Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ambitny zawód, w sumie chyba nawet fajny. Popływasz sobie trochę. A jeśli chodzi o metina - też zaczynam go traktować już hobbistycznie. Antaris jest ostatnim serwerem, który wyjdzie z moim udziałem i w sumie tyle. Ta gra się zaczyna kończyć - do końca można zostać, ale wyłącznie z jednym serwerem. Powo tam w zawodzie. ;)

Tam pierdolisz :D

Wedlug mnie zachodzi cod w stylu "wymiany pokolenia", z ludzi wychowanych na hardach do graczy medium/easy, co jednak dalej moze rotowac ;)

Opublikowano

Wedlug mnie zachodzi cod w stylu "wymiany pokolenia", z ludzi wychowanych na hardach do graczy medium/easy, co jednak dalej moze rotowac ;)

Tak, gra jeszcze potrzyma. Koniec będzie gdy Metin2 PL zamknie swoje serwety. Wtedy gracze ruszą na privy, będzie małą "lawina", a po roku można zapomnieć o tej grze. Dlatego póki jest global jest w miarę "okej".

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Zobaczymy z czasem, przyjacielu :P

Opublikowano

KO

Mimo tego ludzie i tak wejdą na jego serwer i wrzucą hajs, a on będzie kręcił przeprosiny :D

Balmora s2 długo jeszcze będzie włączona?

Będzie włączona do 30 stycznia 2016. Czyli dokładnie rok po starcie. Tego dnia zdecydujemy co się zmieni, a się trochę pozmienia. Konta, postacie zostają nietknięte. Nie usuwamy i nie zamykamy dostępu do czegoś, gdzie ludzie włożyli w to własne pieniądze i swój cenny czas.

Jestem ciekaw kiedy znów napisze do FuBu, że chce swoje "pieniądze". Może po reworku, tylko, że to się już staje trochę nudne... Który to już jest odcinek "Cała Prawda" lewych screenów?

6f8e4887164767e3gen.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

@ Czy rękawice Małysza działają poprawnie i drop jest podwójny ?

to jest Rękawica Złodzieja Małysza, działa na reworki i to właśnie najlepiej podwójne.

Balmora dobry serverek i jak zawsze gorąco polecam !

07a25339fb5562begen.png

KO.

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Prosiłbym o zaprzestanie offtopu który ciągnie się od 2 stron.

Wszyscy zostaną nagrodzeni za swój offtop.

Było śmiesznie, ale skończcie.

///

Jak sytuacja z graczami na serwerze?

Opublikowano

Moja osobista ocena to 8/10 bez szczegółów, ponieważ nie mam pomysłów aby zatkać tą resztę 2/10 ale i tak fajnie bo lubię wszystkie serwery :), ponieważ jestem OTAKU

rafalohaki.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...