Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rób proszę z siebie teraz niewinnego każdy wie o tym i nie trzeba nic przedstawiać, mój kochany ;) Możesz podziekować koledze a życzę Wam tego samego co zrobiliście im :) Bo takiego chamstwa to chyba się nikt nie spodziewał, zwłaszcza z Waszej strony z osoby która prowadzi już serwer. Polecam wybrać się do dobrego psychiatry i porozmawiać o tym może Wam pomoże. Bo zachowaliście się jak banda gówniarzy, banda dzieciaków którzy zatrzymali się na rozwoju 13 latka. Nie pozdrawiam.

Polecasz jakiegoś psychiatrę? najlepiej ten do, którego chodzisz.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer widzę ma mało ludzi prawie 400 ( o ile licznik nie jest podkręcony ).. Prezentacja nie zachęca do grania. Po za tym administracja na poziomie 13 lat co widać po tym co zrobili z jednym serwer-

Nie rób proszę z siebie teraz niewinnego każdy wie o tym i nie trzeba nic przedstawiać, mój kochany ;) Możesz podziekować koledze a życzę Wam tego samego co zrobiliście im :) Bo takiego chamstwa to chyba się nikt nie spodziewał, zwłaszcza z Waszej strony z osoby która prowadzi już serwer. Polecam wybrać się do dobrego psychiatry i porozmawiać o tym może Wam pomoże. Bo zachowaliście się jak banda gówniarzy, banda dzieciaków którzy zatrzymali się na rozwoju 13 latka. Nie pozdrawiam.

em ( o ile to prawda ). W sumie dobrze tam tym bo i tak mnie wkurzali. Ale nie polecam. Ale życzę powodzenia.

Ty jakaś głupia jesteś? Już raz pisałem co o Tobie myślę i nie mam zamiaru tego powtarzać, wiem że twój mózg zatrzymał się na rozwoju ulicy (dres dupa) ale jak masz się ośmieszać to rób to na yt, tam ci to lepiej wychodzi.

em ( nie wypowidaj sie tu ). 

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ty jakaś głupia jesteś? Już raz pisałem co o Tobie myślę i nie mam zamiaru tego powtarzać, wiem że twój mózg zatrzymał się na rozwoju ulicy (dres dupa) ale jak masz się ośmieszać to rób to na yt, tam ci to lepiej wychodzi.

em ( nie wypowidaj sie tu ). k

­

Nie żebym bronił koleżanki, ale ty nikomu niczego zabraniał nie bedziesz i rozwalasz mnie swoim zachowaniem. Rozwaliłeś z Nukeyem komuś serwer i się puszysz na tym forum jak przepiórka podawana na tacy , i myślisz że każdy puści płazem twoje gówniarskie zachowania. Miałeś mokro że twój pro mega rework srework nie wypali i musiałeś pozbyć się lepszego serwera... Ciekawe które jeszcze ddosujecie czy próbujecie wywalić w kosmos....  W tej chwili macie taką reklamę że dłuugo dłuugo nikt u was grać nie będzie chciał o ile w ogóle ktoś ( po za tymi którym za to zapłacisz albo zagrozisz ze wywalisz serwer czy kompa ) będzie chciał zawracać sobie głowę czymś sygnowanym logiem CRIME i NUKEY... Upadliście na dno, pokazując jak wiele brakuje wam lat i szarych komórek... Więc razem z Nukeyem zostawcie sobie takie teksty na włansym podwórku , czy we własnym pokoju, bo tylko się ośmieszacie i jeszcze bardziej wkurzacie ludzi. Wasz wychwalany ( tylko przez was ) rework okaże się gwoździem do trumny po tym co zrobiliście z Tesorią , bo nie wierzę że puszczą wam to płazem, i nie wierzę że ktoś pójdzie grać do takich śmieci jak wy ( jest tu jeden podobny do waszego , może się połączcie razem , zróbcie fuzje, dyfuzje i wywalcie się sami z tematu metina i serwerów...) . 

W innych kręgach niż MPC aż huczy o waszej dwójce , i będzie huczało wiec nie liczyłbym na przypływ graczy czy zainteresowanie waszymi projektami. A nawet jak pozmieniacie nicki, i tak każdy będzie wiedział kto i gdzie, czyli dzieci co wywalają inne serwery... 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nie żebym bronił koleżanki, ale ty nikomu niczego zabraniał nie bedziesz i rozwalasz mnie swoim zachowaniem. Rozwaliłeś z Nukeyem komuś serwer i się puszysz na tym forum jak przepiórka podawana na tacy , i myślisz że każdy puści płazem twoje gówniarskie zachowania. Miałeś mokro że twój pro mega rework srework nie wypali i musiałeś pozbyć się lepszego serwera... Ciekawe które jeszcze ddosujecie czy próbujecie wywalić w kosmos....  W tej chwili macie taką reklamę że dłuugo dłuugo nikt u was grać nie będzie chciał o ile w ogóle ktoś ( po za tymi którym za to zapłacisz albo zagrozisz ze wywalisz serwer czy kompa ) będzie chciał zawracać sobie głowę czymś sygnowanym logiem CRIME i NUKEY... Upadliście na dno, pokazując jak wiele brakuje wam lat i szarych komórek... Więc razem z Nukeyem zostawcie sobie takie teksty na włansym podwórku , czy we własnym pokoju, bo tylko się ośmieszacie i jeszcze bardziej wkurzacie ludzi. Wasz wychwalany ( tylko przez was ) rework okaże się gwoździem do trumny po tym co zrobiliście z Tesorią , bo nie wierzę że puszczą wam to płazem, i nie wierzę że ktoś pójdzie grać do takich śmieci jak wy ( jest tu jeden podobny do waszego , może się połączcie razem , zróbcie fuzje, dyfuzje i wywalcie się sami z tematu metina i serwerów...) . 

W innych kręgach niż MPC aż huczy o waszej dwójce , i będzie huczało wiec nie liczyłbym na przypływ graczy czy zainteresowanie waszymi projektami. A nawet jak pozmieniacie nicki, i tak każdy będzie wiedział kto i gdzie, czyli dzieci co wywalają inne serwery... 

Nie jestem Asfenem, żeby zmieniać nicki.

bez_odbioru

Opublikowano

Nie interesują mnie Twoje wypociny, tym bardziej nie będę miły dla osoby która atakuje mi serwer/team (nie chodzi tu o ddosy). Asfen miał dostać nauczke za to, co zrobił kiedyś, a Ty wpierdalasz (za przeproszeniem) się w sprawy o których nie masz pojęcia, dzięki za opinie o reworku, tym bardziej że nie wiesz co tam jest, następnym razem jak coś będziesz chciał napisać to chociaż spytaj się o poprawną wersje a nie płaczesz za serwerem który i tak ustałby 5 dni, dobrze że wspomniałeś o reklamie, szkoda tylko że nie wiesz nawet czego planujemy.

To dobrze że jest o nas głośno, lubie być w centrum uwagi.

/dlakwiatuszka

nie miałem z tym serwerem nic wspólnego.

­

Opublikowano

Nie interesują mnie Twoje wypociny, tym bardziej nie będę miły dla osoby która atakuje mi serwer/team (nie chodzi tu o ddosy). Asfen miał dostać nauczke za to, co zrobił kiedyś, a Ty wpierdalasz (za przeproszeniem) się w sprawy o których nie masz pojęcia, dzięki za opinie o reworku, tym bardziej że nie wiesz co tam jest, następnym razem jak coś będziesz chciał napisać to chociaż spytaj się o poprawną wersje a nie płaczesz za serwerem który i tak ustałby 5 dni, dobrze że wspomniałeś o reklamie, szkoda tylko że nie wiesz nawet czego planujemy.

To dobrze że jest o nas głośno, lubie być w centrum uwagi.

/dlakwiatuszka

nie miałem z tym serwerem nic wspólnego.

­

Takie hackiery bo Nukey dostał passy do konta GM haha beka w c**j...  xD  xD  xD

Normalnie lepszych włamów nie widziałem nigdy!

Wkońcu to Nukey informatyk, hackier, python master, wszystko w jednym także no znalazł lukę i się włamał.  8S

53594961070274399019.png

Opublikowano

Takie hackiery bo Nukey dostał passy do konta GM haha beka w c**j...  xD  xD  xD

Wkońcu to Nukey informatyk, hackier, python master, wszystko w jednym także no znalazł lukę i się włamał.  8S

Mimo wszystko Asfenowi życze wszystkiego najgorszego, co niezmienia że Castios to syf ;)

Opublikowano

Ty to powinieneś zamknąć ryj i iść na forum wytłumaczyć graczom a nie dyskutujesz. Też kur widzę pizda z Ciebie i to wielka

em ( nie wypowidaj sie tu ). 

­

Chyba Twój skur. Jesteś tak poj3bany jak mój piesek:) dziecko które zatrzymało się na rozwoju kur 13 latka. I zamknij tą mordeczkę bo jesteś na chwilę obecną większym ścierwem który prowadzi własny serwer. A jako administrator powinieneś się hamować z takimi tekstami do ludzi, bo to świadczy jakim jesteś zjebem :D

Opublikowano

Możesz troche przystopować z tymi kłótniami? Gdzie nie wejdę, tam Ty kogoś wyzywasz. Ogarnij się trochę, bo to nie wypada, żeby kobieta tak rzucała mięsem. "Kulturę wynosi się z domu" :).

Co do serwera, to opinie o nim są słabe :/ Mimo to, wejdę na serwer i sprawdzę jak jest naprawdę. 

Opublikowano

Witam,

to mój ostatni post w tej prezentacji, razem z teamem chcielibyśmy ogłosić że dnia 18.04.2014 o godz. 20:00 serwer zostanie wyłączony.

Nie chcę pisać powodów bo jest ich wiele, wystarczy przeczytać fanpage.

Serwer przejdzie przez całkowity rework, i możliwe że zobaczycie nas w maju z większym show.

Dziękujemy wszystkim za gre na serwerze­.

Pozdrawiam, Crime.

fb - CastiosMT2

Opublikowano

Chciałbym dodać że serwer Eldaria nie jest nasz, a sponsora.

Jeśli macie jakieś propozycje najlepszy kontakt z nami jest przez fp, zachęcamy jeszcze raz do odwiedzenia. ;-)­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...