Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Licznik graczy juz wylaczony, czyli liczba spada.

Na starcie bylo 600-700, tydzien temu juz 400. ( W tych samych porach odwiedzialem licznik )

A oni i tak Ci będą wciskać kit, że gra 900 osób.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

900 może na ich liczniku, którego nikt nie widzi :P

Skąd truta?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

Chyba wrócę do metina i jak tak patrzę to jedyna dobra alternatywa dla mnie :)

Widzimy się w m1. Sprawdzę serwer w praktyce i wypowiem się tutaj jeszcze :)

Opublikowano

Serwer sam w sobie jest ok co do Administracji to bywa różnie aczkolwiek warto pochwalić [A]Nukey ponieważ widać że jemu na graczach zależy i że doprowadza sprawę od początku do końca co daje nadzieje na to że serwer może jeszcze się jakoś odbić 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Trochę słabo u Was z ochroną przed cheaterami. 

Zrobiłem sobie konto, wgrałem Ninja Hacka i leciałem. W ogóle się nie ukrywałem i tak przez tydzień grałem full-cheats. Prawie co noc bot ustawiony na kamieniach. 

Ktoś łaskawie zbanował konto nie dlatego, że po prostu "wpadłem", a dlatego, że zdecydowałem się wejść do m1 i nak***iać na wolnym(przez 1h ;_; ).

Niby słabo, ale i tak lepiej niż na Vir***lu(może dlatego, że macie mniej graczy), bo tam nie wiem co bym musiał zrobić, żeby bana wyłapać. 

Teraz tylko się zastanawiam czy zaczynać ponownie bez cheatów czy szukać czegoś innego.

Pozdrawiam ekipę serwera. xD

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Licznik graczy juz wylaczony, czyli liczba spada.

Na starcie bylo 600-700, tydzien temu juz 400. ( W tych samych porach odwiedzialem licznik )

Mylisz się, po zmianie clienta był odczuwalny wynik spadku graczy lecz teraz się wszystko unormowało i gra nadal 600+ osób. :)

­

Napisałem że podczas eventu było prawie 900 osób, zalecam czytanie. :)

900 może na ich liczniku, którego nikt nie widzi :P

Skąd truta?

Bo go jeszcze nie podpieliśmy? Chociaż dla osób z Twoim tokiem myślania takie rzeczy są za trudne, panie developer z Belgii.

Żegnam Ciebie, pseudo hakierze. :)

Trochę słabo u Was z ochroną przed cheaterami. 

Zrobiłem sobie konto, wgrałem Ninja Hacka i leciałem. W ogóle się nie ukrywałem i tak przez tydzień grałem full-cheats. Prawie co noc bot ustawiony na kamieniach. 

Ktoś łaskawie zbanował konto nie dlatego, że po prostu "wpadłem", a dlatego, że zdecydowałem się wejść do m1 i nak***iać na wolnym(przez 1h ;_; ).

Niby słabo, ale i tak lepiej niż na Vir***lu(może dlatego, że macie mniej graczy), bo tam nie wiem co bym musiał zrobić, żeby bana wyłapać. 

Teraz tylko się zastanawiam czy zaczynać ponownie bez cheatów czy szukać czegoś innego.

Pozdrawiam ekipę serwera. xD

Prędzej czy później i tak dostaniesz bana także kompletnie nie rozumiem Twojej wypowiedzi, 2/4 serwerów w publikacjach nie ma zabezpieczonego klienta więc można z góry grać, a zabezpieczony klient prędzej czy później i tak trafi na mpc także..

Edit; Tak wiem wiem z Tym pierścieniem teleportacji, był wgrywany na szybko aby ludzie mogli odblokować expa, mozliwe ze dzisiaj dojdzie kilka poprawek. ;)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

O CO TU KUZWA CHODZI?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??! PISZE ZE NIBY NIE PRAWIDLOWY LOGIN LUB HASLO A WPISUJE GO DOBRZE!! CHCE ODZYSKAC HASLO A TU CO JAKIS J****Y BLAD 404.... KUZWA LDUZIE DENERWUJECIE JUZ !!! ADMINISTRACJA PO **** FEST

@1373230489-U611928.pngNukey dlaczego strona nie działa i dlaczego mam napisane ze nie prawidłowe dane ? ( i nie nie wchodziłem w zadne gówna i nikomu nic nie podawałem...) i jak cche odzyskać hasło to nie moge kliknąć "wyślij" i nagle robi mi sie błąd 404 i nie moge wejsć na stronę ?!?!?!?!!?!??!?!?!?!

@dobra wszystko juz działa.... ALe to jest dziwne.... troche macie  z tą strona lekki "burdel" ale serwer jest zarąbisty

polecam :D

Opublikowano

Mylisz się, po zmianie clienta był odczuwalny wynik spadku graczy lecz teraz się wszystko unormowało i gra nadal 600+ osób. :)

Napisałem że podczas eventu było prawie 900 osób, zalecam czytanie. :)

Bo go jeszcze nie podpieliśmy? Chociaż dla osób z Twoim tokiem myślania takie rzeczy są za trudne, panie developer z Belgii.

Żegnam Ciebie, pseudo hakierze. :)

Prędzej czy później i tak dostaniesz bana także kompletnie nie rozumiem Twojej wypowiedzi, 2/4 serwerów w publikacjach nie ma zabezpieczonego klienta więc można z góry grać, a zabezpieczony klient prędzej czy później i tak trafi na mpc także..

Edit; Tak wiem wiem z Tym pierścieniem teleportacji, był wgrywany na szybko aby ludzie mogli odblokować expa, mozliwe ze dzisiaj dojdzie kilka poprawek. ;)

­

Ymm a balans kiedy imaguś? ;p

Opublikowano

czemu jak wybieram postac wywala mnie do okna logowania ? 

Przeinstaluj clienta ;).

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

zmieńcie tą stronę bo wygląda jak by ktoś się na nią zesrał

Opublikowano

U mnie wszystko śmiga ;) ogolnie na serwerze spoko sie gra, ludzi popołudniami tez sporo wiec nie ma tragedii, jest pare rzeczy do poprawy i licze że administracja sie za to w koncu wezmie.

Opublikowano

Taki uj jak slonia nos , pobralem zalozylem konto wybralem krolestwo "shinshoo" wchodze w pierscien a jest tylko "chunjo oraz jinno" Serwer zbugowany i nudny malo ludzi Nie polecam :)

Opublikowano

U mnie wszystko w jak najlepszym porządku - strona działa, forum również, logowanie bez zarzutu :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Taki uj jak slonia nos , pobralem zalozylem konto wybralem krolestwo "shinshoo" wchodze w pierscien a jest tylko "chunjo oraz jinno" Serwer zbugowany i nudny malo ludzi Nie polecam :)

600 online+, dziękuje. :)

zmieńcie tą stronę bo wygląda jak by ktoś się na nią zesrał

Dramat z tym serwem

Mamy nową zakodowaną strone. :)

Wszystko płynnie chodzi, nie wiem jak u was.

­

Opublikowano

Forum nadal gówniane, nie można zrobić konta.

Arena Gildii nie działa co jest dnem totalnym..gdzie niby wojny gildii maja sie odbywac ? Na polu i wtedy w M1 nie można postac GZ ADMINI

Dungeon piaski co 2raz sie buguje zamiast 40 jest 39feministek przez co szkoda czasu na serwer totalnie, już wiele osob odeszło przez podstawowe błędy ja za 6dni też odchodze jak nie naprawicie wiekszosci, gotowca kupili i nawet bugow nie naprawili 

+Granie Wojem jest bezsensowne Kd Zreki,Int,Wita jest a Siły nie ma rud czemu niby..??

Opublikowano

Arena Gildii nie działa co jest dnem totalnym..gdzie niby wojny gildii maja sie odbywac ? Na polu i wtedy w M1 nie można postac GZ ADMINI

Dungeon piaski co 2raz sie buguje zamiast 40 jest 39feministek przez co szkoda czasu na serwer totalnie, już wiele osob odeszło przez podstawowe błędy ja za 6dni też odchodze jak nie naprawicie wiekszosci, gotowca kupili i nawet bugow nie naprawili 

+Granie Wojem jest bezsensowne Kd Zreki,Int,Wita jest a Siły nie ma rud czemu niby..??

Przed chwilą robiłem 3 dungeon i feministki ani rozu nie zabrakło.

­

2i29cae.png

Opublikowano

Jak z takim podejściem masz grać na serwerze to sie nie dziwie że 3/4 rzeczy Ci nie działa, rudy się respią losowo.

­

Opublikowano

to juz sie nie dziwie czmu liczba graczy gwalotwnie spada

super serwer z wojnami w na polu rotfl &&

P6yiSdK.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...