Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiadomość ze oficjalnego fanpage 26.03.2015

Hej,

aktualnie pracujemy nad Wydarzeniem Wielkanocnym, które już na dniach pojawi się na Balmorze. Oprócz wydarzenia podjęliśmy pracę modernizacyjne na S1 (spora aktualizacja) oraz na S2.
Dlatego dzisiaj wyjątkowo zwiększyliśmy Bonusy Serwerowe od 20% - 50%.
Dodatkowo na S2 dzisiaj (28.03.2015) od godziny 18:00 do 22:00 odbędzie się Zwiększony Drop Szkat. Blasku Księżyca, a jutro (29.03.2015)
będzie możliwość wejścia do Zapomnianej Kopalni. Przypominam kopalnia znajduje się w każdym pierwszym mieście.

Plan:
-28.03.15 Zwiększone Bonusy Serwerowe od 8:00 na 24 godziny.
-28.03.15 Drop Szkat. Blasku Księżyca od 18:00 do 22:00.
-29.03.15 Otwarta Opuszczona Kopalnia od 06:00 do 22:00.

Więcej informacji już wkrótce.

Pozdrawiamy i życzymy miłej gry, Administracja Balmora.pl

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tu jeszcze ktoś wgl. gra? Niektórzy naiwni, że coś się zmieni. Na szczęście większość graczy w odeszła w porę i posprzedawała postacie jak jeszcze były w cenie a teraz same pustki na serwerze.

Opublikowano

Bambus3k taki z Ciebie "wielki'' technik a dopusciles do tego, ze na s1 gra 50 osob, przez 4 lata na serwerze byly bugi zwiazane ze zmiankami, pelerynkami czy dt, dzieki czemu mozna bylo miec 2ripery zamiast jednego. Nie wspomne juz o wlamach i przekretach Jarka.

Teraz s2 wam pustoszeje i zamiast wziac sie do roboty spoczeliscie na laurach.

Nie polecam.

Srij9JT.png

Opublikowano

@GallAnonim1429

Niestety ale jestem Automatykiem Okrętowym, a nie Technikiem Serwerowym. Jest to tylko i wyłącznie moim hobby, nie wiążę z tego jakiś ogromnych zysków i przyszłości, a co do serwera to poświęcam mu każdą wolną chwilę i chciałbym, aby jak najdłużej to wszystko stało, a nie podkulać ogon i otwierać nowy projekt. Jeżeli masz jakieś wątpliwości, a widzę, że masz to napisz do mnie na PW. Bo wszystko to co tutaj piszesz to jakieś bzdury wyssane z palca. Mało wiesz, a dużo powtarzasz po innych.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Bambus3k taki z Ciebie "wielki'' technik a dopusciles do tego, ze na s1 gra 50 osob, przez 4 lata na serwerze byly bugi zwiazane ze zmiankami, pelerynkami czy dt, dzieki czemu mozna bylo miec 2ripery zamiast jednego. Nie wspomne juz o wlamach i przekretach Jarka.

Teraz s2 wam pustoszeje i zamiast wziac sie do roboty spoczeliscie na laurach.

Nie polecam.

ale ty jestes pokurwiony, spierdalaj na ten virtual i sie juz nie wypowiadaj.

Opublikowano

ale ty jestes pokurwiony, spierdalaj na ten virtual i sie juz nie wypowiadaj.

Jakim prawem wymagasz kultury od swoich graczy, skoro sam zachowujesz sie jak czlowiek dotknięty patologią społeczną. Swoim zachowaniem i wygladem budzisz we mnie pogarde, takze zastanow sie nad soba i przede wszystkim udaj sie do fryzjera, bo wygladasz jak malpa w zoo.

Srij9JT.png

Opublikowano

Jakim prawem wymagasz kultury od swoich graczy, skoro sam zachowujesz sie jak czlowiek dotknięty patologią społeczną. Swoim zachowaniem i wygladem budzisz we mnie pogarde, takze zastanow sie nad soba i przede wszystkim udaj sie do fryzjera, bo wygladasz jak malpa w zoo.

I to jest wszystko na co stać ten cały virtual? ty stad znikniesz, juz niedługo.

Opublikowano

trzeba przyznac ze ludzie wrocili, sprobuj bambusek teraz zaniedbac serwer to ci turbo k***o zapukam do drzwi siekiera w tej twojej pipidowie, jeden dzien nieaktywnosci tylko zauwaze smietniku z twojej strony

Opublikowano

twojej palcem nie tykaja taka swinia spasiona, a ojciec jak cie robil najebany byl i do dzisiaj zaluje tej nocy 

Opublikowano

trzeba przyznac ze ludzie wrocili, sprobuj bambusek teraz zaniedbac serwer to ci turbo k***o zapukam do drzwi siekiera w tej twojej pipidowie, jeden dzien nieaktywnosci tylko zauwaze smietniku z twojej strony

Dziękuję, i też pojawiają się nowi. Reklama powoli robi swoje :P

No a ja już mam więcej czasu na serwer. :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Już za późno ;P

Serwery, które kiedyś miały 60 graczy, mogą mieć po 2k, a Ci co mieli po 2k graczy, mogą mieć po 60. Wszystko opiera się o reklamę i o to by jak najlepiej się sprzedać. Takie teraz są czasy. :)

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Opublikowano

Serwery, które kiedyś miały 60 graczy, mogą mieć po 2k, a Ci co mieli po 2k graczy, mogą mieć po 60. Wszystko opiera się o reklamę i o to by jak najlepiej się sprzedać. Takie teraz są czasy. :)

Dobry serwer to 100%.

30% Potencjału (serwer ma to coś) + 70% Wkładu i pomyślunku administracji = 100% czyli dobry serwer. 

Nie może zabraknąć ani 1, ani 2. Bambus3k też zauważyłem, że ludzi jest już więcej, ale to będzie tylko chwilowe wzniesienie jeśli nie zmienicie podejścia do graczy. Sprawdź skrzynkę odbiorczą na FB. Zgłosiłem tam dosyć poważny bug. To właśnie o to chodzi - o dostęp do administracji, o to, żeby administracja sobie nie olewała... Miesiąc temu wszedłem na Ts3, FuBu też wszedł, powiedziałem co i jak. "Naprawimy jutro" mówi FuBu... Do dziś zarażone jajka zbugowane tak jak i ulepszanie kd w  priv. wo... To nie jest krok do przodu ;c

Opublikowano

Co do WO, to ja pamiętam. Tam jest zrobiony zły warunek i teraz albo na prywatnym albo na publicznym nie daje możliwości ulepszania KD.

Nie o tym bugu pisałem. Chodzi o PvP. Sprawdź FB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...