Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Opłaca się zaczynać od 0 ?

Zawsze się opłaca, aczkolwiek wybić się będzie trudniej. Ceny drastycznie wzrosły, ale graczy sporo jest.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się zaczynać od 0 ?

Opłaca się być może dlatego że jest to stabilny serwer i polecany przez wielu i przeze mnie :)

Opublikowano

615201428703604142351.png
10.04.2015 (pt.)
Zwiększone Bonusy Serwerowe +20% i 50% od godz: 17:00 do 23:00.
11.04.2015 (sob.)
Otworzona Opuszczona Kopalnia Rudy, od godz: 06:00 do 22:00. (na serwerze S2)
12.04.2015 (niedz.)
Arena Eventowa O X, od 14:00 na S1, a od 16:00 na S2.

498351428703388142351.jpeg

Pozdrawiamy i życzymy miłej gry,administracja Balmora.pl

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Martwi mnie mała ilość sklepów .... ludzi ubyło po evencie czy reset jakis był?

Tak, był restart to sklepy też wyrzuciło, no ale jak wiadomo o reklamę też walczymy. :)

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Tak, był restart to sklepy też wyrzuciło, no ale jak wiadomo o reklamę też walczymy. :)

Mistrzu, powiedz mi ile ludzi gra okolo? ;)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Dziś to samo Bambus ;) co się dzieje z ludźmi gdzie poszli?

Sa takie okresy, kiedy osob gra mniej. Tendencje spadkowa mozna teraz dostrzec na wszystkich serwerach (W zwiazku z egzaminami gimnazjalnymi, maturami, egzaminami zawodowymi, powoli konczy sie rok szkolny co za tym idzie duzo osob chce poprawic oceny).

W wakacje sytuacja na rynku metina z pewnoscia sie poprawi.

Srij9JT.png

Opublikowano

Sa takie okresy, kiedy osob gra mniej. Tendencje spadkowa mozna teraz dostrzec na wszystkich serwerach (W zwiazku z egzaminami gimnazjalnymi, maturami, egzaminami zawodowymi, powoli konczy sie rok szkolny co za tym idzie duzo osob chce poprawic oceny).

W wakacje sytuacja na rynku metina z pewnoscia sie poprawi.

najwięcej osób gra jak jest zima, w wakacje grać w metina? ja p******e xD

Opublikowano

Juz nie przesadzajcie, popoludniami jest =bardzo duzo graczy. Jak wejdzie 2, 3 sezon to bedzie jeszcze wiecej. Fajne jest to ze nawet nowi gracze jak zaczna teraz to dadza rade dogonic starszych graczy. Co do reklamy to wiadomo ze zawsze by sie jakas dobra przydala. Nie ma co narzekac tylko wbijac na serwer :)

Opublikowano

te sezony nie glupie xD

jakby wprowadzili od poczatku serwera mozliwosc zdobycia max lvla 100+ to taki mirek ktory by rozpoczal gre po 3 miesiacach by nie mial szans na dogonienie topki ;P

btw kiedy 2 sezon? dokladna data mnie interesuje

Opublikowano

2 sezon w ten piątek Kamienie Glyph już dropią ale zapraszam nowych ludzi zdążycie nabić 87 i full eq zanim dozbieramy 500 000 glyphów jesli po 5 godzinach mam 150 glyphów grota za miecha minimum otwarta

Opublikowano

kazdy indywidualnie musi 5k zebrac? czy zrzuta na budowe?

Musi być uzbierane 200k glyphów dokładnie. Po dniu dropienia non stop mam ok. 500 więc źle nie jest myślałem że będzie gorzej. I tak oczywiście zrzuta ;D 

Czekamy na obiecaną reklamę i więcej ludzi !

Opublikowano

Jak z iloscia graczy? Jest z kim grac i z kim rywalizowac? Bez IS'a da sie grac? Czy rzeczami z IS mozna handlowac w grze?

Opublikowano

Jak z iloscia graczy? Jest z kim grac i z kim rywalizowac? Bez IS'a da sie grac? Czy rzeczami z IS mozna handlowac w grze?

Podbijam, dawno nie grałem, skasowałem clienta, a nudzi mi się i nie wiem czy wracać czy spadać na pl :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Podbijam, dawno nie grałem, skasowałem clienta, a nudzi mi się i nie wiem czy wracać czy spadać na pl :)

No to ja napiszę coś od siebie,

graczy jest spadek, zauważalny w sumie wszędzie, też się nie dziwie, bo tak jest co roku w tym okresie. No ale jest z kim rywalizować.

Dlatego mamy zamiar połączyć dwa królestwa, i zrobić z nich jedno. Optymalnie poprawi to handel oraz sytuację na serwerze.

Dodatkowo mamy zamiar wprowadzić globalny czat, dzięki, któremu handel będzie łatwiejszy.

Dojdą też nowe przedmioty na start. I jeszcze kilka zmian, ale nie chcę ich jak na razie ujawniać, bo nie wiem czy podołamy.

Więcej informacji na ten temat, będzie w wtorek, gdy zamkniemy (prawdopodobnie) Event Budujący Grotę, a grota w przyszły piątek.

A co do ItemShopu? Ostatnio kupony dropią w grze podczas eventów, a przedmiotami z IS można swobodnie handlować.

Zapraszam na TS3 forgame, tam można się więcej dowiedzieć. Pozdrawiam! :)

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Mam zamiar zacząć tutaj grać , może ktoś mi powiedzieć ile średnio jest ludzi na serwie ?

nie jest aż tak źle, tu masz screena z m1, a to tylko jinno :) chyba też będę wracał

743661429447119975232.jpeg

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...