Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

s1 i s2 opłacone jeszcze na 3 lata także niech sobie stoi, może coś stanie

skad ty wiesz co gdzie i na ile oplacone -.-

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Przez 3 lata to z 6 reworków będzie :D

Zacznijmy od tego, że nie powstał żadne rework tego serwera i raczej nie zagości. Jednak Twoje słowa przypomnę Ci wtedy, gdy pojawi się rework Twojego ulubionego serwera. :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

W sumie nie znam Malysza ani nie mialem z nim do czynienia, ale taka forma reklamy przywieje mu chyba wiecej wrogow niz graczy.

Niestety ja go znam i uwierz mi, że bardzo żałuję. Wolałbym być w Twojej sytuacji.

Reklama reprezentuje poziom serwera, zerowy.

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Niestety ja go znam i uwierz mi, że bardzo żałuję. Wolałbym być w Twojej sytuacji.

Reklama reprezentuje poziom serwera, zerowy.

Troche patologia się porobiła. Żałuje ze w tym siedze ...  :/

Opublikowano

Na twoim miejscu bym po prostu zrezygnował. Pisanie serwera z dzieciakiem to strata czasu.

Opublikowano

Niestety ja go znam i uwierz mi, że bardzo żałuję. Wolałbym być w Twojej sytuacji.Reklama reprezentuje poziom serwera, zerowy.

Ja go poznałem i to dobrze. Żałuję, bardzo żałuję. Strasznie zakłamany człowiek bez honoru.

Troche patologia się porobiła. Żałuje ze w tym siedze ... :/

@Terenzo. masz jeszcze czas to od Ciebie zależy jak to się potoczy. Reputacja i odpowiednie towarzystwo jest najważniejsze. Licz się z tym. Małysz zaprowadzi Cię w kozi róg. Trzymaj się mordko! :)

Bambusek sorki za offtopic

Opublikowano

sporty_zimowe13.gif

Karol Małysz już ucieka za hajsem uuuu $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Dobrego mózgojebstwa można dostać jak się obejrzy serie na FuBona, gdzie są dowody z painta i nagrania huy wie z kim :) a sam akcje przekręcił takie...

W ogóle nie wiem co Terenzo przekonało do tworzenia projektu z nim...

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Duża liczba osób się do tego przyczyniła. Kiedyś myślałem, że Metin ma jakąś przyszłość, dziś ciesze się, że obrałem inny kierunek, inną drogę.

sporty_zimowe13.gif

Karol Małysz już ucieka za hajsem uuuu $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

Dobrego mózgojebstwa można dostać jak się obejrzy serie na FuBona, gdzie są dowody z painta i nagrania huy wie z kim :) a sam akcje przekręcił takie...

W ogóle nie wiem co Terenzo przekonało do tworzenia projektu z nim...

Props za gifa, tak to wygląda teraz.

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Duża liczba osób się do tego przyczyniła. Kiedyś myślałem, że Metin ma jakąś przyszłość, dziś ciesze się, że obrałem inny kierunek, inną drogę.

Jak już offtopujemy to chętnie zapytam o jaką drogę lub kierunek Ci chodzi?

Opublikowano

Małysz to łabczywa k***a, mogłem się o tym przekonać.

Po tym jak mnie wyjebał na 400 zł też się przekonałem hehe

Małysz to sie jedynie nadaje do reklamy tego:

e2c07161feb1c503gen.jpg

sygna.jpg

Opublikowano

Jak już offtopujemy to chętnie zapytam o jaką drogę lub kierunek Ci chodzi?

Nie, nie chodzi o żadne gry, serwery itd.. Za dwa miesiące kończę Wydział Elektryczny, Elektroautomatykę Okrętową i uciekam na stanowisko Elektryka Oficera Okrętowego. Dlatego już od jakiś dwóch lat traktuję Metina hobbistycznie.

btw, o k***a panowie, zdjęcia rozpierdalają. :D

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

6f8e4887164767e3gen.png

KO

Mimo tego ludzie i tak wejdą na jego serwer i wrzucą hajs, a on będzie kręcił przeprosiny :D

Balmora s2 długo jeszcze będzie włączona?

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

6f8e4887164767e3gen.png

Po tym jak mnie wyjebał na 400 zł też się przekonałem hehe

Małysz to sie jedynie nadaje do reklamy tego:

e2c07161feb1c503gen.jpg

Niezłe, ale widzę, ze już coraz więcej osób się przekonało, a kiedyś spora grupa mu ufała, że nie oszukał, że stracił pieniądze.

Jedynie co stracił to honor..

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nie, nie chodzi o żadne gry, serwery itd.. Za dwa miesiące kończę Wydział Elektryczny, Elektroautomatykę Okrętową i uciekam na stanowisko Elektryka Oficera Okrętowego. Dlatego już od jakiś dwóch lat traktuję Metina hobbistycznie.

btw, o k***a panowie, zdjęcia rozpierdalają. :D

Ambitny zawód, w sumie chyba nawet fajny. Popływasz sobie trochę. A jeśli chodzi o metina - też zaczynam go traktować już hobbistycznie. Antaris jest ostatnim serwerem, który wyjdzie z moim udziałem i w sumie tyle. Ta gra się zaczyna kończyć - do końca można zostać, ale wyłącznie z jednym serwerem. Powo tam w zawodzie. ;)

Opublikowano

Ambitny zawód, w sumie chyba nawet fajny. Popływasz sobie trochę. A jeśli chodzi o metina - też zacyznam go traktować już hobbistycznie. Antaris jest ostatnim serwerem, który wyjdzie z moim udziałem i w sumie tyle. Ta gra się zaczyna kończyć - do końca można zostać, ale wyłącznie z jednym serwerem. Powo tam w zawodzie. ;)

Troszkę muszę, ale dostajesz kontrakt na 12 miesięcy, w których płacą Ci na lądzie i na morzu, z czego na morzu musisz wypływać 4-5 miesięcy w ciągu tego roku.

Na początek, trzeba chwytać się wszystkiego, później się pomyśli. Dzięki :)

Ale to już tak piszę prywatne, trochę offtopem. :/

Metin2 Balmora Staff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...