Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra będzie się toczyła tak jak wczesniej ?

Nie rozumiem.

Start dzisiaj 18-20 - polecam na ts'a wbić po 18 :)

Opublikowano

misje

Zostały usunięte - zostało 10-12 misji w przedziale 1-40, później oczywiście misje wspaniałych, szkoda że nie wpadłeś na betę miałbyś łatwiej to zobaczyć po prostu.

Opublikowano

Zostały usunięte - zostało 10-12 misji w przedziale 1-40, później oczywiście misje wspaniałych, szkoda że nie wpadłeś na betę miałbyś łatwiej to zobaczyć po prostu.

To szkoda, bylo co robić przynajmniej..

Opublikowano

Klient już aktualny, czy trzeba będzie jeszcze cos pobierać? I czy konta już można zakładać? (nie przeglądałem wszystkich stron publikacji)

Opublikowano

Klient już aktualny, czy trzeba będzie jeszcze cos pobierać? I czy konta już można zakładać? (nie przeglądałem wszystkich stron publikacji)

Konta można zakładać.

Opublikowano

­

Który raz to już stratuje 472651? :D :D

Niee, to dopiero 40000 start :/­

No niedługo już Crados s 50, pewnie robią już zapowiedz ;D  Prawda jest taka że ile razy by nie startowali to i tak po miesiącu upadnie, inwestowanie pieniędzy w ten serwer to totalny bezsens.

s50 xD xD po miesiącu padnie xD xD wyjdź, pls­

Klient aktualny, tylko przed startem będzie łatka do pobrania/spatchowania patcherem.­

tenor.gif

Opublikowano

Do zwrotu mam 1000 sm pomimo tego, że kupiłem 2300, mam to w logach kupna i na ss'ie. Co to ma być?

podobnie, poniżej połowy do zwrotu mam.

Opublikowano

Do zwrotu mam 1000 sm pomimo tego, że kupiłem 2300, mam to w logach kupna i na ss'ie. Co to ma być?

Pokaż mi te ss'y na PW.

Opublikowano

Grałem na pierwszej odsłonie serwara powiem tak gra system ulepszania metki 10/10 . Nie podobało mi się pvp 0 balansu postaci mental zbyt mocny . Nastepnie proponował bym możliwosc tp na nowych mapach z tego co pamietam to na 1 mapie były 4 bossy i można było zapisac kordy co za tym idzie łatwiej było zbic resp przez 1-2 osoby poleciłbym zablokowac to poniewaz wtedy 4 respy kazdy by stał na 1 zależy co potrzebujesz z bossa i by można było o to walczyc a nie ze sie tepa na kazdy resp.

Wiecej nie pamietam co mnie wkurzało ale te medale co sie robiło ze skrzynek wspaniałych tez usunac bo robiły sie przez to jakies bugi na dmg np metalem typ bił wiecej niz bodym z hitow .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Up , po co piszesz 2x to samo? o_O

// Zawitam tak jak i na pierwszej odlosnie.

Gralo się przyjemnie, zobaczymy teraz.

Sam jego nick mówi za siebie. xD

Opublikowano

Pobrałem klienta ze strony , po kilkukrotnym spatchowaniu klienta mam ten sam moduł logowania/wyboru postaci etc.

Stwierdzam, że mam innego klienta, chociaż połączyć się na bete mogłem.

Czy nie wgraliście jeszcze tych interfaców czy złego klienta mam :P?

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Pobrałem klienta ze strony , po kilkukrotnym spatchowaniu klienta mam ten sam moduł logowania/wyboru postaci etc.

Stwierdzam, że mam innego klienta, chociaż połączyć się na bete mogłem.

Czy nie wgraliście jeszcze tych interfaców czy złego klienta mam :P?

Łatka będzie przed startem.­ Wtedy to powinno być. Client jest ok.

tenor.gif

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na administracje ( Sh4ke ).

Pare osób na poprzedniej odsłonie serwera dawało temu administratorowi eq na PL,

na serwerze na którym prowadził serie za SM na Cradosie.

PS: Darujcie sobie hejty i tak prawdopodobnie nie przeczytam ich bo to ostatnie sekundy w tym temcie.

12412png_newnawr.png

;33

Opublikowano

Pare osób na poprzedniej odsłonie serwera dawało temu administratorowi eq na PL,

PS: Darujcie sobie hejty i tak prawdopodobnie nie przeczytam ich bo to ostatnie sekundy w tym temcie.

Czyli uważasz, że osoby które wygrały sm'y - uczciwie nie znając Sh4ke, dawali mu eq na PL? xD
Opublikowano

Twoje słowa nie poparte dowodami są nic nie warte. Ja też mogę napisać, że Ins1de przegrał dom grając w pasjansa i co? ;x

@aw u kogo jest reklama?­

tenor.gif

Opublikowano

Twoje słowa nie poparte dowodami są nic nie warte. Ja też mogę napisać, że Ins1de przegrał dom grając w pasjansa i co? ;x

@aw u kogo jest reklama?­

Właśnie napiszcie u kogo macie już serie wykupioną? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...