Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wczoraj zalogowanych było 1030 graczy i to prawie przez cały dzień, a nie jednorazowo. Jeżeli chodzi w tygodniu to jest jakieś 800+ graczy. No różnie to się układa. Nie ukrywam, że czekamy na reklamę i do wakacji. :)

Stary nie widzę licznika itp. ale naprawdę ciężko mi jest w to uwierzyć. Nie chodzi mi już nawet o m1 gdzie jest 20-30 sklepów a o expowiska, v1/v2/v3 jest puste, w piątek o godzinie 18 w red lesie metki stały nieruszone. W grocie są 2-3 gildie czyli ok 15. osób. Nie ma nawet kogo w m1 tępić bo same shopy stoją. Śmieszne jest ch1 m1 Chunjo bo stoją tam 3 osoby. Będzie reklama będzie można polecić narazie Jarek wydał pieniądze w błoto ( reklama sms) zobaczymy jak będzie dalej.

Opublikowano

chłopy co jest z wami nie tak, ze dajecie pieniadze na jakies sms smieszne? nie rozumiecie do ciezkiego c***a, ze to lets playerzy/youtuberzy wam zrobia dobra reklame? dajcie cos im zarobic to zobaczycie efekty

Opublikowano

Wczoraj zalogowanych było 1030 graczy i to prawie przez cały dzień, a nie jednorazowo. Jeżeli chodzi w tygodniu to jest jakieś 800+ graczy. No różnie to się układa. Nie ukrywam, że czekamy na reklamę i do wakacji. :)

Bambus nie wiem co brałeś ale na drugi raz weź pół. Z tych 1030 to chyba tylko 30 się zgadza.

Opublikowano

Jbc w środę o 1 w nocy (wtedy był nagrany film co widać pod minimapą) nie mogło być eventu manwoo bo jest on na Balmorce aktywny w weekendy od 6 do 22. No i oryginalnie pisze pod minimapą, że jest to s1 a na filmie tego brakuje, fajnie jak to ludzie robią z siebie debili wywołując pseudo aferki.

Opublikowano

Jbc w środę o 1 w nocy (wtedy był nagrany film co widać pod minimapą) nie mogło być eventu manwoo bo jest on na Balmorce aktywny w weekendy od 6 do 22. No i oryginalnie pisze pod minimapą, że jest to s1 a na filmie tego brakuje, fajnie jak to ludzie robią z siebie debili wywołując pseudo aferki.

Moglbys wrzucic screena z tym, ze jest "Balmora s1" a nie samo balmora? Z tego co widzialem na innych filmach z servera wcale tego dopisku "s1" nie ma...

Ile oosb online? Wiem, ze bambus pisal o 800-1k, ale po oponiach ludzi mocno sie waham. Ktos wrzucilby screena z ch handlowego? Nie mam clienta a nie chce poierac tylko po to, zeby zobaczyc ile jest ludzi..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Moglbys wrzucic screena z tym, ze jest "Balmora s1" a nie samo balmora? Z tego co widzialem na innych filmach z servera wcale tego dopisku "s1" nie ma...

Ile oosb online? Wiem, ze bambus pisal o 800-1k, ale po oponiach ludzi mocno sie waham. Ktos wrzucilby screena z ch handlowego? Nie mam clienta a nie chce poierac tylko po to, zeby zobaczyc ile jest ludzi..

T7d2Flh.png

Od momentu startu s2 (30 stycznia) jest dopisek s1. ;)

Opublikowano

Cholernie nie polecam dziadostwa. Niedosyc, ze linki na GLOWNEJ STRONIE sa nieaktualne, wszedzie 404 i puste strony, forum martwe, slabo pisza posty, nie da sie pobrac klienta gry, bo sekcja z downloadem poblokowana, ajjj... moglem sie nie rejestrowac bo teraz na email jakis syf bedzie mi przychodzil

Skrypty LUA Tibia za darmo!

Opublikowano

Cholernie nie polecam dziadostwa. Niedosyc, ze linki na GLOWNEJ STRONIE sa nieaktualne, wszedzie 404 i puste strony, forum martwe, slabo pisza posty, nie da sie pobrac klienta gry, bo sekcja z downloadem poblokowana, ajjj... moglem sie nie rejestrowac bo teraz na email jakis syf bedzie mi przychodzil

Chyba masz coś z przeglądarką, u mnie wszystko jest okey.

Aby pobrać klienta musisz się zarejestrować.

Pozdrawiam

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z No DISC D: ? ;-;

Czemu on chce płytę aby grę odpalić? dzieje się to podczas ładowania, ekran ładowania między światami, logowanie i tak cały czas

TEMAT

Opublikowano

Czy tylko ja mam problem z No DISC D: ? ;-;

Czemu on chce płytę aby grę odpalić? dzieje się to podczas ładowania, ekran ładowania między światami, logowanie i tak cały czas

Zainstaluj klienta na innej partycji.

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Mam tylko 1 partycję, nie potrzebuję kilku

Lecz dziwi mnie że gra która oryginalnie (Mt2 PL na przykład) od wydawcy nie wymaga płyty CD, a launcher tutaj już tak

TEMAT

Opublikowano

Mam tylko 1 partycję, nie potrzebuję kilku

Lecz dziwi mnie że gra która oryginalnie (Mt2 PL na przykład) od wydawcy nie wymaga płyty CD, a launcher tutaj już tak

To stwórz drugą partycję i wtedy zadziała. ;)

Opublikowano

Właśnie 10 minut temu zostało zbanowane pół topki które wbiło się do komnaty smoka na wh żeby wyexpić 99 level co im się udało więc tymbardziej zapraszam do gry bo jest możliwość nadrobienia tego co straciliscie nie grając od startu

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Właśnie 10 minut temu zostało zbanowane pół topki które wbiło się do komnaty smoka na wh żeby wyexpić 99 level co im się udało więc tymbardziej zapraszam do gry bo jest możliwość nadrobienia tego co straciliscie nie grając od startu

1 kwiecień już był ziomek :( Bana z topki nikt nie dostał i szybko nie dostanie.

Opublikowano

Reklammmmmmy potrzebujemy !

Administracja chyba tego nie rozumie. Kiedyś jak nie było tyle serwerów to na s1 przychodzili ludzi także bez reklamy. Teraz co tydzień kilka serwerów powstaje to trzeba ludziom przypominać, że jest taki serwer jak balmora i żeby wbili pograć. Szkoda, bo ma potencjał, ale niestety mało ludzi...

Opublikowano

Administracja chyba tego nie rozumie. Kiedyś jak nie było tyle serwerów to na s1 przychodzili ludzi także bez reklamy. Teraz co tydzień kilka serwerów powstaje to trzeba ludziom przypominać, że jest taki serwer jak balmora i żeby wbili pograć. Szkoda, bo ma potencjał, ale niestety mało ludzi...

Masz racje serwer ma ogromny potencjał najtrudniejszy a zarazem najlepszy hard na którym grałem nie licząc pl-a tylko Luuuduuuuu potrzebujemy !

Bambus kiedy bedziesz na ts-ie ?

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...