Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupi jesteś? Serwer ma się sam utrzymać, a nie dokładać do niego.

Z całym szacunkiem do Ciebie, ale Ty chyba nie wiesz ile wynoszą koszta utrzymania servera...

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta, zróbcie k***a jeszcze kostium na 15 dni to się wam będzie lepiej hajs zgadzać. Osobiście na pewno nie zagram i nikt z moich znajomych nie zawita na server.

Lecicie na hajs że aż głowa mała, server jest gówno warty i jeszcze kostiumy w is na 30 dni... To jest chore. C***a tych nowości server do bani, po 2 miesiącach 3/4 graczy odejdzie, bo nie będzie sensu znowu inwestować w isa. Pozdrawiam nie polecam.

3maj się i nie zapraszaj nawet znajomych tutaj. Pety na stałe / Wierzchowce 480 godzin jazdy (czas leci, tylko jak używasz).

3/4 serwerów ma kostiumy i fryzury czasowe, no chyba że chcesz na full is'a wydać 500 zł i mieć wszystko na stałe, to możemy jeszcze zmienić.

Lecimy na hajs oddając 100% zakupionych SM, serwer gówno warty stał pół roku,a  wśród graczy ma opinię najlepszego serwera Medium 2014 roku. Nowości c*****e, bo 3/4 serwerów ich nie ma. 3/4 Odejdzie, bo tak napisałeś.

W skrócie jesteś kolejną osobą, dzięki której możliwe że MPC będzie od +16. Nie jest to brak przyjmowania krytyki, lecz bezmózgowie kolejnego znawcy z MPC.

Serwer to nie jest instytucja charytatywna, masz co miesiąc dawać 3k złotych żeby serwer działał / były aktualizacje / była reklama to zapraszam kontakt i nr konta podam na PW. Ile jeszcze się znajdzie takich osób, które nie mają pojęcia o działaniu serwera, a spamują ile wlezie.

Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Nie polecam administracji, ostatnio były dość duże przekręty na serwerze ;/ Ogólnie nie polecam serwerka ;p

Chciałbym zobaczyć te przekręty serwerowe - może EQ Navi biegało po M1? Nie macie kiedy pisać takich bzdur, tylko w urodziny mnie wkurwiacie pisząc te bajki.

Jeżeli zobaczę jakiekolwiek ss'y / filmy o przekrętach to uwierzę.

Opublikowano

Triador Helium Crados 1 odslona teraz 2 ciekawe jaki kolejny serwer postawi lourt i bedzie sie znowu ukrywal ;) Co do serwera nie polecam skończy tak samo jak pozostałe serwery zyski spadną i lourt zacznie robic nowy serwer.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć te przekręty serwerowe - może EQ Navi biegało po M1? Nie macie kiedy pisać takich bzdur, tylko w urodziny mnie wkurwiacie pisząc te bajki.

Jeżeli zobaczę jakiekolwiek ss'y / filmy o przekrętach to uwierzę.

Nie mam dowodów ale doszły mnie takie słuchy od paru graczy

Opublikowano

Z całym szacunkiem do Ciebie, ale Ty chyba nie wiesz ile wynoszą koszta utrzymania servera...

Z całym szacunkiem postaw serwer i utrzymaj go dłużej niż miesiąc, zadbaj o reklamę i graczy, bo jak na razie to Ty nie wiesz ile wynoszą koszty.

579571423327107377857.png

Opublikowano

To świetna informacja, chciałbym zobaczyć te przekręty, bo na serwerze żadnych od startu przez pół roku działania nie było, nie ma i nie będzie.

Pomyliłeś serwery i administrację. Polecam zmienić znajomych albo zapisać ich na kurs pisania bajek, sprawdziliby się.

Opublikowano

Widzę, że wierzysz w bajki. A jak Ci powiem, że dostałem fms'a na globalu od Administratora ze średnimi 50000% to mi uwierzysz? 

Opublikowano

Widzę, że wierzysz w bajki. A jak Ci powiem, że dostałem fms'a na globalu od Administratora ze średnimi 50000% to mi uwierzysz? 

Dlatego walczę jak mogę o wymóg 16+ na forum.

Typowe plotki polaków : Nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem.

Opublikowano

Dlatego walczę jak mogę o wymóg 16+ na forum.

Typowe plotki polaków : Nie wiem, nie znam się, ale się wypowiem.

Tu nie chodzi o wiek, po prostu ludzie mają mózg wielkości orzeszka, pewnie im płacą za opowiadanie bajek :D

Opublikowano

Z całym szacunkiem postaw serwer i utrzymaj go dłużej niż miesiąc, zadbaj o reklamę i graczy, bo jak na razie to Ty nie wiesz ile wynoszą koszty.

Nie będzie mi mówiła osoba która ma konto na mpcforum od 2013r... Dobrze wiem na czym to polega, Nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj,  natomiast Ja Was mogę oceniać jak najbardziej skoro grałem na waszej poprzedniej edycji wiec mogę się wypowiedzieć negatywnie i nic wam do tego.

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

Nie będzie mi mówiła osoba która ma konto na mpcforum od 2013r... Dobrze wiem na czym to polega, Nie znasz mnie wiec mnie nie oceniaj,  natomiast Ja Was mogę oceniać jak najbardziej skoro grałem na waszej poprzedniej edycji wiec mogę się wypowiedzieć negatywnie i nic wam do tego.

Oczywiście, masz prawo wypowiedzieć się negatywnie na każdy temat - ale na który masz wiedzę, ogromną wiedzę. Na temat cradosa raczej nie ma negatywnych opinii, mało graczy się skarżyło na administracje jak i serwer.

Opublikowano

No teraz to mnie rozwaliłeś, co ma do rzeczy konto na MPC  xD

Opublikowano

Oczywiście, masz prawo wypowiedzieć się negatywnie na każdy temat - ale na który masz wiedzę.

Skoro grał to chyba może się wypowiedzieć ;) Moim zdaniem administracja powinno troszke bardziej się postarac o dobrą opinie :)

Opublikowano

Skoro grał to chyba może się wypowiedzieć ;)

Ale on się nie wypowiedział na temat serwera, tylko na temat IS, najlepiej to by chciał ISa za 5zł, a tutaj jeszcze trzeba utrzymać serwer.

Opublikowano

Wypowiadaj się negatywnie, ale na tematy o których masz wiedzę i informacje, to samo dotyczy drugiego kolegi, który twierdzi że widział przekręty.

Jeżeli data założenie konta ma oznaczać naszą wiedzę to ludzie z 2k8 to Profesorzy, natomiast ja tylko Doktor Habilitowany, bo 2k10 konto mam.

Opublikowano

Oczywiście, masz prawo wypowiedzieć się negatywnie na każdy temat - ale na który masz wiedzę.

Na który mam wiedze...  nie wiem Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem "Nie znasz mnie to nie oceniaj"  Widze że dobrze się dogadujecie razem we trzech żeby każdego hejtować, kto napisze negatywnie o waszym serwerze jest przez was hejtowany, gratulacje jesteście udaną administracją servera.

Opublikowano

Skoro grał to chyba może się wypowiedzieć ;) Moim zdaniem administracja powinno troszke bardziej się postarac o dobrą opinie :)

Niektórzy nie mają pojęcia o grze - a grają i nie wiedzą jak wyglądają bugi, przebieg gry, problemy w pvp i balans postaci. Samo wypowiedzenie o itemshopie nie stwierdza tego, że serwer jest słaby. 

@ up

NIe umiem czytać ze zrozumieniem? Gdybym nie umiał, to nawet tego zdania bym nie zrozumiał. Hejtować? Czy ktoś tutaj kogoś wyzywa, poniża czy próbuje się wywyższać? Nie. Każdy wypowiada swoje zdanie, którego się trzyma. Serwer ma dobrą opinie przez graczy, możesz to stwierdzić patrząc na posty w pierwszej odsłonie serwera. Nie wymyślaj bajek na poczekanie. 

Opublikowano

Na który mam wiedze...  nie wiem Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem "Nie znasz mnie to nie oceniaj"  Widze że dobrze się dogadujecie razem we trzech żeby każdego hejtować, kto napisze negatywnie o waszym serwerze jest przez was hejtowany, gratulacje jesteście udaną administracją servera.

Człowieku, nie posiadasz odpowiedniej wiedzy, więc się już więcej nie udzielaj, skaczesz do gardeł Administracji, twierdząc że wiesz jakie są koszty utrzymania serwera, nie posiadając własnego.

Warto by było rozróżnić hejt, a krytykę - której ci udzieliliśmy, aby się nie wypowiadać na tematy obce.

Jedyną osobą z Administracji tutaj jestem ja, oni są / byli / będą graczami serwera i nie to nic do znaczenia, bo zwracamy uwagę na brak twojej elementarnej wiedzy i wypowiadanie się na tematy obce Tobie.

Jeżeli nie znasz znaczenia danego słowa, to go nie używaj.

Dokładnie, wbiło 2 kolegów i zaczynają bajki pisać.

1 o przekrętach, które widział lub słyszał u kolegów na ts, którzy żadnego dowodu nie posiadają, bo nie mają jak, bo żadnych przekrętów nie było.

2 zaś prawi nam i pokazuje swoją wiedzę o utrzymaniu serwera i IS, który jest jednym z tańszych obecnie na rynku serwerów Metin2.

Opublikowano

Jeżeli będzie płacił SMS nie masz się co dziwić, ceny u nas są normalne i taniej jest niż na innych serwerach, mimo to jest drożej od poprzedniej edycji, aby serwer na siebie zarabiał.

Nie mam zamiaru płacić smsem, wole mimo wszystko przelewem, a z tego co wiem prowizja za przelew jest dużo mniejsza, niż za sms. Co za tym idzie bardzie powinniście zachęcać ludzi do płacenia w takiej formie, bo po prostu zarabiacie tutaj więcej, więc 10 zł przelewem powinno starczyć, a i zachęci to graczy. :)

Opublikowano

Niektórzy nie mają pojęcia o grze - a grają i nie wiedzą jak wyglądają bugi, przebieg gry, problemy w pvp i balans postaci. Samo wypowiedzenie o itemshopie nie stwierdza tego, że serwer jest słaby. 

No tak tylko administracja Głownie opiera się (mam na myśli ten finansowy) na Item Shopie, wiec odzwierciedla on Administracje i ich zachcianki. Jak server jest dobry i warto na nim grać to można wymagać trochę wyższych cen natomiast ten wasz to taki "troszeczke" odgrzany kotlecik.

Hajs wam się już przestał zgadzać po 3 miesiącach bo gracze pouciekali, zrobiliście przerwę, dwa tygodnie coś porobiliście i znowu stawiacie kolejny.

Opublikowano

No tak tylko administracja Głownie opiera się (mam na myśli ten finansowy) na Item Shopie, wiec odzwierciedla on Administracje i ich zachcianki. Jak server jest dobry i warto na nim grać to można wymagać trochę wyższych cen natomiast ten wasz to taki "troszeczke" odgrzany kotlecik.

Hajs wam się już przestał zgadzać po 3 miesiącach bo gracze pouciekali, zrobiliście przerwę, dwa tygodnie coś porobiliście i znowu stawiacie kolejny.

Już mnie irytujesz, serwer stał 6 miesięcy, nie musisz kupować nic w ISie, wszystko idzie zdobyć w grze, więc z czym masz problem?

Opublikowano

Nieważne ile stał ważne jak szybko uciekli.... O czym Ty mówisz !

Opublikowano

Nie mam zamiaru płacić smsem, wole mimo wszystko przelewem, a z tego co wiem prowizja za przelew jest dużo mniejsza, niż za sms. Co za tym idzie bardzie powinniście zachęcać ludzi do płacenia w takiej formie, bo po prostu zarabiacie tutaj więcej, więc 10 zł przelewem powinno starczyć, a i zachęci to graczy. :)

Owszem dokładnie tak jest z prowizją, lecz trzeba jeszcze pod uwagę wziąć to, że nie każdy gracz Metina ma konto bankowe, dlatego też takie a nie inne ceny.

Nie rozumiem pierwszego zdania twojej wypowiedzi kompletnie. Od kiedy "dobry serwer" ma wyznaczać ceny w item shopie? Odgrzany kotelcik? K***a, przecież jak byk na początku prezentacji piszę o Reworku serwera, nie czytałem, ale się wypowiem.

Przestał się nam zgadzać, dlatego robimy rework serwera, oddając 100% zakupionych SM+ dając bonusy dla graczy z topki, no pewnie. Gdybyśmy lecieli na hajs powstałby nowy serwer, na którym IS byłby droższy i nic byśmy nie oddawali.

Nieważne ile stał ważne jak szybko uciekli.... O czym Ty mówisz !

Uciekli? Administracja była cały czas przez działanie serwera, jedyna zmiana to odejście Adasia, dołączenie Feeziego do ekipy i obecnie 3 nowych Moderatorów Gry.

Jeżeli po raz kolejny nie masz pojęcia na dany temat nie wypowiadaj się, bo zaczynasz nie tylko mnie irytować.

Chcesz pogadać zapraszam na ts.cradosmt2.pl - mam jeszcze z 1h czasu do urodzin, później dopiero późnym wieczorem.

Zapewne nie wbijesz, bo osoby twojego pokroju są "mocne" tylko w pisaniu bzdur nie mających pokrycia w rzeczywistości na forum.

PS. Nieważne ile stał, ale jak serwery ludzie robią na tydzień i potem się śmieją w twarze graczom to jest dobrze? Nie zauważyłem twoich postów tam obrońco serwerów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...