Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Weight

Po pobraniu nowego clienta i próbie zalogowania wywala do głównego menu logowania i tak w kółko. 
Usuwanie root z pack nic nie daje, patchowanie równiez. 

I wszystko jasne...

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Weight

Po pobraniu nowego clienta i próbie zalogowania wywala do głównego menu logowania i tak w kółko. 

Usuwanie root z pack nic nie daje, patchowanie równiez. 

no jakoś 173 osoby na ch1 nie mają takiego problemu :) Wrócimy do starych 250 online na ch1 ? :3

rfm8vy.jpg

­

2i29cae.png

Opublikowano

@Hotovsky
Ale czy ja coś mówie o ilości graczy?

Mówie że od początku mam problemy żeby wgl wejść na serwer a Ty mi z liczbą graczy wyskakujesz.

Pierw po aktualizacji starego clienta wyskakiwał jakiś error z brakiem jakiegoś pliku, teraz na cliencie v2, po zrobieniu wszystkiego jak pisze na stronie która sie ładuje dopiero po 10 sekundach po wybraniu postaci nawet nie pokazuje sie pasek ladowania tylko wywala do menu logowania. 

I wszystko jasne...

Opublikowano

@Hotovsky

Ale czy ja coś mówie o ilości graczy?

Mówie że od początku mam problemy żeby wgl wejść na serwer a Ty mi z liczbą graczy wyskakujesz.

Pierw po aktualizacji starego clienta wyskakiwał jakiś error z brakiem jakiegoś pliku, teraz na cliencie v2, po zrobieniu wszystkiego jak pisze na stronie która sie ładuje dopiero po 10 sekundach po wybraniu postaci nawet nie pokazuje sie pasek ladowania tylko wywala do menu logowania. 

Pokazałem Ci że ten problem może(nie musi) leżeć po Twojej stronie.

­

2i29cae.png

Opublikowano

Porty blokuje, faktycznie...

Zero pomocy... Nie polecam serwera :)

Ty czekaj, podaj adres przyjadę i ci pomogę... Co ja ci mam zrobić skoro antywirus albo zapora ci porty blokują? Chyba że masz komputer od komunii to ci kasę na nowy podeślę co?

Opublikowano

@Maxrik

Co to za miłe odzywki? :D Serwera nie polecam, mozna juz takie spotkac 

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

@Maxrik

Co to za miłe odzywki? :D Serwera nie polecam, mozna juz takie spotkac 

Jeżeli nie potrafisz dodać clienta do wyjątków i odblokować portów to co ma Tb pomóc ? powiedział Tobie jak może być przyczyna więc problem powinieneś rozwiązać. Ale lepiej napisać nie polecam bo wbić na serwer nie potrafię hahahaha pzdro z ziemi.

Serwer polecam administracja się stara. U kogo planujecie zakupić reklamę ?

IDcncno.png

Opublikowano

Nic mi nie blokuje bo nie ma co blokować :)

A kompa jestem pewny że mam lepszego niż maszyna na którym stoi ten gotowiec :>

Hehehehe to spierdalaj !

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Nic mi nie blokuje bo nie ma co blokować :)

A kompa jestem pewny że mam lepszego niż maszyna na którym stoi ten gotowiec :>

Człowieku w wieku 5 lat .. umiesz clienta odblokować z antywirusa ? chyba nie

Opublikowano

Jak go mam odblokować z antywirusa skoro go nie mam? :v

I jeśli by był nawet w antywirusie zablokowany to by sie nawet client nie odpalił :)

Zapora też wyłączona i do wyjatku dodany.

I wszystko jasne...

Opublikowano

Ty czekaj, podaj adres przyjadę i ci pomogę... Co ja ci mam zrobić skoro antywirus albo zapora ci porty blokują? Chyba że masz komputer od komunii to ci kasę na nowy podeślę co?

poziom administracji

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

I jeśli by był nawet w antywirusie zablokowany to by sie nawet client nie odpalił :)

Już ci mówiłem spierdalaj. Where Da Hoot Dat

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Co to za bonus "Szansa na odbicie klątwy"? wczesniej na zadnym serwerze go nie spotkałem dlatego, pytam na co on tak właściwie działa?

Opublikowano

Tak, zapore masz wyłączoną ale do wyjątku dodałeś, sam się gubisz w swoich wypowiedziach...

Na 100% ci zapora blokuje port logowania, a jeśli nie to nie potrafisz uruchomić patchera. Bo tylko tyle trzeba zrobić. Jedyna osoba która ma taki problem to ty.

Opublikowano

Dodane do zapory, przy każdym uruchomieniu jakiejkolwiek aplikacji pyta czy dodać do wyjątków niezależnie od tego czy zapora jest włączona czy wyłączona.

Od samego początku wiedziałem że nie znacie rozwiązania probelmu i to samo było na identycznym serwerze jak ten który padł po tygodniu :)

Tym sposobem udowodniłem że jesteście ścierwami którzy postawili serwer na gotowcu i nic o nim nie wiedzą... Szukają problemu w portach gdzie problem leży w źle zbudowanym cliencie z krajem shinsoo który po stworzeniu w nim postaci nie daje możliwości zalogowania się.

GRATULUJE. 

I wszystko jasne...

Opublikowano

Dodane do zapory, przy każdym uruchomieniu jakiejkolwiek aplikacji pyta czy dodać do wyjątków niezależnie od tego czy zapora jest włączona czy wyłączona.

Od samego początku wiedziałem że nie znacie rozwiązania probelmu i to samo było na identycznym serwerze jak ten który padł po tygodniu :)

Tym sposobem udowodniłem że jesteście ścierwami którzy postawili serwer na gotowcu i nic o nim nie wiedzą... Szukają problemu w portach gdzie problem leży w źle zbudowanym cliencie z krajem shinsoo który po stworzeniu w nim postaci nie daje możliwości zalogowania się.

GRATULUJE

No to zrób postać w chunjo lub w jimno? ;o Nie wina clienta, tylko cos popierdoliles pewnie. ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...