Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wtyłumacz xD. Poważnie jesteś sam? xD

W jinno na kanale handlowym nie ma nawet sklepów, zarówno czat gry jak i sam serwer jest opustoszały. Szkoda, że Bambusek nie usłuchał potencjalnych graczy i stworzył serwer, który nie odpowiadał ich oczekiwaniom. Gdyby dopieszczał balmorę s1, tj wprowadził nowe systemy m.in. shopy offline, handel za bryłki itp. do teraz miałby topowy serwer. S2 była niepotrzebna, takie jest moje zdanie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Przydałby się rework s1. Vesteris się wypala, alucard klapa.. ascrial start przełożony.

No tak, start przełożony to od razu inny serwer niech powstanie w przeciągu dwóch dni, a reszta się wypali/wypala tak jak nowy serwer po dwóch miesiącach.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

No tak, start przełożony to od razu inny serwer niech powstanie w przeciągu dwóch dni, a reszta się wypali/wypala tak jak nowy serwer po dwóch miesiącach.

Ja chce ten Twój serwer na którym coś sie zbugowało z kodem usuniecia postaci. Już nie pamietam, jak on się nazywał, ale był mega. Będziesz tworzył kiedyś jeszcze jakiś serwer czy to już był ostatni? 

Opublikowano

Ja chce ten Twój serwer na którym coś sie zbugowało z kodem usuniecia postaci. Już nie pamietam, jak on się nazywał, ale był mega. Będziesz tworzył kiedyś jeszcze jakiś serwer czy to już był ostatni?

Nic się nie zbugowało z kodem postaci tylko poleciał od Xaviego, z resztą teraz dobrego znajomego spam na rejestrację,bo nie było captcha. No, a niedoświadczona osoba - sponsor skasował wszystkie konta, które były z kodem usuwania postaci 1234567. Z racji tego, że większość graczy daje taki kod, to poleciało większość kont. Serwer nazywał się: https://pl-pl.facebook.com/Triadicapl/

W tej chwili bawię się Metinem, robię to co lubię. :)

@edit, ale pamięć masz dobrą. :) Rok 2008/2009.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nic się nie zbugowało z kodem postaci tylko poleciał od Xaviego, z resztą teraz dobrego znajomego spam na rejestrację,bo nie było captcha. No, a niedoświadczona osoba - sponsor skasował wszystkie konta, które były z kodem usuwania postaci 1234567. Z racji tego, że większość graczy daje taki kod, to poleciało większość kont. Serwer nazywał się: https://pl-pl.facebook.com/Triadicapl/

Dobrych serwerów się nie zapomina. Ten fb to Twój, bo coś tam się dzieje.

@ps Anime też było mega 

Opublikowano
Bambus zrób serwer typu animemt2/tradica lub jeszcze starszy typu longju99. To były pro serwery.

Ten klimat juz nie wroci, choc zgodze sie, byly to najlepsze serwery na jakich gralem. 

z tych starszych najlepsza byla chyba insomnia, ale to nie bambusa tylko bialego

Opublikowano

a ja pamiętam jeszcze serwer forumowy który był longju :D i osoby typu Bambus, nesz1 itp :D

a co do balmory to teraz wiekszosc serwerow swieci pustkami nie tylko ona

Opublikowano

ile osób online w godzinach szczytu?

211mgqr.jpg

Chcesz darmowe kanały/strefy TeamSpeak? Zapraszam na serwer publiczny! IP: rshl.eu

Kontakt GG 48366345

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć ile osób gra na serwerze? więcej na s1 czy s2? 

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć ile osób gra na serwerze? więcej na s1 czy s2? 

na s1 nikt

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...