Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hotsovsky GM'em a na jutubach reklamuje już jakiś inny xD

Za to mi płacą.

Zapowiadać serwery zapowiadam :)

Główną serią i tak jest Castios :)

ps.Pokaż mi takiego jutubera co ma serwer (swój) i nie reklamuje innych :)

2i29cae.png

Opublikowano

Powiedzcie mi, co z tym serwerem, dziś w ogóle to włączycie czy już koniec? Bo jak są nowe serwery i po jakimś czasie jest DDoS czy coś... to potem serwer jednak się nie podnosi. Jak będzie tu?

Dum spiro, spero.

Opublikowano

dlaczego serwer off?

Bo ktoś ma taki kaprys.

Czy będą wprowadzane jakieś nowości?

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano
Powiedzcie mi, co z tym serwerem, dziś w ogóle to włączycie czy już koniec? Bo jak są nowe serwery i po jakimś czasie jest DDoS czy coś... to potem serwer jednak się nie podnosi. Jak będzie tu?

Przecież serwer cały czas jest włączony... 

Opublikowano

Serwer się podniósł :) Gra się bez lagów i wywalania :)

SS z m1 o godzinie 11;12

dkiscr.jpg

2i29cae.png

Opublikowano

Serwera nie polecam prawda jest taka Admini maja w d***e graczy , itemy z itemshopu znikaja a doprosic o zwrot graniczy z cudem

Wiesz wogóle co ty piszesz?

Admini harują 24h na dobe a ty mówisz, że mają graczy w d***e!

Takich jak ty to chyba każdy ma w d***e!!!!

ljbc.png

Opublikowano

Nie działa mi forum podczas rejestracji gdzie wypełniam wszystko pojawia mi sie u góry to pole jest wymagane próbowałem z 10 razy ciągle wszystko uzupełniałem i nic 

Opublikowano

Nie działa mi forum podczas rejestracji gdzie wypełniam wszystko pojawia mi sie u góry to pole jest wymagane próbowałem z 10 razy ciągle wszystko uzupełniałem i nic 

Na innej przeglądarce spróbuj,wyczyść cookies lub zmień dane :)

2i29cae.png

Opublikowano

Wiesz wogóle co ty piszesz?

Admini harują 24h na dobe a ty mówisz, że mają graczy w d***e!

Takich jak ty to chyba każdy ma w d***e!!!!

To że mają w d..upie graczy wie każdy komu itemy z isu poginęły lub gdy prosi ich o jakąś pomoc  bo może i  pomagają ale znajomym a normalnych graczy mają głeboko  

Co do tego harowania to nie wiem co bierzesz ale weź przestań   głupoty takie piszesz że głowa mała  ( co niby takiego zrobili bo ja żadnych zmian nie widzę  poczekaj do 15 to będziesz znowu miał ddosy takie jak wczoraj i przedwczoraj  ) i nie bd się dało grać ( oczywiście nie to żebym tu coś planował ddosowac tylko sądząc po pracy administracji spodziewam się że problemu nie naprawili a jedynie osoby które to robiły  przestały )

Opublikowano

Serwera nie polecam prawda jest taka Admini maja w d***e graczy , itemy z itemshopu znikaja a doprosic o zwrot graniczy z cudem

Daj nick z gry, i co Ci zniknęło na PW.

Opublikowano

Czy szaman daje rade tutaj chodzi mi o bossy pvp exp metiny . Bede grał 0 bez IS 

Hmm jeżeli zrobisz eq na odpowiedni lvl oraz dobrą broń exp to bez problemowo :3

2i29cae.png

Opublikowano

To że mają w d..upie graczy wie każdy komu itemy z isu poginęły lub gdy prosi ich o jakąś pomoc  bo może i  pomagają ale znajomym a normalnych graczy mają głeboko  

Co do tego harowania to nie wiem co bierzesz ale weź przestań   głupoty takie piszesz że głowa mała  ( co niby takiego zrobili bo ja żadnych zmian nie widzę  poczekaj do 15 to będziesz znowu miał ddosy takie jak wczoraj i przedwczoraj  ) i nie bd się dało grać ( oczywiście nie to żebym tu coś planował ddosowac tylko sądząc po pracy administracji spodziewam się że problemu nie naprawili a jedynie osoby które to robiły  przestały )

Dobra słuchaj dzieciaku, o gównie masz pojęcie a najwięcej masz do gadania, jeśli ci się coś nie podoba, to wyjdź z serwera i nie wracaj, gdyby administracja nic nie robiła to ten serwer już leży, cały czas pracuję nad ddosami, ale co ty możesz o tym wiedzieć? ddosów sobie nie zatrzymam od tak, bo od tego nie da się w 100% zabezpieczyć, ale skoro ty myślisz że można to proszę bardzo powiedz mi jak chętnie wysłucham :)

Chcesz grać to graj. Jak nie to żegnam miło było.

A co do tego że ci itemy zniknęły, to tylko z twojej winy bo w itemshopie jest dupny czerwony napis żeby przed zakupem się wylogować z konta w grze.

Opublikowano

Dobra słuchaj dzieciaku, o gównie masz pojęcie a najwięcej masz do gadania, jeśli ci się coś nie podoba, to wyjdź z serwera i nie wracaj, gdyby administracja nic nie robiła to ten serwer już leży, cały czas pracuję nad ddosami, ale co ty możesz o tym wiedzieć? ddosów sobie nie zatrzymam od tak, bo od tego nie da się w 100% zabezpieczyć, ale skoro ty myślisz że można to proszę bardzo powiedz mi jak chętnie wysłucham :)

Chcesz grać to graj. Jak nie to żegnam miło było.

Firewall :P No ale kasa kasa i kasa ; p

Opublikowano

dTJhYJD.png

Witajcie,

chciałbym zaprosić Was na idola, który odbędzie się 28 lutego, czyli sobota o godzinie 20:00. Trzy pierwsze miejsca zostaną nagrodzone smoczymi monetami na serwerze (dokładną ilość poznacie po ogłoszeniu wyników).

Adres serwera TeamSpeak3:

80.72.41.101:9019

Jak wziąć udział? 

http://forum.castios.pl/index.php?/topic/914-280215-idol/#entry6024

Organizatorzy 

Nukey

Feezy

____________________________________________________________________________________________________________________

74729561920510796897.jpg

Cześć,

Zapraszam wszystkich na Event Zuo, który odbędzie się w sobotę (tj. 28.02.15.) o godzinie 19:00.

Miejsce spotkania: CH1, Pustynia.

Opublikowano

Oplaca sie to w ogole pobierac? :P Bo dla 132 graczy to chyba nie? Macie jakas reklame .

Tam piszę że jest 157online na samym ch1 :) 

2i29cae.png

Opublikowano

Firewall :P No ale kasa kasa i kasa ; p

Tak się składa że mamy wykupioną pełną ochronę anty ddos w ovh, i sobie nie radzi, za mocne ataki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...