Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na serwerze wieje totalną nudą ciągła monotonia i nic więcej, ten serwer ma bardzo mało możliwość, mało dungeonów, zerowe zainteresowanie administracji ludzi również coraz mniej. Kupić coś cennego np. Tarcze na 61lv+9 graniczy z cudem a na takim hardzie jak konkretna ilość osób online to podstawa.

Opublikowano

fajnie sie grało ale tylko na początku ;c

oczekiwałem ze Balmora s2 będzie odzwierciedleniem wszystkich nudnych hardów, a jak sie okazało Balmora s2 dolaczyła do tej grupy :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

mi tam sie przyjemnie gra chociaz zapewnienie administracji ze wszystkie drobne ryby zostana usuniete z serwera przed eventem sie niestety nie sprawdzily i mialem okolo 8szt w depo aby sprawdzic czy tak sie stalo no niestety dzisiaj byly w depo wiec ludzie co maja kilka/kilkanascie kont z fb pewnie cale depo maja zawalone drobnymi rybami co jest niestety na wielki minus ;///

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

mi tam sie przyjemnie gra chociaz zapewnienie administracji ze wszystkie drobne ryby zostana usuniete z serwera przed eventem sie niestety nie sprawdzily i mialem okolo 8szt w depo aby sprawdzic czy tak sie stalo no niestety dzisiaj byly w depo wiec ludzie co maja kilka/kilkanascie kont z fb pewnie cale depo maja zawalone drobnymi rybami co jest niestety na wielki minus ;///

Było tak mało tych ryb w bazie dlatego nie usuwaliśmy. A FB sam zakłada drobne, dlatego mało kto miał. I zostawiliśmy na kontach po te 1-6-14 rybek, aby sobie sprawdzić co dropi z Szkat i jak to wygląda. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

WYBACZAM :D  

dobrze ze chociaz sprawdziliscie ta baze :) 

zapraszam wszystkich to ze ludzi troche mniej nie znaczy ze serwer sie wyludnia jest nadal sporo osob ale wiadomo ze nie siedza 24/7 na metku 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Było tak mało tych ryb w bazie dlatego nie usuwaliśmy. A FB sam zakłada drobne, dlatego mało kto miał. I zostawiliśmy na kontach po te 1-6-14 rybek, aby sobie sprawdzić co dropi z Szkat i jak to wygląda. :)

Nieprawda! 

Na s1 jak byly manwoo, na ktorych w cholere dalo sie zarobic, to lowilem rybki wlasnie na fb, bodajze z kamermoda. Byla tam opcja, zeby nie zakladac drobnych rybek. Wowczas zostawaly one w eq.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nieprawda! 

Na s1 jak byly manwoo, na ktorych w cholere dalo sie zarobic, to lowilem rybki wlasnie na fb, bodajze z kamermoda. Byla tam opcja, zeby nie zakladac drobnych rybek. Wowczas zostawaly one w eq.

Na samym początku S1, Drobne Ryby zostały usunięte, bo ludzie zrobili sobie w stacku po 200, a na drugi dzień trochę się pozgrzytali na forum.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Na samym początku S1, Drobne Ryby zostały usunięte, bo ludzie zrobili sobie w stacku po 200, a na drugi dzień trochę się pozgrzytali na forum.

Tak wiem, usunelicie mi wtedy ponad 1k drobnych ^_^ (choc nie wiem czy to bylo tak na poczatku, ale byc moze pozniej po prostu byla druga taka akcja :p ) Tak czy siak pozniej lajtowo dalo sie lowic na fb i zostawiac dobne ryby, jedyny tego minus byl taki, ze co okolo godzinke trzeba bylo wejsc i je postackowac, bo inaczej wypadaly na ziemie. Ale dalo sie!

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Tutaj Fb jest dozwolony?? Jest event  wędkarski,a nikt z administracji nawet raz nie zerknie nad wodę w grze?:) koleś o nickach od multas1 do multas10 ciśnie 10 kontami obok siebie na harkorze przez cały dzień i nic z tego nie ma,żadnego ryzyka widzę:D

Ponowie pytanie,z czego dropią zwoje egzorcyzmu i rady pustelnika??

Opublikowano

Tutaj Fb jest dozwolony?? Jest event  wędkarski,a nikt z administracji nawet raz nie zerknie nad wodę w grze? :) koleś o nickach od multas1 do multas10 ciśnie 10 kontami obok siebie na harkorze przez cały dzień i nic z tego nie ma,żadnego ryzyka widzę :D

Ponowie pytanie,z czego dropią zwoje egzorcyzmu i rady pustelnika??

Zwj egzo napewno z zaby na wyzynie, rada z baronowny

Opublikowano

na 80 lvl dropnie stalka z metka 85 lvl?

nie, musisz dropić z tysiaków albo dobić 86 i w redlesie na końcu

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jak stoicie z reklamą?
Planujecie trafić do większego grona graczy czy poprzestać na tym co jest?
Graczy w ostatnim czasie dość dużo ubyło

Opublikowano

Przykro mi to pisać, ale balmora s2... upada... Przez was. Nic z tym nie robicie. Myślałem, że Balmora to symbol solidności, stabilności i pomocnej administracji. Dupa gówno. Na ts3 byłem tydz. temu ze zbugowanymi jajami na wyżynie - nadal nie naprawione. Ze shopów nic już nie schodzi. Jest przesyt itemów. Na serwerze wieje nudą na wyższym lv, część topki widziala już wcześniej co się dzieje i sprzedali konta kiedy jeszcze miał one cenę. Teraz konto 86 lv 3x P 1x G1 bez eq z all biologiem jest warte max 150 zł. To jest żałosne, do czego doprowadziliście serwer. Na początku było w porzadku. Był to chyba najlepszy hard na jakim grałem. Potem wszystko zje*aliście. Totalna olewka na graczy, 0 starań. Czuję, że spotkało mnie Deja Vu. to samo stało się z ravią s2. Zamierzacie jakoś to naprawić, czy patrzeć jak porządny serwer z potencjałem sypie się jak przeciętny gotowiec?

Opublikowano

ile ludzi gra dziennie ? bo nwm czy zacząć grać ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...