Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Stare konta będą działać?   I czy mógłby ktoś z administracji podesłać mi e-mail przypisany do pewnego konta? Nie pamiętam na jakim miałem a hasła nie pamietam, a troche kasy wydałem wtedy w serwer.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co sie wypowiadasz skoro gów*o wiesz ? <_<

// Start o 20? jakies info? :P

Bliżej 20.00 start

Mam pytanie bo nie chce mi się przekopywać 13 stron. Jakaś rekompensata będzie dla osób które grały przed wyłaczeniem serwera a jak tak to jaka ?

Tak jeżeli zakupiłeś SM przez SMS/Paypal/Przelew to w zakładce na stronie masz opcję zwróć SM i zwracasz sobie 100%. A jeżeli byłeś w topce od 1-200 miejsca lub wygrałeś turniej pvp też dostaniesz SM.

o której start ?

Około 20.00

Opublikowano

Jak postoi z miesiąc i będzie dość sensowna liczba graczy to wracam z ekipą spod gołębinka

A czemu miałby nie stać miesiąc? Skoro poprzednia edycja stała pół roku.

Opublikowano

w*****a ze duzo ludzi podostawalo sm-y i ma latwy start a Ci ktorzy sie natrudzili i kupowali od innych maja w plecy ja mialem na koncie jeszcze okolo 400sm a teraz nie mam nic... 

bez sensu mogliscie oddac tylko tym aktywnym do konca...

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

o prosze, bojowiec znowu nie kosztuje 11zl sms, ostatnio modne stalo sie podnoszenie cen w is  <3

Opublikowano

o prosze, bojowiec znowu nie kosztuje 11zl sms, ostatnio modne stalo sie podnoszenie cen w is  <3

Nom, jeżeli chce serwer utrzymać to tak, popatrz ItemShopy innych serwerów oraz ceny.

Weź pod uwagę ile dany serwer stoi.

Opublikowano

Panowie liczę, że start odbędzie się o godzine 20:00.

Mizune

Za wysoką masz samoocenę, ta grafika, psd, które im sprzedałeś jest słabe i to bardzo, sh4ke uratował wygląd całej prezentacji tym, że fajnie wszystko rozpisał. A ramki/nagłówki są słabe, bardzo słabe.

Robiąc takie grafiki nie powinieneś wypowiadać sie na temat grafików, którzy są o wiele, wiele razy od ciebie lepsi.

Rozumiem że przez "uratowanie" rozumiesz białe MPC'owe napisy?

Idź siać hipokryzję gdzie indziej.

Po za tym jeśli oceniasz moje umiejętności graficzne które na tym forum są znane od kilku lat, na podstawie jednej prezki którą robiłem pod wymagania klienta, nie według siebie to jesteś jeszcze większym idiotą niż Cię dotychczas uważałem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Chętnie bym ci Mizune odpisał ale wystarczy cie ignorować a prowokacje przyjmować na klatę i z czasem spotka cie należna kara.

Pw, zapraszam :)

@ Topic Start o 20:00? Dopiero wrócilem i nie jestem w temacie :P

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Chętnie bym ci Mizune odpisał ale wystarczy cie ignorować a prowokacje przyjmować na klatę i wtedy nachodzi taka blokada konta i odpoczywasz od forum..

Start o 20 czy sie jednak opozni ? : >

Podobno około 20 mam nadzieję, że do 20 się wyrobią :P

Opublikowano

­

Start o 20 czy sie jednak opozni ? : >

jak to szejku napisal

''tak, chyba ze poleci ddos 1tb''

ale sie sracie o tego bojowca, zrobic go w grze to kwestia 11 godzin nikt was do kupowania nie zmusza

Opublikowano

Chętnie bym ci Mizune odpisał ale wystarczy cie ignorować a prowokacje przyjmować na klatę i wtedy nachodzi taka blokada konta i odpoczywasz od forum..

Prawdopodobnie okolo 20 :D

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

­

jak to szejku napisal

''tak, chyba ze poleci ddos 1tb''

ale sie sracie o tego bojowca, zrobic go w grze to kwestia 11 godzin nikt was do kupowania nie zmusza

+ policz wbicie 18lvl+

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Wiem, że serwer jeszcze nie działa ale jak próbuje się zalogować w grze to wyskakuje mi napis "Nieprawidłowa nazwa konta lub hasło", a chyba powinno być "Błąd podczas łączenia się z serwerem". Tylko ja tak mam?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...