Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh tak siedzac przy piwku i szukajac jakiegos ciekawego serwera trafilo na castios ale Pan wyzej odebral mi chec nawet do picia :(

wiec cholera wie co teraz robic :)

P6yiSdK.jpg

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ehh tak siedzac przy piwku i szukajac jakiegos ciekawego serwera trafilo na castios ale Pan wyzej odebral mi chec nawet do picia :(

wiec cholera wie co teraz robic :)

Wypić jeszcze jedno i wbić na serwer zobaczyć jak jest naprawdę :)

Zapraszamy.

2i29cae.png

Opublikowano

Naprawdę jest tak jak napisałem.

Można jeszcze dodać że drugi GM czy tam admin Hotovsky był na 1rundzie OX, ale po ich pro wpadce(pytania z innego serwera)

Z nieznanych powodow sie wylogowal.

@topic

na ile wykupiliscie maszyne na 4edycje??? 2miesiace czy 3??

Deila.PL

Deila.EU

Beliar.PL

Castios.PL

Już myślicie nad 5nazwa?

Opublikowano

Naprawdę jest tak jak napisałem.

Można jeszcze dodać że drugi GM czy tam admin Hotovsky był na 1rundzie OX, ale po ich pro wpadce(pytania z innego serwera)

Z nieznanych powodow sie wylogowal.

@topic

na ile wykupiliscie maszyne na 4edycje??? 2miesiace czy 3??

Deila.PL

Deila.EU

Beliar.PL

Castios.PL

Już myślicie nad 5nazwa?

Tylko, że z tych serverów wymienionych mamy tylko castiosa. :(

Opublikowano

Ta wiadomo..Biolog ten sam, mapki te same, dungeony te same, EXPA TYLKO ZMNIEJSZYLISCIE.

Nie rozumiesz, że to są pliki deili? o.O

Opublikowano

No wlasnie..I nie mow ze inni ludzie jestescie Ci sami złodzieje serwer na 2/3 miesiace i OFF będzie bez powodów.

@topic

Gdzie te 700ludzi? W ciągu 3min pojawiło się 15postow w czym +5 od jednego gracza..

+Te żałosne boty gościu 116LV nic sie nie odzywa ciagle pelerynki odrazu jak sie moby pojawiaja on w 1strone bije nick:TOP1woj 

a Admini nic nie robia wiadomo..

Opublikowano

No wlasnie..I nie mow ze inni ludzie jestescie Ci sami złodzieje serwer na 2/3 miesiace i OFF będzie bez powodów.

@topic

Gdzie te 700ludzi? W ciągu 3min pojawiło się 15postow w czym +5 od jednego gracza..

Wróżbita Maciej? nie mamy jakoś zamiaru zamykać servera.

Opublikowano

ehh tak siedzac przy piwku i szukajac jakiegos ciekawego serwera trafilo na castios ale Pan wyzej odebral mi chec nawet do picia  :(

wiec cholera wie co teraz robic  :)

bo ten "pan" wyżej pieprzy głupoty. Ja żadnych cofek, lagów nie miałem. Sam ma jakiś drewniany sprzet to musiał chować chat. 

Ja po OX'ie jestem zadowolony

Opublikowano

No, też jestem zadowolony ze Śmiechu xdd Admin nie umie liczyc i zamiast 5rund ktore napisał że tyle będzie zrobił 4 w czym 1po 1pytaniu kazdy odpadl +ox z 2zlymi odpowiedziami wiec 2oxy zrobil a mialo byc 5.

+Zaczął o 20;00 a koniec okolo 21;40

Opublikowano

Może ktoś mi powiedzieć czy serwer jest ON, bo nie chce mi się zalogować.

Opublikowano

No, też jestem zadowolony ze Śmiechu xdd Admin nie umie liczyc i zamiast 5rund ktore napisał że tyle będzie zrobił 4 w czym 1po 1pytaniu kazdy odpadl +ox z 2zlymi odpowiedziami wiec 2oxy zrobil a mialo byc 5.

+Zaczął o 20;00 a koniec okolo 21;40

Było 5 rund..

Może ktoś mi powiedzieć czy serwer jest ON, bo nie chce mi się zalogować.

Zaloguj się drugi raz, pomoże.

Opublikowano

Było 5 rund..

Zaloguj się drugi raz, pomoże.

Gościu weź nie wymyślaj...Ludzie na chacie pisali, że były 4roundy też liczyłem, było 4.

Adminstracja i nie umie liczyc? Rozumiem że czasu na swój wlasny serwer nie masz i musisz oszukiwac nawet w robieniu eventow...

Też się wtedy nie mogłem zalogować, ciekawe. Czyżby DDOS'y ?

@UP, nie było nigdzie pisane że ma być jakies Update.

SERWER POLECAM mimo tego, że gra MULTUM DZIECI co się wiąże z: KSUCIEM, WBIJANIEM Ci NA SPOTA I WYZYWANIEM + Na OX cała gildia NoLife obrażała 1gracza spamiąc i Adminstracja nic z tym nie zrobiła

oraz oprócz tego że z 128 --->130 około godzine sie wbija  + 163----->165 ponad półtorej godziny.Przynajmniej EXPA by mogli zwiększyc od 160 do 165..Wkońcu serwer Easy nie oznacza expienie ponad godziny jednego lvla, na 128 0.04 za moba, 129lv 0.03 za moba, ze spota po 1,5% okolo. +Serwer Pod IS normalnie nie da sie zaczac na ulepszanie broni do expa trzeba po 30kk bron na 115lv a okolo 125dopiero zaczyna leciec kasa po 10kk w 5min, tak do 125Lvl mamy 15kk około, pytałem się graczy to nie mogą wbić na forum, a Adminstracja nie wie jak im pomoc ''czyszczenie ciasteczek'' ???Nic nie daje. Zmiana przeglądarki ponoć też.

się rozpisałem.. xD

Opublikowano

Dodajcie w BSie kupowanie zmianek -,-

#edit: Albo nie ma polowy bonow, albo nie kupuje zmianek.

Dodatkowo

z8c2rl.jpg

Ja sie pytam, gdzie wchodzi 20 ludzi/diably etc ?

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Nie przesadzaj z tym expem kolego wyżej, 10 minut ze 129 do 130 z piersćieniem expa, chyba że w m1 expisz, to wybacz.

Tak poza tym, to serwer jest przeciętny, niby wszystko okej, ale czegoś w nim brakuje. Takiej rzeczy, po której pomyślisz 'o kurde, jednak w końcu jest jakiś normalny serwer wśród tego całego gówna'. Jeśli macie ochotę pograć przez chwilę, to polecam, ale raczej nie zostaniecie tu na miesiące :)

Opublikowano

(22 lutego 2015 - 02:17) ja mam przy Ch1 zamiast "norm" to kropeczki i ciagle napis "Zostaniesz polaczony z serwerem"

Kliknij anuluj i znów sie zaloguj i tak pare razy.. ;)

Nie przesadzaj z tym expem kolego wyżej, 10 minut ze 129 do 130 z piersćieniem expa, chyba że w m1 expisz, to wybacz.

Tak poza tym, to serwer jest przeciętny, niby wszystko okej, ale czegoś w nim brakuje. Takiej rzeczy, po której pomyślisz 'o kurde, jednak w końcu jest jakiś normalny serwer wśród tego całego gówna'. Jeśli macie ochotę pograć przez chwilę, to polecam, ale raczej nie zostaniecie tu na miesiące :)

Mylisz się, serwer ma w sobie to coś i przyciąga. :D

Opublikowano

Z tego co czytam te wypociny pliki deilii wiec bardzo fajnie, serwer jest stabilny? Nie padaja ch mozna normalnie poexpic? Szybko wbije tak z 120 ? Bo na deili to jakis 1 dzien ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...