Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siema,zacząłem troche pogrywać na balmorze,i mam 2 pytania,

Skąd moge wziąść zwykłego wierzchowca?? bo widze ze 15 lvl już lataja na nich.

Czy misja na bojowca jest taka sama co na globalu z łucznikami???

Opublikowano

Siema,zacząłem troche pogrywać na balmorze,i mam 2 pytania,

Skąd moge wziąść zwykłego wierzchowca?? bo widze ze 15 lvl już lataja na nich.

Czy misja na bojowca jest taka sama co na globalu z łucznikami???

wierzchowce lecą również ze szkat blasku. tak, najlepiej ją robić na metkach w dolinie

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

wierzchowce lecą również ze szkat blasku. tak, najlepiej ją robić na metkach w dolinie

a szkaty z każdego moba od jakiegoś 20 lvl czy coś takiego,dobrze doczytałem??? i trudno wierzchowca z takiej szkaty lotnąć??

Opublikowano

a szkaty z każdego moba od jakiegoś 20 lvl czy coś takiego,dobrze doczytałem??? i trudno wierzchowca z takiej szkaty lotnąć??

ta, szkaty chyba od 15lv i od mapy m2. te wierzchowce łatwo lotają, a koszt takiego to jakieś 200-300k (one są na 15min)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Z blasków możesz zdobyć pandę na 15minut.
Z wyżyny (dungeon od 20lvla) jest dzik na 1h.

Od graczy można spokojnie kupić dzika/lwa na 20dni w cenie 10/15kk (co do ceny nie jestem pewien)

Opublikowano

Juz drugi tydzien nie ma kalendarza wydarzen,.... Na poczatku co chwila event ludzie powbijali skille, teraz rade ciezko dostac. Kurcze szkoda ale serw sie troche zjebal... 

Opublikowano

Juz drugi tydzien nie ma kalendarza wydarzen,.... Na poczatku co chwila event ludzie powbijali skille, teraz rade ciezko dostac. Kurcze szkoda ale serw sie troche zjebal...

Dziś będzie kalendarz, dwa tygodnie było przerwy. (mini wydarzenia w grze + dzień kobiet)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Ja mam takie pytanie bo na serwerze są brązowe certyfikaty i czy można nimi szkolić do militara?

można ale i tak misję na bojowca/militara po drodze zrobisz ;)

Dziś będzie kalendarz, dwa tygodnie było przerwy. (mini wydarzenia w grze + dzień kobiet)

Te mini wydarzenia były tak małe, że ich nie zauważyłem ;P Mocniejszy drop blasków albo fajny ox bez pytań o to kto ostatnio umarł w M jak Miłość (Kasia?). Rady i egzo by się przydały na rynku.

Opublikowano

gdzie i na jakim lvl dropic najlepiej szkaty blasku.Probowale w wieku miejscach i tak 30 n  godzine lecialo max...

W dungeonach, tam gdzie duże stężenie mobów.

50596142255057180250.png

Opublikowano

jeśli miałbym wrocic do grania w metinie to wybralbym balmore bo wiedzialbym ze nie stracilem czasu, bo serwer zaraz upadnie. Stabilnosc balmory przekonuje mnie do zagrania tutaj.

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Dużo osób gra na serwerze? Można prosić o ss m1?

I czy warto zacząć grę na balmorze

Jak najbardziej. Serwer stabilny, bardzo łatwo można zarobić na wyżynie i m2, itemy w miarę trzymają cenę. Jednym słowem porządny serwer, czyli BALMORA

Opublikowano

Te drobne ryby bedzie mozna wymieniac, ktore sie zlowilo przed eventem czy tylko te co złowimy podczas eventyu?

Pojawi się informacja, one będą przed eventem skasowane. Więc nie ma co marnować swojego czasu i lepiej zarzucać drobne jako przynętę.

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...