobywania doświadczenia: 2-3x (200-300%)

Poziom trudności jest dość wysoki, jednak wszystko zostało bardzo doprecyzowane pod względem rozrywkowym, co spowoduje mniejsze odczucie tego. Na każdy poziom postaci mimo wielu pomocników występują misje poboczne - owy system ma zapobiec często spotykanej monotonii gry. Każdą misję poboczną można anulować podczas rozmowy z NPC. Wyłączenie misji fabularnej nie jest możliwe. Wzrost mnożnika jest bardziej odczuwalny na wyższych poziomach niż początkowych.

Opublikowano

No nwm serwer jest teraz medium a w topce dopiero 57lv?

Chciałbym pograć ale mam mieszane uczucia co do ekipy crados'a

Opublikowano

Narazie jest beta a za kilka dni wszystko lacznie z lvl bedzie u npc wiec po co wbijac lvl ;)
Opublikowano

Narazie jest beta a za kilka dni wszystko lacznie z lvl bedzie u npc wiec po co wbijac lvl ;)

Ale chodzi mi o sam fakt ^^ Ze jak na medium to leci trochę marnie... Exp raczej bd taki sam jak na becie... ^^ A na offcialu juz lvla od NPC nie dostaniesz ziomek.

Opublikowano

Ale chodzi mi o sam fakt ^^ Ze jak na medium to leci trochę marnie... Exp raczej bd taki sam jak na becie... ^^ A na offcialu juz lvla od NPC nie dostaniesz ziomek.

Pojecia hard/easy/medium nie oddaja tego co kiedys w metinie ;) Ale rzeczywiscie powinni zmienic na hard/medium z wiekszym naciskiem na to drugie.
Opublikowano

To jest beta, myślisz że ktokolwiek będzie leciał z levelem na becie ?

Uwzględnij że na starcie Ci co lecą w topkę mają PD z IS, wierzchowca z % na exp, bojownika, fryza i peta.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Uwierz, na starcie to nawet jeśli wystartuje o 20, to o 2 spokojnie będą 55+. A to jest beta, nikt nocek zarywać nie będzie ;p

tenor.gif

Opublikowano

Witajcie,

w nocy z poniedziałku na wtorek o godzinie 1:00 odbędzie się przerwa techniczna, która ma za zadanie poprawić zgłoszone błędy na serwerze. Potrwa ona ok. 1 - 2 godziny.

Pozdrawiam, Przemek.

Q4iKmxa.gif

Opublikowano

Jak dla mnie serwer ogółem bardzo na +. 

Jedyne co dla mnie do poprawy to schodzenie z wierzchów przez ctrl+h i kilka tekstów w plikach(nie pamiętam nazwy pliczku w plikach serwerowych, 2 lata przerwy to jednak dużo).

Ciekawi mnie jeszcze itemshop i ceny w nim, bo jeżeli bd trzeba bulić za boja 30 zł jak na balmorze to nie zagram. :)

Opublikowano

Jak dla mnie serwer ogółem bardzo na +. 

Jedyne co dla mnie do poprawy to schodzenie z wierzchów przez ctrl+h i kilka tekstów w plikach(nie pamiętam nazwy pliczku w plikach serwerowych, 2 lata przerwy to jednak dużo).

Ciekawi mnie jeszcze itemshop i ceny w nim, bo jeżeli bd trzeba bulić za boja 30 zł jak na balmorze to nie zagram. :)

Jeżeli będzie płacił SMS nie masz się co dziwić, ceny u nas są normalne i taniej jest niż na innych serwerach, mimo to jest drożej od poprzedniej edycji, aby serwer na siebie zarabiał.

Opublikowano

Przerwa Techniczna z dnia 10.02.2015r.

- Poprawiono system zwierzaków (większości lvl został zresetowany)

- Poprawiono wierzchowce

- Poprawiono konie

- Dodano łączenie Instr. Jazdy Konnej

- Przedmioty od biologa teraz od razu wlatują do ekwipunku

- Poprawiono HP podczas PvP (wymagane spatchowanie clienta)

- Zmniejszono szansę na ulepszanie broni na 30 poziom

- Zmodyfikowano drop niektórych przedmiotów

Opublikowano

Ta, zróbcie k***a jeszcze kostium na 15 dni to się wam będzie lepiej hajs zgadzać. Osobiście na pewno nie zagram i nikt z moich znajomych nie zawita na server.

Lecicie na hajs że aż głowa mała, server jest gówno warty i jeszcze kostiumy w is na 30 dni... To jest chore. C***a tych nowości server do bani, po 2 miesiącach 3/4 graczy odejdzie, bo nie będzie sensu znowu inwestować w isa. Pozdrawiam nie polecam.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Ta, zróbcie k***a jeszcze kostium na 15 dni to się wam będzie lepiej hajs zgadzać. Osobiście na pewno nie zagram i nikt z moich znajomych nie zawita na server.

Lecicie na hajs że aż głowa mała, server jest gówno warty i jeszcze kostiumy w is na 30 dni... To jest chore. C***a tych nowości server do bani, po 2 miesiącach 3/4 graczy odejdzie, bo nie będzie sensu znowu inwestować w isa. Pozdrawiam nie polecam.

Głupi jesteś? Serwer ma się sam utrzymać, a nie dokładać do niego...

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...