Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Shopy offline na HARD to jest wogóle jakiś idiotyczny pomysł , na hardzie każdy chce poczuć klimat dobrego metina a nie z takim chu******* jak SO :)­

Opublikowano

Zrozum, ze teraz metin bez nowości nie ma prawa bytu na rynku. Jedynie global musiałby od nowa zrobic serwer taki jak w 2006 roku. Myślę ze bylo by duzo chętnych. Bo teraz jak robie priwy ktore sa odwzorowane z 2006 r maja po 20 graczy i szybko upadają. Wiem, ze wszystkim tego brakuje ale niestety nikt tego dlugo nie utrzyma. Jedynym wyjściem bylo by postawienie 2 globala z 2006 roku bo wtedy pewnosc że nie upadnie szybko a i graczy będzie duzo.

Opublikowano

Shopy offline na HARD to jest wogóle jakiś idiotyczny pomysł , na hardzie każdy chce poczuć klimat dobrego metina a nie z takim chu******* jak SO :)­

Właśnie odwrotnie. Teraz jest przesyt serwerów easy. Dlatego na tych serwerach gra dużo osób, przez co jest za dużo sklepów offline. Na taki prostym serwerze, gdzie gra mniej osób, sklepy offline to świetna komunikacja. :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Na s1, jest łatwiej ale i tak będą łączyć te 2 serwery razem i shopy offline beda i takie tam inne różne przydatne update

Gdzie było info o łączeniu serwerów? 

Opublikowano

wlasnie może zrob jakas ankiete kto jest za sklepami a kto nie ... Masakra z harda robic easy może nie długo 300lv zrobisz i wgl stalki+9 z metkow będą dropic  i itp

ZZZ

Opublikowano

wlasnie może zrob jakas ankiete kto jest za sklepami a kto nie ... Masakra z harda robic easy może nie długo 300lv zrobisz i wgl stalki+9 z metkow będą dropic  i itp

Mam lepszy pomysł. Skoro to jest hard - zróbmy ankietę, żeby usunąć autopoty, pelerynki, pomoce boga smoków, wierzchowce, pety. W końcu nie może być tak łatwo! Usuńmy to wszystko!

tenor.gif

Opublikowano

Właśnie, Bambi zrób ze prezke s1 bo oni nie wiedza ze taki serwer istnieje, a tak to wpadnie trochę graczy i dobra reklama. Jak chcesz ja Ci zrobie potem reklame za free tylko ogarne czas

Opublikowano

17028372921071569149.jpg

Jak to nie widzisz ? Niebieska flaga to S1 (nawet jest podpisane). Czerwona to s2

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

@UP

DT (rip) / Metki w Lesie/Na ognistej / Sohan/

@UP

DT (rip) / Metki w Lesie/Na ognistej / Sohan/.

Ewentualn

Opublikowano

17028372921071569149.jpg

Jak to nie widzisz ? Niebieska flaga to S1 (nawet jest podpisane). Czerwona to s2

Chodzi mi o to ze wchodzę na stronke s1 i tam nie widzę downloadu, nwm gdzie jest.

Opublikowano

Gdzie na S1 zarabiać wojem body aura P full eq 64 lvl z bufem +40 % ?

Strażnica Wieża Nemere, teraz jest bardzo oblegana. Z takim EQ spokojnie powinieneś ją przejść. Wejście na Lodowej Ziemi.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...