Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pan Janusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestaliscie podkrecac licznik czy ludzie juz odchodza? Bo jeszcze niedawno 1k pokazywal a teraz ledwo 700 swoja droga kwestia czasu i potrzebna bedzie kolejna odslona

• Odpowiedzi 458
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie, w dniu dzisiejszym zakończyliśmy mały update serwera

oto wprowadzone zmiany:

- Lekko zmieniony wygląd m1

- Ustawione MAX HP po śmierci

- Dodany system pasów PVP, szczegóły w filmiku poniżej

Prosimy o zaktualizowanie clienta!

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

No po whoyou.... Elit. Króla nie mogłem zabić na poli ( 160lvl, 80% na dt, pas na 155lvl PvM, czarna pantera na pasku, elitarny żal +9 50średnie ), a on mi zajebał 2 razy pod rząd ze skilla i 100k hp nie miałem <_<

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

prawie setka ;d a na tym ssie sa 44 postacie ;p

Sprawdzałem ile graczy jest na całej mapie, a nie tylko na wycinku minimiapy

No po whoyou.... Elit. Króla nie mogłem zabić na poli ( 160lvl, 80% na dt, pas na 155lvl PvM, czarna pantera na pasku, elitarny żal +9 50średnie ), a on mi zajebał 2 razy pod rząd ze skilla i 100k hp nie miałem <_<

Na filmie mówiliśmy, że to DT jest zrobione w ten sposób by robić je przynajmniej w kilka osób, samemu nie ma możliwości przejścia go, bądź będzie to bardzo trudne.

Pozdrawiamy i zapraszamy do gry!

sygna.jpg

Opublikowano

Sprawdzałem ile graczy jest na całej mapie, a nie tylko na wycinku minimiapy

spoko :) wiem wiem ^^

dobrze sie gralo na shivi wiec serdecznie polecam :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Szkoda, że tak liczba graczy spada ;/

Da rade jakoś zmienić królestwo ? Nigdzie nie widzę olejku wygnania ^^

Opublikowano

Szkoda, że tak liczba graczy spada ;/

Da rade jakoś zmienić królestwo ? Nigdzie nie widzę olejku wygnania ^^

Masz w is, ew popytaj w grze czy ktoś ma na sell.

Co do liczby graczy niestety takie czasy, że dużo osób wbija po prostu na tydzień pograć i idzie na coś nowego.

My jako administracja nie mamy sobie nic do zarzucenia, poprawiamy błędy na bieżąco, teraz wprowadziliśmy update, są eventy etc.

Zatem mam nadzieje, że ci co teraz zostali już będą u nas grać na stałe :)

Pozdrawiam!

sygna.jpg

Opublikowano

Jest dobrze! Zapraszam na server:>
liczba graczy spada? dobra gadka xD ciekawe dlaczego nie mogę się dostać do bossa(bo tyle ludzi gra;v), metka, moge kupic wszystko od graczy bo server tętni życiem(również handlem). Dlaczego? : )) 
klo.jpg
pozdrawiam

Opublikowano

­Właśnie nie spada. 800-1000osób gra. Dla mnie taka liczba jest świetna :)

Polecam bo Kizio.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Serwer pod IS. Dostałem perma za wyrzucenie kamieni w m1 ;-;.

Ban to odrazu trzeba po serwerze jechać.

Zaśmiecałeś całe M1 dropem ze szkatułek, nikt normalny nie otwiera szkat z dropu 200 razy gdy ma pełne eq,

chyba lepiej było by wyrzucić 200 szkat jednoczesnie skoro drop ci nie potrzebny.

sygna.jpg

Opublikowano

Eventy!

Oto co się będzie działo w poszczególne dni:

- Sobota: Szukanie GM

- Niedziela: Event OX

- Poniedziałek: Manwoo

- Wtorek: Event bursztynowy ( Pierwsze 5 osób które oddadzą GM 500 bursztynu dostają nagrode, rudy bursztynu będą respić się na jednej z map! )

- Środa: Krzyżówki

- Czwartek: odpoczywamy :)

- Piątek: Tanaka, będzie resp tanaków na dolinie o określonej godzinie, szkaty potem wymienicie u NPC

- Sobota: Szukanie GM

- Niedziela: Event OX

Mamy nadzieje, że taki mini kalendarzyk wam się spodoba :)

Dokładnych godzin nie podajemy ponieważ nigdy nie wiadomo co komu wypadnie i nie chcemy zapeszać,

poza tym chcemy by z eventów korzystali prawdziwi gracze, a nie sezonowcy którzy wbijają tylko dlatego bo jest event.

Pozdrawiam, [GA]Harion!

sygna.jpg

Opublikowano

Odradzam tego serwera WSZYSTKIM ! Administracja nie raczy PRZYPOMNIEĆ MI EMAILU chociaż znam pytanie pomocnicze i login, MAJĄ W D***E GRACZA I JEGO PROBLEMÓW. 

ODRADZAM TEGO GÓWNIANEGO SERWERA, Z TĄ GÓWNIANĄ ADMINISTRACJĄ, A SZCZEGÓLNIE HARIONA .

Opublikowano

Odradzam tego serwera WSZYSTKIM ! Administracja nie raczy PRZYPOMNIEĆ MI EMAILU chociaż znam pytanie pomocnicze i login, MAJĄ W D***E GRACZA I JEGO PROBLEMÓW. 

ODRADZAM TEGO GÓWNIANEGO SERWERA, Z TĄ GÓWNIANĄ ADMINISTRACJĄ, A SZCZEGÓLNIE HARIONA .

Krytyka krytyką, ale na co ta Agresja, Złość, stary xD

Opublikowano

Szkoda, że znowu wbije te 1-1,5k graczy, ale na ile? Miesiąc i się serwer znudzi ? Wieczna monotonia. Robisz biologa, misje na ulepy do zbroji i polowania. Nie ma  fabuły.

Nie zagram, bo szkoda mi czasu na ten serwer. Na wcześniejszych odsłonach PanJanuszek mydlił oczka, że będzie reklama, ale uważał też, że serw sam się rozreklamuje  pop przez jego parę k polubień na fb.  Jak widać dalej próbuje wyciągnąć jak najwięcej kasy na tym samym projekcie. Tu troszkę zmienimy kolorki nieba, tu dodany 1 bossa i startujemy...

Powodzenia życzę.

PS:Teraz nocami będzie Harion siedział na ts. Gdy liczba graczy spadnie do 200-300 to go na ts nie zobaczycie. Tyle z mojej strony.

Pozwolę sobie zacytować, to co napisałem równy miesiąc temu :D

Nie, żeby był wrożbitą "Maciejem" , ale to było do przewidzenia.  Graczy jest 300, a ile było 1 k+ :D

Pioneczka :D

Opublikowano

Krytyka krytyką, ale na co ta Agresja, Złość, stary xD

Nabij sobie wysoki level, zrób przerwę zapomnij jakiś danych, a taka administracja powie że powinienem pamietać to i mnie zablokowali na tsie. Jak tutaj nie być agresywnym?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...