Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja tego serwera niech lepiej czyta forum co tam się dzieje bo dużo jest złego na wasz temat i niestety prawdziwe jak najbardziej informacje np. http://www.forum.balmora.pl/topic/136786-reklama/

czyli Witam! Ostatnio zastanawiałem się i doszedłem do wniosku, że na YouTubie poza FuBonem i paroma YouTuberami (50-300subów) nie ma żadnej reklamy z Balmorki S2. Jeśli tak dalej pójdzie to za 3 tygodnie nie spotkamy już nowego gracza, a te 40lvl-e zaczną uciekać. FuBu zakup jakąś ciekawszą reklamę u kogoś 5k subów+ bo inaczej może być lipnie za jakiś czas.

Żaden YouTuber nie chce reklamować Balmorki, a graczy jest coraz mniej bo drop na dungach jest nie dopracowany.A Fubu ma na to wyjebane 

Taki serwer z taką renomą czyli tak poważny niczym PL powinien mieć total mase ludzi bez żadnego gadania ale tak nie jest gdzie leży problem? W administracji oczywiście dwoją się czy troją? Oczywiście, że nie zrobili mały pokaz na początek a teraz? Ciszaaaa. Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Dobra zapowiedz serwera + dopracowanie nie czyni go Top1 serwerem a na dobrą sprawę powinien być bo widać cholerny potencjał i pomysł ale przez olewkę Adminów robi się coraz gorzej a szkoda bo serwer na to nie zasługuje. 

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Kupcie reklamę u Wallandera/Tream/Uzupatora :D

Wallander nagrywa z konkurencji, Tream ma juz ustawiony server do nagrywania po serii, ktora ma obecnie a uzurpator ma wlasnys erver - ale ześ wymyslil :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Prawdą jest że bez reklamy serwer daleko nie zajedzie.

Z czasem ilość nowych graczy (do 30lvla) będzie bardzo mała.
FuBu i Bambus3k powinni wydać dobry hajs na jeszcze lepszą reklamę.
Wallander obecnie jest najlepszą reklamą i chyba zbliża się do końca serii więc team powinien wyłożyć gruby hajs i go przekonać do tego serwera bo warto aby graczy było więcej.

Opublikowano

Prawdą jest że bez reklamy serwer daleko nie zajedzie.

Z czasem ilość nowych graczy (do 30lvla) będzie bardzo mała.

FuBu i Bambus3k powinni wydać dobry hajs na jeszcze lepszą reklamę.

Wallander obecnie jest najlepszą reklamą i chyba zbliża się do końca serii więc team powinien wyłożyć gruby hajs i go przekonać do tego serwera bo warto aby graczy było więcej.

Przecież to serwer YouTuber'a taką odpowiedź wielokrotnie otrzymywaliśmy od Wallandera, więc daliśmy sobie spokój.

Nie ważne że ma więcej subków od niego, ale chyba zasada zostanie taka sama.

Najlepsze jest to, że nie mam zielonego pojęcia dlaczego przekreśla takie serwery? No nic ja życzę powodzenia, osobiście pogram po wprowadzeniu sezonu 3.

Opublikowano

Przecież to serwer YouTuber'a taką odpowiedź wielokrotnie otrzymywaliśmy od Wallandera, więc daliśmy sobie spokój.

Nie ważne że ma więcej subków od niego, ale chyba zasada zostanie taka sama.

Najlepsze jest to, że nie mam zielonego pojęcia dlaczego przekreśla takie serwery? No nic ja życzę powodzenia, osobiście pogram po wprowadzeniu sezonu 3.

Tylko, że balmora s1 stoi ponad 3 lata wiec malo prawdopodobne, aby s2 padła szybko, i raczej wallander by wybrał taki server niż inny server YouTubera, który stoi pare msc.

ps. nie nie chodzi o twój server.

Opublikowano

"Przeciez to serwer jutjubera"

Zadaj sobie pytanie sh4ke - ile bylo serwerow jutjuberow bez navi i bez przekretow? ty sam miales conajmniej kilka, pamietam jak przez caly czas broniliscie tego Janka na chyba Restii? co wbil 120 i " nie nie nie, wcale nie dostaje od nas SM i lvla, wcalee", a potem sam udowodnil, ze tak bylo

po takich akcjach nie dziwne, ze ci nie ufa czy innym jutjuberom

tak mi sie wydaje

Tylko, że balmora s1 stoi ponad 3 lata wiec malo prawdopodobne, aby s2 padła szybko, i raczej wallander by wybrał taki server niż inny server YouTubera, który stoi pare msc.

Jest to bardzo prawdopodobne(to, ze moze tu nagrywac), poniewaz na cala reszte gdzie jest 500+ odmawia, a to jedyna opcja oprocz tamtych serwerow.

Opublikowano

Jesli mowa o Wallanderze, nie wybierze on balmory s2 nie z powodu obecnosci youtubera w teamie a ze wzgledu na poziom trudnosci. Bodajze w ktoryms z komentarzy pisal, iz z checia zagralby na s2 gdyby nie byla tak mocnym hardem. To takie male sprostowanie.

Tak na marginesie, nie mam pojecia i bynajmniej nie wiem co widzicie w reklamach na yt, skoro po zakonczeniu serii osob gra mniej niz przed nia. Kolejna sprawa, duzo poczatkujacych youtuberow reklamuje sie doslownie wszedzie (serwerowe forum/fanpejdze/czat ogolny/nawet na sklepikach w grze, w nastepstwie zbiera niebotyczna ilosc widzow z danego serwera, po miesiacu/dwoch zmienia serwer a w konsekwencji widzowie i gracze w duzej mierze ida w slady danego youtubera.

Jestem tego zdania, ze dobry serwer sam w sobie jest reklama, i renoma wystarczy aby potencjalni gracze o nim uslyszeli a co do kampanii reklamowej tak jak pisalem, jej efekt jest krotkotrwaly.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ostatni filmik fubu był 2 tygodnie temu, jeśli chce on naprawdę zareklamować dobrze i jeszcze bardziej rozkręcić serwer, musi robić to troszeczkę częściej.
Tym bardziej że konkurencja czeka, zabierają wam powoli graczy, pokazując aktywność na serwerze oraz inne rzeczy.
Centralna konkurencja Balmorki śpi, wiadomo, o jaki serwer chodzi, ale tam się już od dawna nic się nie dzieje.

359d24z.png

Pozdrawiam  <3

Opublikowano

a kto to ten waiander? bo pierwszy raz slysze o koluniu

jakis nowy idol 14 latkow ?:D

Niee, to taki typ co za odcinek dostaje więcej niż Ty miesięcznie ;)

"Przeciez to serwer jutjubera"

Zadaj sobie pytanie sh4ke - ile bylo serwerow jutjuberow bez navi i bez przekretow? ty sam miales conajmniej kilka, pamietam jak przez caly czas broniliscie tego Janka na chyba Restii? co wbil 120 i " nie nie nie, wcale nie dostaje od nas SM i lvla, wcalee", a potem sam udowodnil, ze tak bylo

po takich akcjach nie dziwne, ze ci nie ufa czy innym jutjuberom

tak mi sie wydaje

Jest to bardzo prawdopodobne(to, ze moze tu nagrywac), poniewaz na cala reszte gdzie jest 500+ odmawia, a to jedyna opcja oprocz tamtych serwerow.

Bardzo dużo było takich serwerów. Zresztą przecież to nie jest tak, że tylko na serwerach youtuberów jest navi. Btw. Restia była serwerem ShizeRa, R3sp3CTa (cczy jak to się pisze) i Bubbexa.

tenor.gif

Opublikowano

Niee, to taki typ co za odcinek dostaje więcej niż Ty miesięcznie ;)

Bardzo dużo było takich serwerów. Zresztą przecież to nie jest tak, że tylko na serwerach youtuberów jest navi. Btw. Restia była serwerem ShizeRa, R3sp3CTa (cczy jak to się pisze) i Bubbexa.

dowaliles teraz do pieca młody :D

koles majac 18 tys subow to na waciki i batona prince polo go nie stac

Opublikowano

Gość potrafi zrobić z 200 grających osób na serwerze 2-3k a Ty pieprzysz że go na waciki nie stać?

Jego wszystkie serie są robione na profesjonalnym poziomie, nie robi wszystkiego na odpierdol jak 99% youtuberów.

Prawie każdy serwer dałby się pociąć za reklame z jego strony, a Ty jesteś plackiem i o tym nawet pojęcia nie masz.

Pozdrawiam z podłogi.

­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Jak się nie mylę, to Wallander dostaje/dostawał około 300zł za JEDEN ODCINEK z pewnego serwera, wszystko brał w SM ale policz sobie, ile potrafiłby wyciągnąć za jedną serię ( 15 - 20 odc ) Nadal myślisz, że nie stać go na waciki i Prince Polo? Nie sądzę. 

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jak się nie mylę, to Wallander dostaje/dostawał około 300zł za JEDEN ODCINEK z pewnego serwera, wszystko brał w SM ale policz sobie, ile potrafiłby wyciągnąć za jedną serię ( 15 - 20 odc ) Nadal myślisz, że nie stać go na waciki i Prince Polo? Nie sądzę. 

Wątpię, że brał coś w SM, bo on gra bez ISu :D 

Opublikowano

dlaczego kłamiesz? 

Opublikowano

dlaczego kłamiesz? 

Wallander nie nagra u żadnego YouTubera, już na 100% nie u fubu.

Jeśli chodzi o wallandera, to koleś bierze tyle za serie,że stać go na średniej jakości samochód ;)

Opublikowano

Boże widzisz i nie grzmisz. Jak bral smy' jak gra na każdym serwerze bez isa. Następnym razem upewnij się, bo chyba piszesz o kimś innym

@ Polecam serwer

Opublikowano

Tak czytam czytam , spadek graczy .. dziwne . Nasuwają sie wnioski że ludzie wolą serwery EASY i brak im satysfakcji z wbicia 75 na takim serwie np .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...