Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Castios.pl [Dedyk] [Easy]

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak jest z tymi dungami? Nadal trzeba mieć pt, czy już solo? Bo nie zagram jeżeli trzeba mieć pt. Niby na serwie dużo osób, a na tsie wieje nuda, nic się nie dzieje... 0 zainsteresowania teamspeakiem.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już widze ten OX :) Będzie tak samo z lagami jak teraz albo jeszcze gorzej. 

Będzie lepiej, bo zostaniecie przemienieni w pety. ;)

Opublikowano

A jak jest z tymi dungami? Nadal trzeba mieć pt, czy już solo? Bo nie zagram jeżeli trzeba mieć pt. Niby na serwie dużo osób, a na tsie wieje nuda, nic się nie dzieje... 0 zainsteresowania teamspeakiem.

Opublikowano

Przemiana w pety sprawia ze bedzie mniej lagow na komputerze, a ja mowie o lagach ktore przeciazaja serwer gdy zasypuja was pakietami..

Opublikowano

Serwer mnie nie przekonał, kopia innego ( albo jak kto woli na takich samych plikach ) , masa bugów, błędów. Dungi w PT... Żałosne , ciągle te same zbroje, bronie , nic nowego, aż odpycha... Zobaczę za miesiąc , dwa, może coś się poprawi to wrócę i zagram znowu, jak na razie nie masensu.. czasami mylę go z innym serwem który powstał kilka dni przed tym...

54169037467327365173.png

Opublikowano

Czemu nie mogę się zalogować?? Mam nowego klienta.. usunąłem rooty i spatcherowałem... rano jeszcze wszystko chodziło dobrze... potem lagi, sreddosy i serwer zdechł.... :[

Opublikowano

Jeżeli te DDosy mają być codziennie albo co dwa dni a wy nic z tego robicie to ja podziękuje.. z 600 graczy bedzie 50 ;c

Opublikowano

Zapraszasz na OX, jak serwer wyłączony? Nic tylko pogratulować :D Może tylko ja mam taki problem, ale to nic. Wrócę tu jak się unormuję sytuacja, o ile taka sytuacja będzie miała miejsce :) A może spotkamy się na nowym otwarciu, czas pokażę :)

Opublikowano

ZAPYTAM PO RAAZ KOLEJNY , CZEMU USUNELISCIE LICZNIK.
Jezeli nikt z administratorów nie odpowiada to pewnie drastycznie spadła ilośc online. :)

Dalej sporo ludzi jest.  :)
Pewnie wylaczyli bo tyle ludzi ze az liczik wyebaobao :*

700 w godzinach szczytu to az tak duzo ? nie wiedziałem. :)
a ludzi jest znacznie mniej . :)

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...