Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W shinsoo nikt nie gra? To moze wbije skoro metki wszystkie wolne:D nie gralem na s2, ciezko jest z expem, skillami i eq?

W shinsoo nikt nie gra połącze królestwa i bedzie trudniej więc śmiało nie jest trudno pograsz 2 dni zarobisz sobei na dzika i z górki

Bambus będzie dzisiaj jakiś update jeżeli tak o której i co ?

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

W shinsoo nikt nie gra połącze królestwa i bedzie trudniej więc śmiało nie jest trudno pograsz 2 dni zarobisz sobei na dzika i z górki

Bambus będzie dzisiaj jakiś update jeżeli tak o której i co ?

Dziś poświęcamy czas na S1, jutro będzie więcej o S2. 

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Ogólnie trochę ciężko je pokonać, trzeba mieć dużo na magię by ustać, bo atakują po 15k+.

Stary we 3 z truciem ona pada lekko drop też jest spoko tutaj nie ma po co się przyczepić. Wszystko fajnie grota nawet się podoba ale po co? Nie robicie nic żeby ten serwer rozreklamować wydaliście 500 zł na 9000 smsów co było kompletnym wywaleniem kasy w błoto, nie prościej kupić reklame u takiego Wallandera czy chociażby Diima ? 1500 zł na reklame chyba macie z tej balmory. Bije lvl na 87 3 godziny na maxi maxi w av2 i nikt ale to nikt nie ksuje bo w grocie jest 10 max 15 osób, grają praktycznie 3 gildie - my czyli ndstSiadaj, Zgrani oraz Indyvidual gdzie z każdej z tych gildi jest po 5 osób. 

Polecam wydać te 1500 na serie u kogoś bo jeśli się to nie zmieni to 3 sezonu nie będzie nawet.

muszaty i tak ssie xD

Ja Ciebie też

Opublikowano

Stary we 3 z truciem ona pada lekko drop też jest spoko tutaj nie ma po co się przyczepić. Wszystko fajnie grota nawet się podoba ale po co? Nie robicie nic żeby ten serwer rozreklamować wydaliście 500 zł na 9000 smsów co było kompletnym wywaleniem kasy w błoto, nie prościej kupić reklame u takiego Wallandera czy chociażby Diima ? 1500 zł na reklame chyba macie z tej balmory. Bije lvl na 87 3 godziny na maxi maxi w av2 i nikt ale to nikt nie ksuje bo w grocie jest 10 max 15 osób, grają praktycznie 3 gildie - my czyli ndstSiadaj, Zgrani oraz Indyvidual gdzie z każdej z tych gildi jest po 5 osób. 

Polecam wydać te 1500 na serie u kogoś bo jeśli się to nie zmieni to 3 sezonu nie będzie nawet.

Ja Ciebie też

Masz racje ale nie do końca tak naprawde każdy wie że nie ma podjazdu do was pod wróżke bo porobiliscie eq na pvp przed expem więc poco się łudzić i tracić wlotke ? nie możesz oczekiwać że będą tam tłumy jakby nie patrzeć w tej chwili jest więcej małych leveli niż wyższych oni nie zdąrzą zrobić eq żeby z "nami" rywalizować ja np. przejechałem się tam na początku biliście wróżke stałem sobie z boku i pzida dali niedali bóg wie jak sie nazywa mnie biła mimo tego że tylko wam spota czyściłem więc poco tam biegać ? Zarabiajcie zarabiajcie i nie płaczcie macie dostęp do wszystkiego bez rywalizacji

~BestHooks

Opublikowano

reklama u "youtuberow" to podstawa w dzisiejszych czasach, dajcie im jakies pieniadze i niech nagrywaja bo dzisiajsza gimbaza dowiaduje sie o serwerach wlasnie od nich.

@Edit:

jeszcze jedna rzecz, moglibyscie pomyslec nad wprowadzeniem sklepow offline ;P wyobrazcie sobie cale m1 zawalone w sklepach jakie to by bylo z*******e

Opublikowano

reklama u "youtuberow" to podstawa w dzisiejszych czasach, dajcie im jakies pieniadze i niech nagrywaja bo dzisiajsza gimbaza dowiaduje sie o serwerach wlasnie od nich.

@Edit:

jeszcze jedna rzecz, moglibyscie pomyslec nad wprowadzeniem sklepow offline ;P wyobrazcie sobie cale m1 zawalone w sklepach jakie to by bylo z*******e

Ta to bardzo dobra opcja

Edit:

Bambus dzisiaj będzie update ?

~BestHooks

Opublikowano

Dostalem bana za wystawienie yang na allegro. Moze mi ktos przytczyc w regulaminie punkt zakazujacy tego ? Jak zwykle na support nawet nie ma co wysylac zgloszen bo i tak nie odpowiada. Boty lataja po kazdej z map ludzie wbijaja na hackach lvl w grocie, ludzi moze zostalo ze 100 osob na serwie, ci ktorzy j*bia w is sa bezkarni. 86 leje w av2 na hacku ja mowie ze go zglosze a on na to, "a zglaszaj i tak mnie nie zbanuja bo w is ladowalem" a yang iby nie mozna na allegro wystawic? W regulaminie napisane ze mozna wystawiac konta i przedmioty wiec o co chodzi ?

Opublikowano

Dostalem bana za wystawienie yang na allegro. Moze mi ktos przytczyc w regulaminie punkt zakazujacy tego ? Jak zwykle na support nawet nie ma co wysylac zgloszen bo i tak nie odpowiada. Boty lataja po kazdej z map ludzie wbijaja na hackach lvl w grocie, ludzi moze zostalo ze 100 osob na serwie, ci ktorzy j*bia w is sa bezkarni. 86 leje w av2 na hacku ja mowie ze go zglosze a on na to, "a zglaszaj i tak mnie nie zbanuja bo w is ladowalem" a yang iby nie mozna na allegro wystawic? W regulaminie napisane ze mozna wystawiac konta i przedmioty wiec o co chodzi ?

http://www.forum.balmora.pl/topic/122-regulamin/?p=252400
Opublikowano

Ile ludzi gra?

Opłaca sie zaczynać?

Administracja zajmuje się serwerem?

Zakaz sprzedawania yang na allegro a Fubon sam baryły sprzedaje, a to pajac.

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Ile ludzi gra?

Opłaca sie zaczynać?

Na serwerze nie ma bryłek 

Opublikowano

Ile ludzi gra?

Opłaca sie zaczynać?

Ludzi trudno to powiedzieć bo są takie dungeony że dużo osób je robi ale myślę że pod 1k podejdzie zaczynać się opłaca bo idzie łatwo zarobić na małym levelu.Bambus co chwile coś wprowadza do fubona idziesz na ts-a 3 minuty i ci pomaga i jak up na serwerze nie ma brylek 

Ogólnie polecam

~BestHooks

Opublikowano

Ludzi trudno to powiedzieć bo są takie dungeony że dużo osób je robi ale myślę że pod 1k podejdzie zaczynać się opłaca bo idzie łatwo zarobić na małym levelu.Bambus co chwile coś wprowadza do fubona idziesz na ts-a 3 minuty i ci pomaga i jak up na serwerze nie ma brylek 

Ogólnie polecam

Ty chyba na innym serwerze grasz... Ludzi to tu  gra okolo 250, z dnia na dzien coraz mniej

Opublikowano

Ty chyba na innym serwerze grasz... Ludzi to tu  gra okolo 250, z dnia na dzien coraz mniej

Wbij na serwer kolego ;d

i dodaj do tego osoby które w tej chwili dropią bo jest event 

~BestHooks

Opublikowano

Wbij na serwer kolego ;d

i dodaj do tego osoby które w tej chwili dropią bo jest event 

Gram na serwie od poczatku to wiem co sie dzieje... Graczy w godzinach szytu w m1 stoi z 10 + 30 shopkow. Na spotach nikogo nie ma, dt, wo , grota tak samo. Spotkac tam kogos graniczy z cudem. Chyba nawet te 250 online co mowilem to za duzo...

Opublikowano

Gram na serwie od poczatku to wiem co sie dzieje... Graczy w godzinach szytu w m1 stoi z 10 + 30 shopkow. Na spotach nikogo nie ma, dt, wo , grota tak samo. Spotkac tam kogos graniczy z cudem. Chyba nawet te 250 online co mowilem to za duzo...

Lol co ty gadasz wogóle ziomek

~BestHooks

Opublikowano

Wczoraj zalogowanych było 1030 graczy i to prawie przez cały dzień, a nie jednorazowo. Jeżeli chodzi w tygodniu to jest jakieś 800+ graczy. No różnie to się układa. Nie ukrywam, że czekamy na reklamę i do wakacji. :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Bambus w teamie coś tylko robi a FuBu nic

Fubu jest administratorem i pomaga graczą którzy zostają okradzeni lub mają problem z grą bambus robi wszystkie zmiany na serwerze a fubu to przede wszystkim reklama więc o co ci chodzi

~BestHooks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...