Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież "gram" od wczoraj..

Ja to robie specjalnie :) Wejdz do gry podaj nick to nawet szepne :> 

Nie rób problemów i nie zniechęcaj ludzi do gry spoko serwer zapraszam.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Silny przeciwko bossom zostal skasowany ?// gdzie sie moge dowiedziec jakie bonusy na jakiego bossa ?

Bon na bossy, jest to bon na zwierzaki, nie został podmieniony. Sprawdzałem - działa jak należy. 

Opublikowano

Stabilność serwera to jakaś masakra. Wywala na logowaniu wywala na wyborze postaci. Strach ch zmieniać bo człowiek do gry nie wejdzie. I takie pytanko gdzie jest bon na bossy i czemu został on zastąpiony bonem na zwierzęta?

2sbu2dv.png

Opublikowano
Stabilność serwera to jakaś masakra. Wywala na logowaniu wywala na wyborze postaci. Strach ch zmieniać bo człowiek do gry nie wejdzie. I takie pytanko gdzie jest bon na bossy i czemu został on zastąpiony bonem na zwierzęta?

U Ciebie chyba taka masakra. Ja to nie wiem co wy macie z tymi clientami, ja tam nigdy nie miałem problemów z zalogowaniem i nigdy mnie nie wywala.

A bon na bossy to teraz bon na zwierzęta. Jak chcesz żeby było poprawnie, czyli bon na bossy, to na forum jest poradnik jak podmienić nazwe.

Opublikowano

Co to za bonus "Szansa na odbicie klątwy"? wczesniej na zadnym serwerze go nie spotkałem dlatego, pytam na co on tak właściwie działa?

ponawiam pytanie...

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z przejściem okna wyboru postaci :)?

Mam delikatne wrażenie, że to stało się dla mnie zbyt skomplikowane.

Opublikowano

U Ciebie chyba taka masakra. Ja to nie wiem co wy macie z tymi clientami, ja tam nigdy nie miałem problemów z zalogowaniem i nigdy mnie nie wywala.

A bon na bossy to teraz bon na zwierzęta. Jak chcesz żeby było poprawnie, czyli bon na bossy, to na forum jest poradnik jak podmienić nazwe.

Nie muszę mieć nazwy poprawnej. Ciekawiło mnie to to i na swój sposób złościło bo nie wiedziałem gdzie się podział mój bon na bossy w mym pro łuku do expa ;)

Jak jesteśmy przy expie to mój się zbugował na 121 lv i na żadnej mapie nie leci. AntyExp wyłączony a expa z mobów nie ma. Poratuje ktoś dobra radą?

2sbu2dv.png

Opublikowano

Pojawiła się nowa strona servera. :)

A opisy w is nadal nie poprawione. Kiedy dodacie te fryzury pvm?

Skąd truta?

Opublikowano

A opisy w is nadal nie poprawione. Kiedy dodacie te fryzury pvm?

Skąd truta?

Trute dropniesz z generałów z Atlantyd

oraz ze szkaty wróżki ;)

­

2i29cae.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...