Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten serwer jest po prostu c*****o przemyślany

nie ma tu nic co mogłoby mnie zachęcić do gry chociaż na starcie byłem bo fakt faktem to jest Balmora i spodziewałem sie czegos lepszego

moim zdaniem pierwsza odsłona balmory przed aktualizacjami była 100x lepsza od obecnych dwóch razem wziętych.

pewnie nie jesteście z siebie zadowoleni

łapcie piesia na pocieszenie

12204808497310920656.jpg

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ostatnio wbijam na s2, wszystkie ch puste jeśli chodzi o m1, napisałem na wołaczu czy ktoś tu gra to jedna osoba mi odpisała z 20 lvl..

na s1 max 10 sklepow w jinno 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

Bambus ty bardzo dobry technik umiesz bardzo duzo, ale ja nie kminie dlaczego serwery z fubu robisz ....

FuBu to spoko gościu

Isamu to złodziej, plebs i ulubieniec gimnazjalistów z wykrytym brakiem mózgu

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Administracja tutaj nie należała do najgorszych więc nie wiem o co kaman a co do serwera.

No nie dało się ukryć petów po 120zł.

Plagi FB oraz innych tego typu.

Tak chcieli stworzyć drugą PL'ke, ale się przeliczyli gdyby nie to do tej pory na liczniki mieli by ok. 2k+.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Szukam serwera na " dłuższą mete ", poleca ktos ten serwer ?

Na tym serwerze jest właczony teraz tryb single player.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czyli ? xD

Czyli na serwerze jesteś tylko Ty, NPC i moby :)

@Edit

Bambus pisał że to jego ostatni serwer ale zapewne leci w bambuko

s1 padnie, s2 padnie (teoretycznie już padły)

Gdyby postawił balmore s1 taka jak była na początku to byłoby syto

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Server był fajny przez pierwsze 2 miesiące, później pozostało tylko bicie smoka (solo) oraz wróżek. Na dłuższą metę to się nudzi dlatego ja jak i gildia z którą grałem (Indyvidual) zrezygnowaliśmy z niego. Gdyby nie te bezsensowne sezony to ludzi by było więcej, jednak mając full eq i czekając na kolejny sezon miesiąc to przesada. 

217xz.jpg
Opublikowano

Skoro tak mało ludzi na s2 to można zrobić restart+coś nowego. Na s1 była petarda,teraz czasy się zmieniają wszędzie gimbusy,które oczekują tylko serwerów easy/4fun które padają po miesiącu... Myślę,że starsi gracze się ze mną zgodzą.Liczę na to ,że ten serwer się uratuje bo to jedyna szansa na dobry HARD w Polsce.

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Koniec pierdzielania głupot S2 miała mega grywalność przez chwilę i to samo będzie z każdym kolejnym serwerem. Nie ma już dobrych hardów i nie będzie bo się to nie opłaca ;)

Opublikowano

nie odświeżajcie tego tematu

umarł to umarł..

niech spoczywa na dnie :)

jeszcze przed startem s2 FuBu dał ankiete w której głosowało się jaki gatunek serwera chcą gracze. Prawie wszyscy głosowali na easy/medium, a oni zrobili większy hard niż s1 i gdzie tu logika? r*******i sobie s1, a upadek s2 to była tylko kwestia czasu :D gdyby Jarek od startu kręcił serie to być może byłaby jeszcze grywalność, a on zaczął kręcić gdy już zaczynały się robić pustki <beka> teraz już wiedzą że liczy się zdanie większości. *To ostani napisany przeze mnie post w tym temacie. Krótko mówiąc nie ma co komentować.. R.I.P. alelluja!!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nie odświeżajcie tego tematu

umarł to umarł..

niech spoczywa na dnie :)

jeszcze przed startem s2 FuBu dał ankiete w której głosowało się jaki gatunek serwera chcą gracze. Prawie wszyscy głosowali na easy/medium, a oni zrobili większy hard niż s1 i gdzie tu logika? r*******i sobie s1, a upadek s2 to była tylko kwestia czasu :D gdyby Jarek od startu kręcił serie to być może byłaby jeszcze grywalność, a on zaczął kręcić gdy już zaczynały się robić pustki <beka> teraz już wiedzą że liczy się zdanie większości. *To ostani napisany przeze mnie post w tym temacie. Krótko mówiąc nie ma co komentować.. R.I.P. alelluja!!

Alleluja kumplu. Żeby coś Bambusek aka Fubu chciał zrobić to by już dawno otworzyli jakiegoś Mediuma/Izi a dali Balmorke S2 HARD i teraz są pustki ;P .

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...