Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

strona nie działa .

strona nie działa .

Wystarczy usunąć cookies :)

Jeżeli nie wiesz jak to zrobić Zapraszam na nasz fp na którym jest pokazane jak to zrobić ;)

Na FanPage serwerowym pojawiło się rozwiązanie dla tych co nie ładuje im się strona i forum lub wyskakują errory typu 403 etc.

2i29cae.png

Opublikowano

Strona mi od wczoraj nie działa, ciekawie... wyczyściłem ciasteczka, próbowałem na innej przeglądarce i nic. ­

Opublikowano

Wymień mi te serwery:)

Trochę Deila.pl

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Ten server to jakiś gotowiec.

Mam biologa na 40lvl to zanim go wykonałem wbiłem prawie 75lvl..

Servera nie polecam

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

Ten server to jakiś gotowiec.

Mam biologa na 40lvl to zanim go wykonałem wbiłem prawie 75lvl..

Servera nie polecam

Biologa robisz 15 minut i dropi 15% z każdego mobka, czyli na grupke wypada 1 itemek. :)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Alaria.pl drugi serwer na tych samych plikach a 3 nie pamietam nazwy.

Wystarczy, ze wbilem na konto kolegi i zobaczylem pierscienie potki i symbole zwierzat...

Alaria ma 30 online? Nie dawno uporczywie hejtowałeś serwer więc w sumie dobrze że tu nie grasz.

­

Opublikowano

@Skurwensynek™.

To z*******y jesteś ;) bo ja bym nie był w stanie po potach ocenic, bo są one na każdym serwerze :O

Na wstepie wyzywasz? Inteligencja widze nie pozwala Ci na zachowanie kultury do innego czlowieka.

Sporo zmieniliscie ale bronie exp,KD,poty,symbole,pierscienie. Nie wierze, ze dodawaliscie specjalnie to sami od siebie :) Nie chce mi sie szukac wiecej rzeczy

Alaria ma 30 online? Nie dawno uporczywie hejtowałeś serwer więc w sumie dobrze że tu nie grasz.

­

Niedawno? Wczoraj? Bo tam nie gram? juz. Co ma licznik do serwera? Jesli jest ciekawy gram, jesli nie to nawet przy 10k online bym nie zagral.

P.S to nie Alarie hejtowalem ;)

Opublikowano

Na wstepie wyzywasz? Inteligencja widze nie pozwala Ci na zachowanie kultury do innego czlowieka.

Sporo zmieniliscie ale bronie exp,KD,poty,symbole,pierscienie. Nie wierze, ze dodawaliscie specjalnie to sami od siebie :) Nie chce mi sie szukac wiecej rzeczy

Niedawno? Wczoraj? Bo tam nie gram? juz. Co ma licznik do serwera? Jesli jest ciekawy gram, jesli nie to nawet przy 10k online bym nie zagral.

P.S to nie Alarie hejtowalem ;)

Interesujące..

Weight. ja nadal czekam na ten balans upragniony..

pisze do Ciebie na pw , a ty co?

udajesz ze Cię nie ma? ;o

pozdrawiam.

Jakbyś dostawał 30 pw po wejściu na serwer to nie wiem czy w 5 minut byś odpisał, pozdrawiam. ;-)

­

Opublikowano

Interesujące..

Jakbyś dostawał 30 pw po wejściu na serwer to nie wiem czy w 5 minut byś odpisał, pozdrawiam. ;-)

­

Zapraszam do zacytowania hejtu na Alarie. Powodzenia zycze w szukaniu

Opublikowano

1994614244399131217167.jpeg

Dzisiaj o 18:00 odbędzie się konkurs OX!

Aby, wziąć udział udaj się do: 150px-Uriel.jpg na CH1.

Odbędą się 3 rundy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...