Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co myślisz o połączeniu serwerów? Byłoby o wiele łatwiej. Połączenie, rozreklamowanie i może gracze by wrócili.

Raczej nie zbyt, balmora s1 do s2 to nie mają porównania pod względem trudności, bynajmniej wg. mnie a grałem na obu.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób gra dziennie?

Często Eventy?

Trudniejszy jest s1 czy s2?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Zamknij w cholere s1 i s2 i wystartuj znów z podobnym serwerem jak s1.

Może wtedy wrócą czasy 3-5k online.. Bo jak widze jakie serwery startują teraz to zalamka. Tylko żeby kamienie duchowe były z bestów tak jak kiedys.. bo tą zmianą + bugami serwer padl :(

graphic.png

Opublikowano
Gra około 150 graczy, niedlugo wielki update wiec skoczy do tych 800 graczy 

Co ty pierdolisz? za przeproszeniem

14:21  m1 ch1 Jinoo    S2:

Beztytulu_snrnwqq.png

Opublikowano

Szkoda że bambus sie nie słucha. Skoro jest tak mało graczy to i tak już serwera nie uratuje .. Bez przesady z 0 graczy na 2 tysiące Ci juz nie wskoczy .

Zamknij s1 i s2 i zrób rework s1 i tyle.

graphic.png

Opublikowano

Powiem tak

Aktywnie grają 4 osoby. Sam mimo wszystko zacząłem wczoraj grać :D.

Przewijają się osoby przez dzień i patrzą czy jest coś więcej ludzi, czy się coś dzieje.

Jakby administracja naprawde chciała to postawiła by serwer na nogi z powrotem. 

Bo gra się naprawdę dobrze. Najlepszym wyjściem z tej sytuacji wydaje mi sie połączenie s2 oraz s1

Dlatego że napewno szkoda wszystkim włożonych pieniędzy/czasu w ten serwer. 

Opublikowano

@Bambus3k™

wiadomo już coś o balmorze s3? :)

Nie przewidujemy czegoś takiego. To jest naciąganie ludzi. Prędzej wolałbym przejść na inne pliki, ale to jest dość trudne przy tak rozbudowanym serwerze i strukturze bazy danych. Łatwiej wszystko usunąć. xD

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Bambi już Nowy Rok, pora myślec nad przeniesieniem na source ;) Wiem, ze to będzie trudne sam kiedyś to robiłem i było to ze tak powiem prze uj.. bez pomocy innych sie nie obeszlo. Tylko akurat Ty jestes bardziej w te sprawy ogarnięty niz ja wiec powinieneś dac rade ;)

Opublikowano

Tzn , zamknięcie s1 i s2, otworzenie nowego serwera (s3) + rekompensata w postaci jakiejś części SM na ID które coś tam kupowały itd.

I zrobienie porządnego harda.. Na prawdę.. Teraz są ze 3 hardy, na których łącznie jest może z 600 osób online w maxie.

graphic.png

Opublikowano

Tzn , zamknięcie s1 i s2, otworzenie nowego serwera (s3) + rekompensata w postaci jakiejś części SM na ID które coś tam kupowały itd.

I zrobienie porządnego harda.. Na prawdę.. Teraz są ze 3 hardy, na których łącznie jest może z 600 osób online w maxie.

Racja teraz wszedzie,bugi przekręty i cwaniactwo..

Opublikowano

Na s2 nikt nie gra, jest trudniejszym serwerem. Zróbcie przeniesienie z s2 na s1 i wtedy ogarnijcie s1, jakaś reklama itp.

Nikt nowy nie zagra na serwie ktory stoi 4 lata. Kazdy zna te serwery, wiec reklama nic nie da. Bambus3k to jeden z najlepszych technikow w polsce. Serwer taki jak s1 z paroma nowosciami pewnie podbil by rynek. Nie wiem czemu nie chce otworzyc nowego serwera medium. Ludzie napewno by przyjeli go cieplo, gdyz jest to gwarancja stabilnosci.  Wiadomo s2 nie wypailo gdyz ludzie czesciej wybieraja medium niz harda, powroty do metina z 2007 roku z gory sa skazane na porazke. Gdyby s2 bylo podobne do s1 to teraz by gralo kolo 1k ludzi. taka prawda...

Opublikowano

Nikt nowy nie zagra na serwie ktory stoi 4 lata. Kazdy zna te serwery, wiec reklama nic nie da. Bambus3k to jeden z najlepszych technikow w polsce. Serwer taki jak s1 z paroma nowosciami pewnie podbil by rynek. Nie wiem czemu nie chce otworzyc nowego serwera medium. Ludzie napewno by przyjeli go cieplo, gdyz jest to gwarancja stabilnosci.  Wiadomo s2 nie wypailo gdyz ludzie czesciej wybieraja medium niz harda, powroty do metina z 2007 roku z gory sa skazane na porazke. Gdyby s2 bylo podobne do s1 to teraz by gralo kolo 1k ludzi. taka prawda...

Czemu ludzie nie czytacie poprzednich postów..

Opublikowano

Czemu ludzie nie czytacie poprzednich postów..

To Twoim zdaniem lepszym rozwiazanie jest utrzymywanie 2 serwerow na ktorych w sumie gra 10 osob?

Opublikowano

To Twoim zdaniem lepszym rozwiazanie jest utrzymywanie 2 serwerow na ktorych w sumie gra 10 osob?

Ja nie mam zdania na ten temat, bo nie mam tu nic do gadania. Takie zdanie ma bambus, napisał że woli udoskonalać serwer już działający a nie robić kolejny, a wy dalej o s3 czy reworkach itd

Opublikowano

Bambus jak bedzie robil to co pisal to nie musi bawic sie w dorabianie na spolecznosci metina :)

Oni na starcie s2 nie mieli reklamy bardzo, mimo to kazdy wiedzial ze serwer startuje ;)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Na s2 nikt nie gra, jest trudniejszym serwerem. Zróbcie przeniesienie z s2 na s1 i wtedy ogarnijcie s1, jakaś reklama itp.

A co masz na balmorze s1 takiego niesamowitego? PL z kapeluszami? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...