Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Posty pousuwali, a tu takie fajne rzeczy były. Temat zablokowali.. WoM2 hackowali.. Coś nie idzie po myśli. :/

A no, też widziałem ten temat na WOMie i niemieckim serwerze. Ciekawe.

Opublikowano

Ta prezentacja to nie miejsce na takie rzeczy. Przypominam, że osoby, które nie wiedzą kiedy zejść ze sceny będą karane przeze mnie osobiście, bo jestem na tym forum wystarczająco długo i takich rzeczy dawno tu nie widziałem. Memy fajne - ok :lenny:... ale proszę prowadzić dyskusję na poziomie i odwołującą się do prezentacji serwera, któremu jest ona poświęcona. Pewnie już niektórzy zauważyli, że zostały nadane warny za mało wartościowe posty - zrobiłem to ze względu na to, aby nieco załagodzić zaistniałą sytuację, bo nie może być tak, że robicie sobie chlew z czyjejś prezentacji.

Opublikowano

A no, też widziałem ten temat na WOMie i niemieckim serwerze. Ciekawe.

Chyba nie tylko WoM'a, jutro będzie się działo..

Ta prezentacja to nie miejsce na takie rzeczy. Przypominam, że osoby, które nie wiedzą kiedy zejść ze sceny będą karane przeze mnie osobiście, bo jestem na tym forum wystarczająco długo i takich rzeczy dawno tu nie widziałem. Memy fajne - ok :lenny:... ale proszę prowadzić dyskusję na poziomie i odwołującą się do prezentacji serwera, któremu jest ona poświęcona. Pewnie już niektórzy zauważyli, że zostały nadane warny za mało wartościowe posty - zrobiłem to ze względu na to, aby nieco załagodzić zaistniałą sytuację, bo nie może być tak, że robicie sobie chlew z czyjejś prezentacji.

Ludzie głupio postąpili, ale to też chwila emocji, jak się patrzy na to wszystko...

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Tylko panie moderatorze i droga administracjo, proszę zwrócić uwagę, że gdyby nie złowrogi "spam" jednego z użytkowników tego forum, o innym serwerze "Alt*os" w tej prezentacji, to nie byłoby takiego pospolitego ruszenia. Widać, ludzie chcą wyrazić swoją opinię, swoje zdanie. Tak trafiło, że akurat mój serwer nazywa się na "B" i był pierwszy w liście tematów zaspamowanych przez konkurencję, to ludzie tutaj wyrazili swoją opinię.

Chciałbym, abyście wzięli pod uwagę źródło problemu, a nie karali niewinnych użytkowników. Bo jak na razie to tylko oni wzięli w swoje ręce sprawy. Pokazując, na czym polega problem. Aby tego typu serwery jak Alt*os nie oszukiwali po raz kolejny innych graczy. I to nie są użytkownicy z pierwszej łapanki, booty, tylko osoby które dostały dostęp do tego działu. Zastanówcie się, czy warto jest karać użytkowników udzielających się w tym temacie czy poszukać źródła tego problemu? Z własnego doświadczenia wiem, że łatwiej jest zapobiegać niż leczyć.

Proszę Was bardzo, usuńcie te ostrzeżenia, bo też po części o to chodzi, aby na mpcforum był ruch, którego od pewnego czasu jak napisał Kokosz, brakuje.

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Nie ma to jak reklama w postaci spamu na forach konkurencji - pierwszy raz widzę coś takiego. :) Tego internetowego bruda wypadałoby jakoś wykluczyć, mocno pocieszającym faktem jest to, że z taką ilością wrogów w terminie raczej nie wystartuje. :)

lownfast

Opublikowano

Bambo a kto będzie się opiekował projektem triadica jak ty będziesz się bawił okrętami na morzu :D ?

Mój dobry znajomy, który w Metinie nie siedzi, ale będzie musiał. :P

Tylko, że to jeszcze trochę czasu! :)

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Przepraszam Cię Bambus3k za uszczypliwości skierowane pod Twoim adresem. Jesteś naprawdę w porządku osobą.

Serwer polecam i życzę powodzenia w rozwoju kolejnego projektu. Bardzo możliwe, że sam tam zawitam.

Srij9JT.png

Opublikowano

Przepraszam Cię Bambus3k za uszczypliwości skierowane pod Twoim adresem. Jesteś naprawdę w porządku osobą.

Serwer polecam i życzę powodzenia w rozwoju kolejnego projektu. Bardzo możliwe, że sam tam zawitam.

A dziękuję bardzo, czasami emocje biorą wodzę. Przepraszam za niepotrzebne słowa rzucone w Twoim kierunku. Dzięki za miłe słówko. :)

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Czasem źle oceniacie ludzi, człowiek nie jest taki żeby nie pomóc.

Opublikowano

Polecam, Balmora klasa sama w sobie. Jeżeli ktoś lubi klimaty starego, dobrego pl'a to nic tylko grać.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

@Bambus3k™ zrób w końcu konkretny serwer z masą ludzi, wiadomo nie może to być hard pokroju pl'a bo s2 nie wypaliło tylko medium z nutką hardu a 90% graczy metina polskiego będzie Ci wdzięczna :P Wszyscy wiedzą, że potrafisz tylko czy są chęci i pomysł na projekt bo tylko marnujesz swój potencjał.

Opublikowano

@Bambus3k™ zrób w końcu konkretny serwer z masą ludzi, wiadomo nie może to być hard pokroju pl'a bo s2 nie wypaliło tylko medium z nutką hardu a 90% graczy metina polskiego będzie Ci wdzięczna :P Wszyscy wiedzą, że potrafisz tylko czy są chęci i pomysł na projekt bo tylko marnujesz swój potencjał.

Dzięki, dzięki. Mam trochę planów na Balmorę. Muszę tylko poczekać do nowego roku, do 30 stycznia. I ruszamy z pomysłami. :)

I tak wiem, S2 nie wypalił ze względu na trudność serwera. Trochę za bardzo przesadziliśmy, a w zasadzie przedobrzyliśmy z odtworzeniem klimatu Metin2. Z liczbą graczy nie mogliśmy narzekać, osiągnęła 2,7k. Średnio grało po 1,5k osób, z czasem spadło do 1,2k. I tak stopniowo leciało to w dół aż do stanu jaki jest teraz. Nie ukrywam, trochę się źle z tym czuje...

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

10983058_807969789294525_1779620907_o.jp

Bambusek masz moze ss chunjo s1 w najlepszych momentach? :)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Ciężko teraz, bo jestem akurat komputerze "studia", a tutaj nie pracuję. Jednak znalazłem takie ciekawe screenshooty.

Przypomnę, że najwięcej osób grało w Shinsoo i Jinno. Chunjo to było opustoszałe miasto, a i tak dość dobrze się trzymało. Gdzieś mam jeszcze lepsze zdjęcia, jak będę w domu to wrzucę.

0208_180439.jpg

0213_215045.jpg

A tutaj takie jeszcze znalazłem, jak zaczęło się wszystko rozwijać :D

0216_171147.jpg

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Jaki rekord s1 online?

Pamietam ze tam maskrycznie rywalizacja byla :)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...