Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto powiedział, że wszystko jak jest teraz będzie wyglądało identycznie na starcie, przecież to jest beta, do startu jeszcze 3 dni licząc dzisiaj, więc dlaczego tak wszyscy płaczą?

Czemu wszyscy płaczą? Nie mam zielonego pojęcia. Musiałbyś zapytać "wszystkich". Ja po prostu pytam.

Nie odpowiadam za resztę graczy :)

Opublikowano

Przesadzony % ulepszeń, jara niesamowicie, zmieńcie to

Z tego co sami mówili to chcą iść bardziej pod medium więc tak na +9 przynajmniej 40% by się przydało.

Opublikowano

Czemu wszyscy płaczą? Nie mam zielonego pojęcia. Musiałbyś zapytać "wszystkich". Ja po prostu pytam.

Nie odpowiadam za resztę graczy :)

Może niech dadzą na wszystko 100%? najlepiej iść na łatwiznę to ma być medium, a nie easy + jakiś handel ulepszaczami też by się przydał ;-;

Zostawcie tak jak jest ew. podnieść o te 5% ulepszanie i wystarczy ;)

Opublikowano

Dokladnie, jak juz to o 5% a nie zeby kazdy wbije lv i eq bedzie mozna powiedziec bedzie formalnoscia, jedna nocka i full eq dajmy na to.

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Z tego co widzę to jak było nayebane questów tak jest nadal  <3

Zaraz sprawdzę jak z dropem tych badziewi, jak znów będzie "chory drop" to podziękuje. Patrzył na pewno ktoś na nie ??? :huh:

Opublikowano

Z tego co widzę to jak było nayebane questów tak jest nadal  <3

Zaraz sprawdzę jak z dropem tych badziewi, jak znów będzie "chory drop" to podziękuje. Patrzył na pewno ktoś na nie ??? :huh:

Widzę grałeś na becie nie dłużej nie 5 minut. Polecam pograć więcej i potem pisać komentarze, bo nie mam sił co do niektórych.

Przysłowie nie wiem, ale się wypowiem jest nadal aktualne.

Opublikowano

Widzę grałeś na becie nie dłużej nie 5 minut. Polecam pograć więcej i potem pisać komentarze, bo nie mam sił co do niektórych.

Przysłowie nie wiem, ale się wypowiem jest nadal aktualne.

To przysłowie będzie aktualne zawsze a tym bardziej w świecie metina.

Zmieńcie typ serwera na Medium/hard bo będzie spam tylko :P

Popieram jak najbardziej.

BS będzie dopiero po starcie czy uporacie się tym do czasu trwania bety jeszcze? :)

Opublikowano

Mam pytanie, czy maksymalne staty pozostaną na poziomie 90? Jest to trochę irytujące (tzn. ten plusik w roku ekranu :D), jest możliwość podniesienia tychże statów powiedzmy do 120?

Dżizas nie mogę się doczekać ^^ mam nadzieję, że wystartujecie w podanym terminie bez żadnych problemów.

Opublikowano

Prezentacja ładnie opisana zachęca do zagrania na serwerze,zawitam na starcie i zobaczę co macie do zaoferowania,życzę wam powodzenia i wygodnego startu z serwerem.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Polecam serwer.
Administracja wydaję się być ogarnięta, stwierdzam po współpracy którą z Nimi przeprowadziłem.
Sama prezentacja też wykonana bardzo dobrze i przejrzyście, tak że chce się ją czytać, a nie napierdolone screenów, belek i jeszcze chujowego tła w jednym obrazku na wysokość 5k pixeli jak u innych.

0VPaRnd.png

Opublikowano

hymm, coś nie dziaą ;/

Aaa i jeszcze jedno, ten is juz jest zmieniony czy dopiero będzie ? ;x

Opublikowano

Ok, juz wszystko wiadomo, Kirek juz sie czymś zajmuje ;D Startujcie szybciej , bo sie doczekac nie moge (wiem jutro srart xD)

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie serwara powiem tak gra system ulepszania metki 10/10 . Nie podobało mi się pvp 0 balansu postaci mental zbyt mocny . Nastepnie proponował bym możliwosc tp na nowych mapach z tego co pamietam to na 1 mapie były 4 bossy i można było zapisac kordy co za tym idzie łatwiej było zbic resp przez 1-2 osoby poleciłbym zablokowac to poniewaz wtedy 4 respy kazdy by stał na 1 zależy co potrzebujesz z bossa i by można było o to walczyc a nie ze sie tepa na kazdy resp.

Wiecej nie pamietam co mnie wkurzało ale te medale co sie robiło ze skrzynek wspaniałych tez usunac bo robiły sie przez to jakies bugi na dmg np metalem typ bił wiecej niz bodym z hitow .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Zapowiada się ciekawie  czekam na start aby serwer wystartował bez żadnych problemów :) Zadbajcie o dużą reklamę np: Tream 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...