Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odradzam tego serwera WSZYSTKIM ! Administracja nie raczy PRZYPOMNIEĆ MI EMAILU chociaż znam pytanie pomocnicze i login, MAJĄ W D***E GRACZA I JEGO PROBLEMÓW. 

ODRADZAM TEGO GÓWNIANEGO SERWERA, Z TĄ GÓWNIANĄ ADMINISTRACJĄ, A SZCZEGÓLNIE HARIONA .

emaila do swojego konta powinen znać każdy, skąd mam to wiedzieć czy nie chcesz przypadkiem wyłudzić od kogoś konta, które wczesniej sprzedałeś ? :)

email to rzecz najważniejsza, którą każdy powinien znać

Pozwolę sobie zacytować, to co napisałem równy miesiąc temu :D

Nie, żeby był wrożbitą "Maciejem" , ale to było do przewidzenia.  Graczy jest 300, a ile było 1 k+ :D

Pioneczka :D

Po pierwsze graczy nie ma 300, tylko 500-550+, a po drugie to logiczne że na starcie serwera zawsze jest więcej graczy,

niż po miesiącu od startu, u nas to może widać o wiele bardziej gdyż startowaliśmy w w ferie, które niestety już się skończyły,

co za tym logiczne że do wieczora jest mniej graczy. Poza tym sam już doskonale widzę jak zmienia się mentalność graczy,

to już nie to co dawniej, że gracze siedzieli na serwerze od startu, do samego końca.

Teraz większość wbija na tydzień, może dwa po czym sprzedaje konto i idzie dalej,

no ale cóż zrobić gdy z roku na rok ilość graczy metin2 spada, a serwerów przybywa? Trzeba się do tego przyzwyczaić.

Zapraszamy do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

­Jak się serwer trzyma?

Ile online?

Jak z expem?

Jak z reklamą?

­46883540656645472816.png

Opublikowano

emaila do swojego konta powinen znać każdy, skąd mam to wiedzieć czy nie chcesz przypadkiem wyłudzić od kogoś konta, które wczesniej sprzedałeś ? :)

email to rzecz najważniejsza, którą każdy powinien znać

Po pierwsze graczy nie ma 300, tylko 500-550+, a po drugie to logiczne że na starcie serwera zawsze jest więcej graczy,

niż po miesiącu od startu, u nas to może widać o wiele bardziej gdyż startowaliśmy w w ferie, które niestety już się skończyły,

co za tym logiczne że do wieczora jest mniej graczy. Poza tym sam już doskonale widzę jak zmienia się mentalność graczy,

to już nie to co dawniej, że gracze siedzieli na serwerze od startu, do samego końca.

Teraz większość wbija na tydzień, może dwa po czym sprzedaje konto i idzie dalej,

no ale cóż zrobić gdy z roku na rok ilość graczy metin2 spada, a serwerów przybywa? Trzeba się do tego przyzwyczaić.

Zapraszamy do gry!

W takim razie co mam zrobić żeby odzyskać dane do tego konta? Przecież nie błagam o hasło, tylko o email! Podacie mi email to wtedy sobie przypomnę hasło wejde na email i już... 

Opublikowano

Poprzednia osłona była ciekawa,póki nie odeszli gracze,z jakiego powodu?? nie mam pojęcia.

Wcześniej grało mi się na shivie przyjemnie,teraz np. nie podobają mi się bronie.

Opublikowano

­

Poprzednia osłona była ciekawa,póki nie odeszli gracze,z jakiego powodu?? nie mam pojęcia.

Wcześniej grało mi się na shivie przyjemnie,teraz np. nie podobają mi się bronie.

ferie ?

Przecież każdy coś robi nad danym serwerze i sprzedaje ew. wymienia na inny priv.

Taka postać rzeczy...

­46883540656645472816.png

Opublikowano

­Jak się serwer trzyma?

Ile online?

Jak z expem?

Jak z reklamą?

Serwer działa stabilnie 24/7 chyba, że jest jakaś konserwacja, więc gra się płynnie i przyjemnie.

Online teraz w granicach 500+ w godzinach popołudniowych.

Exp do 160 lvl dosyć szybko, później troszke dłużej ale i tak nie jest źle.

Odnośnie reklamy szukamy jakiegoś lepszego youtubera, na razie niestety mam same negatywne odpowiedzi (kręcą już inną serię) ale może z czasem kogoś znajdę.

Przecież teraz bronie są takie same jak na wcześniejszej odsłonie, może pomyliłeś nas z innym serwerem?

­

ferie ?

Przecież każdy coś robi nad danym serwerze i sprzedaje ew. wymienia na inny priv.

Taka postać rzeczy...

No dlatego teraz już po feriach liczba graczy powinna się utrzymywać na stałym poziomie.

Pozdrawiamy i zapraszamy do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

Janusz może mi odpowiesz?

No jak chcesz odzyskać hasło nie znając emaila?

Przecież jest to rzecz, o której jako ostatniej powinieneś zapomnieć.

Wszędzie na różnego rodzaju portalach, grach itd do odzyskania hasła potrzebny jest email,

jedyne rozwiązanie dla ciebie to sobie go przypomnieć.

Pozdrawiam.

sygna.jpg

Opublikowano

Nabij sobie wysoki level, zrób przerwę zapomnij jakiś danych, a taka administracja powie że powinienem pamietać to i mnie zablokowali na tsie. Jak tutaj nie być agresywnym?

To jest tylko gra, nie koniec świata jak konto zginie. Twoim jedynym obowiązkiem jest aby te dane pamiętać.

Opublikowano

No jak chcesz odzyskać hasło nie znając emaila?

Przecież jest to rzecz, o której jako ostatniej powinieneś zapomnieć.

Wszędzie na różnego rodzaju portalach, grach itd do odzyskania hasła potrzebny jest email,

jedyne rozwiązanie dla ciebie to sobie go przypomnieć.

Pozdrawiam.

No i tu jest właśnie potwierdzenie, ze administracja i cały ten serwer to jedno wielkie GÓWNO. Pierdolone studenciki.

Opublikowano

No i tu jest właśnie potwierdzenie, ze administracja i cały ten serwer to jedno wielkie GÓWNO. Pierdolone studenciki.

Idąc Twoim tokiem myślenia każdy może założyć sobie konto na forum, napisać nick postaci i że chce ją odzyskać a nic nie pamięta.

Może ktoś dać screen z m1?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Idąc Twoim tokiem myślenia każdy może założyć sobie konto na forum, napisać nick postaci i że chce ją odzyskać a nic nie pamięta.

Może ktoś dać screen z m1?

­

ahh kolejny ktory nie czyta tematu.

Znam pytanie zabezpieczajace, i nie prosze o hasło tylko o email lub chociaz pierwsze jego litery !

Opublikowano

Mówiłem że to gunwo bd max 2-3 miechy ;) harion co odjebales ze swoimi przydupasami ze z podobno 1k ktore bylo zostalo max 300???

Za 1 miech shiva s4 ;)

Lepiej nie rób serwerow jesli nie potrafisz

Opublikowano

Mówiłem że to gunwo bd max 2-3 miechy ;) harion co odjebales ze swoimi przydupasami ze z podobno 1k ktore bylo zostalo max 300???

Za 1 miech shiva s4 ;)

Lepiej nie rób serwerow jesli nie potrafisz

Znów zaczynasz? Serwer jest jak najbardziej w porządku, wszystko jest w 100% sprawne od samego startu.

Wiele graczy wbiło pograć typowo na ferie, stąd też odnotowany spadek.

Na cały tydzień zapowiedzieliśmy eventy, szukajcie info na naszym forum!

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

38320249199184919883.jpg

A było niedawno 1k, co oni zrobili?

Takie czasy nastały, że większość ludzi wbija na 2-3 tygodnie po czym idzie dalej,

co tydzień startuje po kilka serwerów, a graczy metina coraz mniej.

Szczerze to jestem ciekaw jak to będzie wyglądać za 2 lata.

sygna.jpg

Opublikowano

Takie czasy nastały, że większość ludzi wbija na 2-3 tygodnie po czym idzie dalej,

co tydzień startuje po kilka serwerów, a graczy metina coraz mniej.

Szczerze to jestem ciekaw jak to będzie wyglądać za 2 lata.

Teraz i tak nie liczy sie to jaki kto ma serwer a ilu youtuberow przekupi dany administrator. Nowe pokolenia graczy maja zburzona percepcje, nie zwracaja uwagi na nowosci, ktore oferuje dany serwer, za swoim mentorem-youtuberem pojda na pierwszego z brzegu gotowca.

Powtorze zdanie pewnej osoby ale w gruncie rzeczy uwazam tak samo. Polski metin siegnal dnia i jesli na danym serwerze za cene paczki gum nie wykupisz calego is'a a w dwa dni nie osiagniesz wszystkiego serwer uchodzi jako syf.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...