Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby nie to że tworzę obecnie własny projekt, chętnie bym zagrał na Waszym.
Ze wszystkich serwerów które obecnie wystartowały/startują najbardziej polecam ten, i to nie dlatego że płacili mi hajsy jak coś xD

0VPaRnd.png

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakie wasze zdanie co do servera? Opłaca się go ściągać ? 

Serwer jest bardzo przyjemny polecam zagrać :)

Opublikowano

Jakie wasze zdanie co do servera? Opłaca się go ściągać ? 

Opłaca, serwer stabilny, ciągle Administratorzy czuwają, gra się przyjemnie i gracze co chwile przybywają. 

Opublikowano

Wyniki:

- Poprawiono Górę Wspaniałych podczas samodzielnych wypraw.

- Poprawiono Świątynię Wspaniałych

- Podczas Eventu OX następuje przemienienie w potwora, co zapobiegnie większym lagom podczas tego wydarzenia

- Poprawiono nagrody z Wysp Wspaniałych

- Poprawiono dostępność MODów w liście administracji w przyjaciołach

Dodatkowo informujemy, że praktycznie całkowicie został ukończony ItemShop, więc zostały dodane nowe przedmioty, które możecie kupić.

Trwają także prace nad nowym patcherem, który nie będzie sprawiał problemów ze złym pobieraniem odpowiednich plików.

Pozdrawiam, Przemek

Opublikowano

Właśnie jak ze stanem Online? Ile ?

Nie wiem, bo za dużo startowało razy na plikach Deili i mi się zapomniało.

ile Ludu

Ponad 650 i ciągle rośnie, więc jest dobrze - jeszcze nikt nie wrzucił odcinka z większych YT.

Opublikowano

M1 powoli zapełnia się sklepami, sporo graczy zaczyna, w m2 też sporo ludzi. Ogólnie moim zdaniem największym problemem na początku może być zdobycie broni na 30 +9, bo pali jak cholera, na ok. 40 fmsów jakie ulepszałem od +4 na +9 wszedł tylko 1.

Opublikowano

M1 powoli zapełnia się sklepami, sporo graczy zaczyna, w m2 też sporo ludzi. Ogólnie moim zdaniem największym problemem na początku może być zdobycie broni na 30 +9, bo pali jak cholera, na ok. 40 fmsów jakie ulepszałem od +4 na +9 wszedł tylko 1.

No i dobrze, bo będzie miał swoją wartość, a na poprzedniej edycji fms+9 wyrzucali na ziemię.

Opublikowano

No i dobrze, bo będzie miał swoją wartość, a na poprzedniej edycji fms+9 wyrzucali na ziemię.

prosze nie pisz edycji bo pomysle ze zaraz zrobicie kolejna :(

Opublikowano

To jest nie uniknione, nie długo będzie ruszać trzecia edycja :)

Jeżeli pół roku to jest mało dla Ciebie zapraszam do działu publikacje znajdziesz wiele serwerów stojących aż do tygodnia czasu, gdzie wszystko jest odbugowane, a Administracja zajmuje się serwerem i jest to ich pierwszy.

W skrócie nie pisz już tutaj więcej tych bzdur, bo nie mam czasu zgłaszać każdego posta twojego.

Opublikowano

Jeżeli pół roku to jest mało dla Ciebie zapraszam do działu publikacje znajdziesz wiele serwerów stojących aż do tygodnia czasu, gdzie wszystko jest odbugowane, a Administracja zajmuje się serwerem i jest to ich pierwszy.

W skrócie nie pisz już tutaj więcej tych bzdur, bo nie mam czasu zgłaszać każdego posta twojego.

No spokojnie chłopie, wiem że prawda boli ale taka jest rzeczywistość :) Oby stał jak najdłużej ;)

W ile wbije 75?

Opublikowano

No spokojnie chłopie, wiem że prawda boli ale taka jest rzeczywistość :) Oby stał jak najdłużej ;)

W ile wbije 75?

Jaka prawda. Kilka suchych faktów.

Serwer został odpalony 31 Lipca 2014 roku około godziny 20.00

Stał pół roku - Sierpień, Wrzesień, Październik, Listopad, Grudzień, Styczeń.

Była Ankieta na naszym forum dotycząca dalszych losów serwera. Wybrano opcję : Rework serwera - pod tym terminem kryje się przebudowa, reorganizacja, nowości.

Serwer został ponownie uruchomiony 13 Lutego 2015 roku około godziny 20.30

Serwer został po to przebudowany, aby stał więcej niż pół roku.

Jeżeli nadal widzisz 30 edycji serwera, 50 restartów lub jeszcze jakieś inne anomalia polecam zapoznać się z tematem, a później wypowiadać.

Nie będę spokojny, bo za dużo czasu siedzieliśmy nad serwerem od Maja tamtego roku, żeby teraz byle jaka osoba wbiła i pisała takie pierdoły, które nie mają pokrycia z rzeczywistością.

Wbij sobie do gry, to się przekonasz w ile wbijesz 75.

Kolejny post do zgłoszenia.

Opublikowano

Szejku nie przejmuj się, zawsze znajdą się hejterzy, zazwyczaj są to osoby które robią swoje serwery i myślą, ze jak pohejtuja to przybędzie im graczy na ich serwer.

Co do Cradosa, to serwer idealny, exp przyjemny, misje tez, nic tylko wbić i grać.

Opublikowano

Witam, czy istnieje możliwośc zmiany czcionki na DUŻĄ w kliencie? Bo nie znalazłem a strasznie niewygodnie mi grać na dużym TV z taką małą czcionką, prosiłbym o wprowadzenie :)

Grałem na wcześniejszym Cradosie i taka możliwość chyba istniała.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam, czy istnieje możliwośc zmiany czcionki na DUŻĄ w kliencie? Bo nie znalazłem a strasznie niewygodnie mi grać na dużym TV z taką małą czcionką, prosiłbym o wprowadzenie :)

Grałem na wcześniejszym Cradosie i taka możliwość chyba istniała.

Pozdrawiam.

nie istniała i nie chcieli wprowadzić, bo poza questy wychodzi

Opublikowano

Będzie jakaś reklama?, bo 300 osób nie zachwyca.

Na serverze nie gra 300 osób.

około 600 online jest.

Wiec po co tak bezsensownie piszesz skoro nie masz pojęcia ile online ?

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Będzie jakaś reklama?, bo 300 osób nie zachwyca.

Spadaj na Castiosa aka Deila, a nie mi się tutaj wypowiadasz po raz 10, nie wiedząc ile gra.

Typowa cebula - nie wiem, ale się wypowiem.

7f9s57.jpg

Kilka ostatnich godzin samo CH1. Wiem boli oj boli, że tutaj gra więcej osób, mimo że nie jest to easy.

Opublikowano

japier**le kiedyś na mpc się wchodziło zeby zobaczyć prezki i napisać posta ze się będzie grąło a teraz takie gówna wchodzą i robią 500 serwerów i spamują na krzyż i robią antyreklame w prezce odrazu powinnien nakopach wyjechać z forum 

@co do serwera fajny jest  tylko te questy w  nie moim stylu ale czasami pykam ;)

Opublikowano

Spadaj na Castiosa aka Deila, a nie mi się tutaj wypowiadasz po raz 10, nie wiedząc ile gra.

Typowa cebula - nie wiem, ale się wypowiem.

7f9s57.jpg

Kilka ostatnich godzin samo CH1. Wiem boli oj boli, że tutaj gra więcej osób, mimo że nie jest to easy.

No dobra, dobra gra 400 osób xD a wypowiadam się, bo mogę. ;)

PS. Dalej pisz, że mam spadać na swój server, na którym jestem cały czas. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...