Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no i dobrze, że zmianki lecą z tej wyzyny + bossy, bo przynajmniej botów nie ma w m1 ;) Btw słyszałem, że mają połączyć s1 z s2 tylko gdzie tu sens ? przecież te serwery troszkę się różnią ;d no i te rozdawanie itemków dla początkujących graczy to już wgl przesada, widać że fubu już na siłe zaprasza tych graczy ;p bez przesady ale dawać na start Fms +9 z kd +5, bryłki i metale ? ^^ 

xD 

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

S2 stoi juz prawie rok ;x

Prezentacja jest na pierwszej stronie :v

wiem wiem ale kilka miesięcy po starcie s2 ludzi zaczęło ubywać i zamknęli serwer i mieli startować z ulepszoną wersją z tego co wiem :)
Opublikowano

wiem wiem ale kilka miesięcy po starcie s2 ludzi zaczęło ubywać i zamknęli serwer i mieli startować z ulepszoną wersją z tego co wiem :)

Nic nie zamkneli, tylko poprostu tam ludzi nie ma w ogóle, ale serwer dalej stoi. Zapraszamy na s1 niedlugo update i eventy i rozne niespodzianki. Ludzi z dnia na dzien przybywa. Zapraszamy wszystkich.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

­wg mnie powinien być reset czyli wywalenie tych serwerów przez bambusa i przejście na source wtedy pewnie znowu by ludzi przybyło gdyby bambus3k pokazał swoje nowości :)

Opublikowano

­wg mnie powinien być reset czyli wywalenie tych serwerów przez bambusa i przejście na source wtedy pewnie znowu by ludzi przybyło gdyby bambus3k pokazał swoje nowości :)

Jest to sposób myślenia przez ,który ta gra upada ;( Zresztą bambusek wyraźnie powiedział ,że skończył studia i nie będzie miał czasu na tego typu hobby gdy będzie na morzu ;)

Opublikowano

Jest to sposób myślenia przez ,który ta gra upada ;( Zresztą bambusek wyraźnie powiedział ,że skończył studia i nie będzie miał czasu na tego typu hobby gdy będzie na morzu ;)

Po pierwsze bambus3k ma już coś przygotowane

Po drugie serwer jest przepełniony od itemów,hajsu i postaci

Po trzecie nie jestem jakimś graczem który ma ból dupy że nie ma nic a inni mają dużo bo mam coś na balmorce albo nawet więcej niż coś (kilka postaci 90lv+ ubrane)

tylko po co mi to wszystko jak prawie nikt nie gra?

Opublikowano

Więcej ludzi na s1 czy s2? Ostatnio myślałem nad jakimś hardem.

s1

no ale cos sie szykuje,weic raczej nie ma sensu zaczynac. niektorzy mowia o reworku. planowany jest calkowity reset s1 i dodanie nowosci? czy kontynuacja s1 i dodanie nowosci?

Opublikowano

A ja wbijam na s1 :) Pobawie się chociaż :)

też zagrałbym,ale nie bardzo wiem co ma sie dziać. jesli ma byc reset to nie ma sansu zaczynac.

Opublikowano

też zagrałbym,ale nie bardzo wiem co ma sie dziać. jesli ma byc reset to nie ma sansu zaczynac.

Jak można zresetować wszystkim konta, które mają już blisko 5 lat? Widocznie grasz na serwerach, na których nie szanują graczy i ich czasu. :(

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Jak można zresetować wszystkim konta, które mają już blisko 5 lat? Widocznie grasz na serwerach, na których nie szanują graczy i ich czasu. :(

przeczytaj jeszczee raz moj post.  ja nie napisalem "dawaj reset bo server stoi juz 5 lat".

chodzi mi o to,ze na waszym forum i tutaj ludzie pisza cos o reworku,przejsciu na source,likanie itd. nie bardzo wiem na czym ma to polegac, czy wlasnie na calkowitym resecie( jak widze nie ma takiej opcji :D )czy po prostu dodanie tego na s1. a moze powstanie nowy server?dlaego napisalem, ze zagralbym ale nie wiem co z serverem bedzie dalej. moze wyjasnisz mi konkretnie co bedzie dzialo sie z s1?

troche odstraszaja te stare konta z biologami na full,ale tak jak pisza wyzej: pobawic sie mozna.

jak mozesz wytlumacz mi o co chodzi z tym pakietem powitalnym co podobno fubu daje na start? do kogo sie zlglosic do niego? dostanie go kazdy? co on zawiera? @ Bambus3k™

Opublikowano

przeczytaj jeszczee raz moj post.  ja nie napisalem "dawaj reset bo server stoi juz 5 lat".

chodzi mi o to,ze na waszym forum i tutaj ludzie pisza cos o reworku,przejsciu na source,likanie itd. nie bardzo wiem na czym ma to polegac, czy wlasnie na calkowitym resecie( jak widze nie ma takiej opcji :D )czy po prostu dodanie tego na s1. a moze powstanie nowy server?dlaego napisalem, ze zagralbym ale nie wiem co z serverem bedzie dalej. moze wyjasnisz mi konkretnie co bedzie dzialo sie z s1?

troche odstraszaja te stare konta z biologami na full,ale tak jak pisza wyzej: pobawic sie mozna.

jak mozesz wytlumacz mi o co chodzi z tym pakietem powitalnym co podobno fubu daje na start? do kogo sie zlglosic do niego? dostanie go kazdy? co on zawiera? @ Bambus3k™

Pakiet zawiera eq na 34 lvl +9 (FMS (+KD +5), ebonki, zbrojka (+ KD +5), i reszta biżuterii z tym że bransoletka to chyba srebrna jest). Musisz zgłosić się do Fubu z tego co wiem.

O resztę pytań sam poproszę o odpowiedź. Przyszła mi ochota na harda, ale jako że nie ma nic na rynku myślałem nad starą, dobrą Balmorką. Ale nie chcę też stracić czasu, jeśli za jakiś czas ma wyjść nowa odsłona. Sprecyzujcie proszę jak to wygląda.

Opublikowano

Witam, Kiedy Server ON?

10 - 20 - 30 - 40 - 50 - 60 - 70 - 80 - 90 - 100

110 - 120 - 130 - 140 - 150 - 160 - 170 - 180  190 - 200

210 - 220 - 230 - 240 - 250 - 260 - 270 - 280 - 290 - 300

310 - 320 - 330 - 340 - 350 - 360 - 370 - 380 - 390 - 400

410 - 420 - 430 - 440 - 450 - 460 - 470 - 480 - 490 - 500

510 - 520 - 530 -540 - 550 - 560 - 570 - 580 - 590 - 600

610 - 620 - 630 - 640 - 650 - 660 - 670 - 680 - 690 - 700

710 - 720 - 730 - 740 - 750 - 760 - 770 - 780 - 790 - 800...

:SwT:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ściągnąłem kiedyś Balmorę. Chyba nawet 10 lvla nie wbiłem i ją usunąłem. Na handlowym ch były chyba 2 sklepy. Pytałem się czy ja dobrze widzę, ślepy jestem czy na złym ch. Byłem na dobry a oczy okazały się widome.

Serwer z prezentacji wydaje się być fajny. Ale patrząc na to co mówicie to bym się wahał. Gra tam ktoś jeszcze w ogóle? Sytuacja się jakoś zmieniła? Czy nadal 2 sklepy w m1?

A poza tym, o co chodzi z tym prezentem? EQ +9 na 34 lvl za darmo? Potegowało was? Zrobię sobie 200 kont, poczekam aż przestaniecie rozdawać te cadeaux i zostanę bogaczem? A poza tym, to miał być hard, a nie easy. Prefiks wygląda na to trzeba zmienić.

19.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem nie ma sensu zaczynać tutaj gry. Bo rozdawanie przez fubu takich itemów za konkurs jak niebianka +9 wybonowana .... . To już jest idiotyzm.  Zresztą od dawna tak było ... tylko że bez konkursu i nie oficjalnie ;).

https://www.youtube.com/watch?v=w2Ibz35Y5hw

Serwer naprawdę jeden z najlepszych, ale przez taką osobę jak FuBu upadł. Dziwie się że bambusek nadal podejmuje z nim współprace ..

Opublikowano

Nie sądziłem, że kiedykolwiek to napiszę ale.. Polecam serwer Balmora s1  o.O

Ostatnio z ciekawości wbiłem z kumplem zobaczyć co się tam dzieje i wam powiem, że dla "weteranów" metina balmorka to naprawdę dobry serwer

Nie czarujmy się, skończyły się czasy na serwery od A do Z rzetelne bez wspomagań, mało kto teraz chciałby zacząć na hardzie i grać 24/7 żeby lecieć na topkę. 

Wbicie 33 lvl'a to nie jest problem, po wbiciu udajemy się na ts'a gdzie otrzymamy tak zwany pakiecik startowy czyli eq do 35 lvl'a na daną klasę +8/9, 1,5kkk 400 zmianek 50 dodań 2 zwoje egzo oraz wierzchowca na 7 dni.  Możecie powiedzieć - ALE CO TO MA BYĆ?1/1/1/111ONE 1,5kkk i to eq nie pozwala nam na zdobycie konkretnego eq, truty, stalki itd itp kosztują naprawdę wiele ale to wiele więcej niż cały pakiet startowy, a dzięki temu właśnie pakietowi możemy dropić i zarabiać żeby zarobić na drogie eq. Fakt faktem jest ta seria wjazd na konto, tutaj pada wiele kontrowersji aczkolwiek biorąc pod uwagę, jak wygląda serwer jeśli chodzi o rywalizację takie coś musi mieć miejsce.

Ku mojemu zdziwieniu na serwerze wciąż utrzymują się topowe gildie sprzed kilku lat, wciąż jest werwa by im dorównać, wciąż chce sie wskoczyć na szczyt i wciąż ten serwer jako tako żyje, dzięki pakietowi startowemu możemy ominąć żmudny początek i zacząć robić  przyznam, że ludzi nie ma dwóch tysięcy ale jest wystarczająco by grać. Tutaj ss sprzed 2 minut m1 ch1 jinno: http://imgur.com/cPPG0IU 

Wołacz w miarę sprawnie też działa, nie ma co ukrywać, że serwer nie jest idealny ale dla ludzi typu mnie którzy w metinie przegrali pół swojego życia taki serwer jest naprawdę dobry, możemy ominąć początkowy żmudny proces i od razu interesować się eq na wyższy lvl, do tego co nie należy do wyjątkowych można normalnie z FuBu pogadać na ts, dziś z nim gadałem dobre kilkanaście minut. Nikt mi nie zapłacił za reklamę, za pisanie tego postu ale ja nie grałem w metinia ponad rok, 3 dni temu wróciłem i wiem, że nie był to zły pomysł :). Jeśli macie podobną sytuację do mnie opisaną UP naprawdę warto wbić na Balmorkę ;). Kto wie, może jeszcze kiedyś to ruszy jak za starych czasów, póki co wcale nie ma tragedii :D

Zapraszam do Jinno oraz na dyżurkę na ts gdzie przeważnie siedzą gracze z s1 :)

bez gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...