Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lajk™
Opublikowano

nie polecam serwera. cannzas rozdawał navi taki z niego hackier xD. Asfen dostawał full is x 1000. Like dużo dużo SM.

Asfen pierdoli głupoty. Cannzas nic nie rozdawał. Miałem tyle sm ile @Weight pisał za clienta dzięciole.

K***a. dzieci, co wy pierdolicie?

Idźcie spać bo ta bezsenność źle na was działa.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na razie nie chce mi się grać i nie zaczne grać dopóki nie będzie balansu postaci. Co do za pojedynek BM'a z Daggerem, gdzie przy full abs'ach, IS ninja składa Cie na 1 skilla chmurką ze 300-350k...

Opublikowano

Na razie nie chce mi się grać i nie zaczne grać dopóki nie będzie balansu postaci. Co do za pojedynek BM'a z Daggerem, gdzie przy full abs'ach, IS ninja składa Cie na 1 skilla chmurką ze 300-350k...

rozwialo to moje checi zagrania :<

czyli dager OP ?

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Tydzień im zajęło wykrycie mojego full odpalonego troll ninjy daggera na hacku. Dalej bym pewnie grał, ale znudziło mi się i wszedłem do m1 na pvp, i wtedy mnie zbanowali(WOW). xD

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Znowu DDosy i serwer zdechł?! ...................... ;[

Podobno u Maxrika są najstabilniejsze maszyny, więc to niemożliwe. xD

Topic: Imaguś, kiedy postawisz kolejnego gotowca?

­

Opublikowano

Ogarnijcie serwa, bo wpisuje nazwe użytkownika oraz hasło klikam połącz i wywala mnie do wybierania kanału O_O.

Opublikowano

Ogarnijcie serwa, bo wpisuje nazwe użytkownika oraz hasło klikam połącz i wywala mnie do wybierania kanału O_O.

Masz postać w Shinsoo? 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Logowanie na serwie znowu padło. :>

Już od wczoraj pada także.

Czekamy:D

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

PafloBM oby nigdy... tak jest idealnie a jak komuś nie pasuje won na xenox czy inny syf :D.

Opublikowano

Jaka profa dobra? ;) Magiczna czy fizyczna? W ile wbija się max lvl ? Polecacie serwer? A jeśli tak to dlaczego tu zagrać a nie gdzie indziej? :)

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Jaka profa dobra? ;) Magiczna czy fizyczna? W ile wbija się max lvl ? Polecacie serwer? A jeśli tak to dlaczego tu zagrać a nie gdzie indziej? :)

Ninja dagger rozpierdala wszystko, bo imaguś technik-kozak, nie potrafi prostego balansu zrobić. 

Nie warto grać, haxów w chu* administracja ma wyjebke, serwer pod hajs, żeby imaguś miał co jeść. 

Do tego liczba graczy spada, bo prawdopodobnie przejrzeli na oczy. 

Bez odbioru. 

­

Opublikowano

Kolejne gówno na gotowych plikach, które były już wałkowane milion razy.

Nie polecam syfu.

Dzięki za opinie.

2 serwer na tych plikach pewnie , serwerów na plikach aline jest z 4 i ludzie na nich grają a tu problem wielki

Co zrobisz? Nic nie zrobisz. :>

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...