Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli uważasz, że osoby które wygrały sm'y - uczciwie nie znając Sh4ke, dawali mu eq na PL? xD

A ile osób nas oszukało i mówiło że robi reklamę np. podszyło się kilka osób pod Bulionersa / ZabQ'a.

Ile osób mówiło że zrobi reklamę na FB / Asku - dostawali SM a później 2/3 posty i nic nie było.

Ile osób ogólnie nabrało nas na SM.

Ile osób nagrywało, żeby SM dostać, a potem usuwało filmy / kanały.

Ile osób chciało kupić eq / sm na GG.

Mógłbym tak długo wymieniać.

Poza tym osoby, które by miałby dostać SM ode mnie za EQ PL raczej by nie skarżyły się tutaj.

Fajnie jedna osoba na Balmorze podsumowała : Jego serwer jego podwórko, jeżeli nie szkodzi serwerowi.

Konta z "pierwszego" Cradosa będą działać?

Tak, natomiast postacie lecą.

Właśnie napiszcie u kogo macie już serie wykupioną? 

ZabQ/Diablo/Legal/DIIIM2/Ja/Kirek/Bulioners/Adamski/Artex jest ich dużo i chyba wystarczająco :D

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Cos z wierzhowcami sie zmienilo? W prezce jest napisane ze czas leci tylko podczas dosiadania wierzchowca(480h) na stronie widnieje napis 60 dni. Wiec co jest prawda?

Opublikowano

A ile osób nas oszukało i mówiło że robi reklamę np. podszyło się kilka osób pod Bulionersa / ZabQ'a.

Ile osób mówiło że zrobi reklamę na FB / Asku - dostawali SM a później 2/3 posty i nic nie było.

Ile osób ogólnie nabrało nas na SM.

Ile osób nagrywało, żeby SM dostać, a potem usuwało filmy / kanały.

Ile osób chciało kupić eq / sm na GG.

Mógłbym tak długo wymieniać.

Poza tym osoby, które by miałby dostać SM ode mnie za EQ PL raczej by nie skarżyły się tutaj.

Fajnie jedna osoba na Balmorze podsumowała : Jego serwer jego podwórko, jeżeli nie szkodzi serwerowi.

Tak, natomiast postacie lecą.

ZabQ/Diablo/Legal/DIIIM2/Ja/Kirek/Bulioners/Adamski/Artex jest ich dużo i chyba wystarczająco :D

mam nadzieję, że płacone bardziej w PLN potem? I SM od was na własny użytek.

Opublikowano

Cos z wierzhowcami sie zmienilo? W prezce jest napisane ze czas leci tylko podczas dosiadania wierzchowca(480h) na stronie widnieje napis 60 dni. Wiec co jest prawda?

60 dni, czas leci cały czas, ale można wchodzić jak na konia (pieczęć nie wchodzi w slot).­

tenor.gif

Opublikowano

mam nadzieję, że płacone bardziej w PLN potem? I SM od was na własny użytek.

Tak w PLN głównie, SM dostają na własny użytek typu Vip, czy Pet.

Opublikowano

Tak w PLN głównie, SM dostają na własny użytek typu Vip, czy Pet.

elegancko, pozdro 700 winów

Opublikowano

elegancko, pozdro 700 winów

1945 meczy i zamyka, no nie polecam xD

Właśnie sprawdzamy IS'a i jeszcze przed startem będzie dłuuuuga lista poprawek.

Opublikowano

tzn możecie zmienić ceny jeszcze? :D

Opublikowano

tzn możecie zmienić ceny jeszcze? :D

Cen nie zmieniamy, testujemy bonusy / przychodzenie itemków / czas itemków / ew. znikanie.

Opublikowano

Cen nie zmieniamy, testujemy bonusy / przychodzenie itemków / czas itemków / ew. znikanie.

powiedz mi jak działaja te pety: na 30 lvlu tak samo misja i pet bony jak z IS? I tego z IS trzeba expic?

Opublikowano

Co do reklamy to błagam, tylko nie u Bulionersa, gorszego lets playera z metina jeszcze nie widzialem. Kompletna strata kasy...

Opublikowano

Co do reklamy to błagam, tylko nie u Bulionersa, gorszego lets playera z metina jeszcze nie widzialem. Kompletna strata kasy...

POTWIERDZAM, TEN TYP MNIE IRYTUJE

Opublikowano

Będą te wierzchowce 25% moby i 30% exp? ^^­

tenor.gif

Opublikowano

Nie widze w prezentacji nigdzie, kiedy koniec bety i oficjalny start ?

dzis 18-20

powiedz mi jak działaja te pety: na 30 lvlu tak samo misja i pet bony jak z IS? I tego z IS trzeba expic?

??????????

Opublikowano

To jak o której startujecie  ? : >

Między 18, a 20.­

Lol, ślepy jesteś, jak w pierwszym punkcie jest napisane:

"Start Beta Testów Otwartych : 8 Luty godzina 19.00

Start Serwera : 13 Lutego godzina 18.00 - 20.00

Prezentacja będzie aktualizowana o rzeczy, które będziemy wprowadzać do startu min. Dungeony."­

tenor.gif

Opublikowano

Długo będę czekał na link na skrzynkę który ma rzekomo pomóc zmienić moje hasło ? . Potrzebuje zmiany , bo boje sie że ktoś znowu sie włamie . 

Opublikowano

Jest prawie 18 wiec chce sie dowiedziec kiedy dokładnie a nie pomiedzy 18-20 ---__--

18-20, bo administracja nie chce potem hejtów typu "MIAŁO STARTOWAĆ O 19, A WYSTARTOWAŁO O 19:03, RZAL RZAL HEJT !!!11ONEONE!!1"­

tenor.gif

Opublikowano

Długo będę czekał na link na skrzynkę który ma rzekomo pomóc zmienić moje hasło ? . Potrzebuje zmiany , bo boje sie że ktoś znowu sie włamie . 

Napisz mi PW zrobię to szybciej.

18-20, bo administracja nie chce potem hejtów typu "MIAŁO STARTOWAĆ O 19, A WYSTARTOWAŁO O 19:03, RZAL RZAL HEJT !!!11ONEONE!!1"­

Dokładnie.

Jest prawie 18 wiec chce sie dowiedziec kiedy dokładnie a nie pomiedzy 18-20 ---__--

Bliżej 20.00

Mieliście zmienić clienta pod względem graficznym, i co?

Zakodujesz nam to, polecam wracać na Castiosa, zapłaciliśmy i jest zrobiona, kwestia zakodowania, są ważniejsze rzeczy niż grafika. Skoro zapłaciliśmy to będzie.

Z IS Pet jest na zawsze, natomiast na 30 lvl jest czasowy, można go uzupełniać Przekąskami.

To jak o której startujecie  ? : >

W okolicach 20.00

Będą te wierzchowce 25% moby i 30% exp? ^^­

Tak, zaraz je dodam.

Widzę, że czytałeś, początek prezentacji jest napisane.

Opublikowano

Szejk

to petów sie nie expi, ta?

Expi się je zarówno te z IS jak i z gry.

Jedyną różnicą jest czas używania - każdy Pet z IS jest na stałe i ma dopisek [+] - plus.

Opublikowano

Napisz mi PW zrobię to szybciej.

Dokładnie.

Bliżej 20.00

Zakodujesz nam to, polecam wracać na Castiosa, zapłaciliśmy i jest zrobiona, kwestia zakodowania, są ważniejsze rzeczy niż grafika. Skoro zapłaciliśmy to będzie.

Z IS Pet jest na zawsze, natomiast na 30 lvl jest czasowy, można go uzupełniać Przekąskami.

W okolicach 20.00

Tak, zaraz je dodam.

Widzę, że czytałeś, początek prezentacji jest napisane.

Nie potrafisz normalnie odpowiedzieć na pytanie?

PS. Na s1 tez miala być nowa grafika, i jakoś jej nie było.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...