Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Być może dziś/jutro pojawi się kolejny odcinek z gameplayem, który pomoże nowym graczom ogarnąć się na serwerze :D

Zapraszam do gry!

sygna.jpg

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Crashuje 15zł za 1 klucz i trochę sm to stanowczo za dużo.

Truciak to broń na 75 lvl a większość graczy na 130lvl+ biega cały czas z tym marnym fmsem. Serwer fajny ale odechciewa mi się grać ze względu na dużą przewagę IS...

@Edit Chodzi mi o sam drop truty.

Właśnie, za drogie ceny. Itemy z isu dają za dużą przewagę. 

Dzięki za świetny serwer zepsuty isem. Powodzenia w dalszym projekcie. Ja kończę grę ;)

Opublikowano
Truciak to broń na 75 lvl a większość graczy na 130lvl+ biega cały czas z tym marnym fmsem. Serwer fajny ale odechciewa mi się grać ze względu na dużą przewagę IS...

Truty nie ma w IS :)

A poza tym to u nas kostiumy pety fryzury są na zawsze a nie na miesiąc jak na wszystkich innych serwerach :)

36312214307482163419.jpg

Opublikowano

Truty nie ma w IS :)

A poza tym to u nas kostiumy pety fryzury są na zawsze a nie na miesiąc jak na wszystkich innych serwerach :)

co z tego jak jeden item kosztuje 30zl

Opublikowano

co z tego jak jeden item kosztuje 30zl

30 zł najdroższe z nich kosztują, a ciekaw jestem po ile zł sa na innych serwerach pety 7 dniowe, nawet jeśli kosztowały by po 15 zł w co wątpię, to u nas po 2 tyg już wychodzicie na +.

Wiem, ze dla was najlepiej by było jak by pet kosztował 5 zł, jednak pomyślcie z czego potem mielibyśmy opłacać dedyka, reklame, grafike?

Z własnej kieszeni to nie było by dla mnie z pewnością opłacalne.

Poszliśmy wam na rękę, ponieważ kupony SM są dostępne w grze, praktycznie wszystkimi itemkami z IS można handlować w grze,

na eventach można dostać nieraz pety/mounty, a nawet Bao Bao których już kilka dobrych rozdaliśmy.

Wystarczy troszkę się postarać i można wszystko zdobyć, nikt nie mówi, że od razu musicie latać w full IS,

trzeba się zastanowić czy gramy dla przyjemności czy dla bycia najlepszym.

Pozdrawiam i liczę na zrozumienie, zapraszam oczywiście do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie to na Waszą korzyść by była poprawka mapy na 100lvl. Ja sam już miałem nie grać, bo ten 120lvl tam ledwo co wymęczyłem na pdku 100% co miałem z eventu walentynkowego. Później to się expi o niebo lepiej i wolałbym znowu wbijać ze 120 na 150 niż ze 100 na 120 :rolleyes:  Bardzo mi się ogólnie ten system z pasami spodobał. Coś już ze 4 godziny przesiedziałem z kilofem w łapie żeby wbić ten pas na +11. Zawsze coś innego niż latanie za bossami i wciskaniem peleryny. Dungeony mi się średnio podobają. Są tam moby z niższego przedziału lvlowego i to jest troche smutne, bo ja bym osobiście wolał siedzieć 24/7 w dungu dropiąc te ulepszacze i przy okazji wbijać expa niż nie mieć żadnego expa i sam drop na końcu runu :( Niektórzy narzekają, że ciężko robić EQ, bo sporo ulepszaczy trzeba, ale właśnie dzięki temu istnieje jakikolwiek handel na serwerze, bo na samego elitarnego żala +9 włożyłem przeszło 200sztuk każdej perły xD

Ogólnie serwer polecam, z tego co widzę więcej ludzi jest niż ostatnio, czat aktywny cały czas, sklepów pare zawsze się znajdzie, może w końcu wbije max lvl na privie :mellow:

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Czy itemy z ItemShopu są dostępne w grze w postaci dropu?

Licznik jest podkręcony, pokazuje 300+ graczy a jest może z 40...

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Czy itemy z ItemShopu są dostępne w grze w postaci dropu?

Licznik jest podkręcony, pokazuje 300+ graczy a jest może z 40...

Co ty chłopie gadasz, że 40 graczy jak teraz w samym m1 jest prawie setka... http://scr.hu/58om/2v8as

Mam pytanko czy sprzedasz Yang na allegro/PSC jest dozwolona i czy wogóle opłaca się to na Shivie?

Nie jest dozwolona.

Pozdrawiamy i zapraszamy do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

Co ty chłopie gadasz, że 40 graczy jak teraz w samym m1 jest prawie setka... http://scr.hu/58om/2v8as

Nie jest dozwolona.

Pozdrawiamy i zapraszamy do gry!

Nadal mi nie odpowiedziałeś, czy przedmioty z IS są dostępne w grze? (chodzi o drop)

Nie zamierzam wydawać 25 zł na kostium następne 25 na fryz następne na wierzcha i następne na peta -.-

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Nadal mi nie odpowiedziałeś, czy przedmioty z IS są dostępne w grze? (chodzi o drop)

Nie zamierzam wydawać 25 zł na kostium następne 25 na fryz następne na wierzcha i następne na peta -.-

Wierzchowce możesz dropnąć, reszta ze szkat eventowych, ox itp.

Pozdrawiam

sygna.jpg

Opublikowano

Wierzchowce możesz dropnąć, reszta ze szkat eventowych, ox itp.

Pozdrawiam

c***a zrobisz bez is tu, sam dobrze wiesz

nie polecam, wersja V10 inc

Opublikowano

c***a zrobisz bez is tu, sam dobrze wiesz

nie polecam, wersja V10 inc

Nic nie zrobisz bez ISu? Posiedzisz z tydzien w v2 i masz tyle hajsu ze mozesz sobie full isa kupić ;p Chodzi mi tu o kupony sm

Opublikowano

Nic nie zrobisz bez ISu? Posiedzisz z tydzien w v2 i masz tyle hajsu ze mozesz sobie full isa kupić ;p Chodzi mi tu o kupony sm

super zarobek na izi

Opublikowano

Nic ciekawego nie wychodzi więc wracam na serwer ;x

Czemu już nie piszecie co wprowadzacie w przerwach technicznych ? Ja sobie lubi poczytać o zmianach i myślę, że inni też.

Nie myśleliście aby ustawić full hp po dednięciu/relogu ? Trochę to denerwujące, zwłaszcza po relogu jak mam hp na - ;)

Kiedy jakiś najbliższy event ? 

@Edit Jeszcze jedno ;d Czy tylko ja mam problem z lagami ? Podczas ładowania client się zacina, tak samo przy oknie logowania. Jak zminimalizuje to czasami mi się wyłącza bez żadnego błędu. Nigdy tak nie miałem. Jakieś rady?

Mam nadzieje, że ktoś mi odpisze na wszystkie pytania, trochę jest xD

@Edit2 Jeszcze jedno xD Pisaliście, że żaby się respią 8h. Ubiłem dzisiaj o 15:13, no więc wchodzę o 23:13, czekam nawet do 23:17 i nie respi się ;c Więc ile trwa ich resp ?

Opublikowano

eszcze jedno ;d Czy tylko ja mam problem z lagami ? Podczas ładowania client się zacina, tak samo przy oknie logowania. Jak zminimalizuje to czasami mi się wyłącza bez żadnego błędu. Nigdy tak nie miałem. Jakieś rady?

Wywal z clienta pliki d3d9 itd, wielu ludziom to pomagało :)

36312214307482163419.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...