Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki rekord s1 online?

Pamietam ze tam maskrycznie rywalizacja byla :)

Oj.. Nie pamiętam, musiałbym przejrzeć statystyki. Jednak, na S1 bardzo długo było bardzo dużo osób. Myślę, że ponad 3 lata.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jaro odyebal maniane na s2... Zamiast krecic co 3-4 dni odcinek to lacznie 4 chyba nie nakrecil.

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Ciężko teraz, bo jestem akurat komputerze "studia", a tutaj nie pracuję. Jednak znalazłem takie ciekawe screenshooty.

Przypomnę, że najwięcej osób grało w Shinsoo i Jinno. Chunjo to było opustoszałe miasto, a i tak dość dobrze się trzymało. Gdzieś mam jeszcze lepsze zdjęcia, jak będę w domu to wrzucę.

0208_180439.jpg

0213_215045.jpg

A tutaj takie jeszcze znalazłem, jak zaczęło się wszystko rozwijać :D

0216_171147.jpg

Nie gralem u ciebie na zadnym servie czy na s1 zostala jeszcze jakas grupka graczy? bo bym zagral ;P

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Jaro odyebal maniane na s2... Zamiast krecic co 3-4 dni odcinek to lacznie 4 chyba nie nakrecil.

Tak, wiemy o tym doskonale. Mamy teraz z Jarkiem trochę przygotowane na styczeń. Będzie jeszcze miło o Balmorze. :)

Nie gralem u ciebie na zadnym servie czy na s1 zostala jeszcze jakas grupka graczy? bo bym zagral ;P

Śmiało możesz zagrać na S1. Jest te ok. 300 graczy. Przez cały dzień przewija się do tysiąca. Polecam królestwo Jinno, bo są sklepy chociaż, w Shinsoo nie ma sklepów, lecz też się kręci w M1. :P

Uciekam odpocząć, bo przez ostatnie dni mało spałem. Dobranoc. :)

ps. Polecam Ci zagrać na spokojnie od jutra, w sumie teraz dopiero co restart był. Małe poprawki. :)

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Bambi, da rade może shopy offline?? Powiedzmy ze np od 30 lvl na max 12-24h. I ludzi by przybylo i ogólnie bd sie wydawac ze więcej ludzi wiec sami bd wracac. Sam mam chęć wrocic ale narazie czekam na rozwiniecie serwera. Pomysł nad tym. Jakis dng moze od 65 nowy. Reklama jakas i miod malina.

Opublikowano

Na świeta bedzie jakis event na s1?

Na balmorce zawsze odbywają się eventy na święta :) Jak ktoś lubi klimaty 2012 to polecam w 100% balmorkę s2 :)

Opublikowano

Dzięki, dzięki. Mam trochę planów na Balmorę. Muszę tylko poczekać do nowego roku, do 30 stycznia. I ruszamy z pomysłami. :)

I tak wiem, S2 nie wypalił ze względu na trudność serwera. Trochę za bardzo przesadziliśmy, a w zasadzie przedobrzyliśmy z odtworzeniem klimatu Metin2. Z liczbą graczy nie mogliśmy narzekać, osiągnęła 2,7k. Średnio grało po 1,5k osób, z czasem spadło do 1,2k. I tak stopniowo leciało to w dół aż do stanu jaki jest teraz. Nie ukrywam, trochę się źle z tym czuje...

trudność serwera wg mnie była ok, grałbym dalej gdyby nie mała liczba osób. mam nadal eq i is, chętnie zagram jak się rozkręci serwer na nowo :D

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Dzięki, dzięki. Mam trochę planów na Balmorę. Muszę tylko poczekać do nowego roku, do 30 stycznia. I ruszamy z pomysłami. :)

I tak wiem, S2 nie wypalił ze względu na trudność serwera. Trochę za bardzo przesadziliśmy, a w zasadzie przedobrzyliśmy z odtworzeniem klimatu Metin2. Z liczbą graczy nie mogliśmy narzekać, osiągnęła 2,7k. Średnio grało po 1,5k osób, z czasem spadło do 1,2k. I tak stopniowo leciało to w dół aż do stanu jaki jest teraz. Nie ukrywam, trochę się źle z tym czuje...

a cos nad s1 pomyslisz  czy tylko s2 pojdzie w ruch?

Opublikowano

trudność serwera wg mnie była ok, grałbym dalej gdyby nie mała liczba osób. mam nadal eq i is, chętnie zagram jak się rozkręci serwer na nowo :D

Prawda Hawaj, w red lesie na metkach grało się z*********e  :yay:

2ntwai9.gif

Opublikowano

a cos nad s1 pomyslisz  czy tylko s2 pojdzie w ruch?

Przerzucamy się na inne pliki. Wtedy pójdzie trochę wszystko w ruch.

Tego starego gejma, to mam już za bardzo oklepanego. :D\

No ale tak jak mówię, więcej w styczniu.

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Przerzucamy się na inne pliki. Wtedy pójdzie trochę wszystko w ruch.

Tego starego gejma, to mam już za bardzo oklepanego. :D\

No ale tak jak mówię, więcej w styczniu.

ale reworka nie bedzie ? xD sry za spam o s1

Opublikowano

Może połączycie s2 i s1? O wiele łatwiej jest wtedy ogarnąć wszystko. Sam bym w sumie chętnie zagrał, wciąż mam na s2 bao i dzika wojennego :v

#3500 post

tenor.gif

Opublikowano

Może połączycie s2 i s1? O wiele łatwiej jest wtedy ogarnąć wszystko. Sam bym w sumie chętnie zagrał, wciąż mam na s2 bao i dzika wojennego :v

#3500 post

Wydaje mi sie, ze to troche niezmoliwe, chocby ze wzgledu na rozny poziom trudnosci pomiedzy serverami... :) I to bardzo rozny.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

to jest dobry pomysł połączyć s1 i s2, kto chce zostanie, a za jakiś czas wydać s3 :)

Nie no, to by było bez sensu. Ravia v2 by była, a ona jest bardziej pod hajs, niż życie małysza.

Wydaje mi sie, ze to troche niezmoliwe, chocby ze wzgledu na rozny poziom trudnosci pomiedzy serverami... :) I to bardzo rozny.

A tam, na r@Vii zrobili. I tak na s2 niemal nikt nie gra :v

tenor.gif

Opublikowano

Nie no, to by było bez sensu. Ravia v2 by była, a ona jest bardziej pod hajs, niż życie małysza.

A tam, na r@Vii zrobili. I tak na s2 niemal nikt nie gra :v

Ravie w koncu polaczyli? Mieli tego nie robic jednak o.O

Poza tym tamte servery jesli chodzi o exp, ilosc ku itd byly bardzo zblizone do siebie. Bylo kilka aspektow rozniacych je, ale nie tak mocno.

Tutaj masz doslownie wszystko inne....

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Po nowym roku. :P

A co myślisz o połączeniu serwerów? Byłoby o wiele łatwiej. Połączenie, rozreklamowanie i może gracze by wrócili.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...