Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przykro mi to pisać, ale balmora s2... upada... Przez was. Nic z tym nie robicie. Myślałem, że Balmora to symbol solidności, stabilności i pomocnej administracji. Dupa g****o. Na ts3 byłem tydz. temu ze zbugowanymi jajami na wyżynie - nadal nie naprawione. Ze shopów nic już nie schodzi. Jest przesyt itemów. Na serwerze wieje nudą na wyższym lv, część topki widziala już wcześniej co się dzieje i sprzedali konta kiedy jeszcze miał one cenę. Teraz konto 86 lv 3x P 1x G1 bez eq z all biologiem jest warte max 150 zł. To jest żałosne, do czego doprowadziliście serwer. Na początku było w porzadku. Był to chyba najlepszy hard na jakim grałem. Potem wszystko zje*aliście. Totalna olewka na graczy, 0 starań. Czuję, że spotkało mnie Deja Vu. to samo stało się z ravią s2. Zamierzacie jakoś to naprawić, czy patrzeć jak porządny serwer z potencjałem sypie się jak przeciętny gotowiec?

Przykro to pisac ale calkowicie sie z toba zgadzam. FuBu zamiast prowadzic serie z balmory wybral diablo3. Kraza plotki o s3, miejmy nadzieje ze to tylko plotki, bo jesli nie sa w stanie znalezc czasu dla dwoch serwerow, jak poradza sobie z trzema?

Srij9JT.png

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gram cały czas i sklepów jest pełno. Chyba te 300 graczy to w nocy o 3. Jest około 900 + graczy

Zastanawiam się tylko skąd wy bierzecie te liczby aa no tak kazda mapa kazde ch przelatujecie i liczycie pojedynczo no tak już kumam sry.

Opublikowano

Przykro to pisac ale calkowicie sie z toba zgadzam. FuBu zamiast prowadzic serie z balmory wybral diablo3. Kraza plotki o s3, miejmy nadzieje ze to tylko plotki, bo jesli nie sa w stanie znalezc czasu dla dwoch serwerow, jak poradza sobie z trzema?

Bambusek jeszcze przed startem s2 pisal, ze balmora s2 to jego ostatni projekt. Nie wierz w te plotki ;)

Zastanawiam się tylko skąd wy bierzecie te liczby aa no tak kazda mapa kazde ch przelatujecie i liczycie pojedynczo no tak już kumam sry.

To prowokatory na takich łosi jak ty, gratuluje, dales sie zlapac.

Do stalych graczy pytanie - sytuacja faktycznie wyglada nieciekawie? Zastanawialem sie czy od srody tutaj nie wbic, ale przez ostatnie pare stron czytam tylko i wylacznie fale krytyki, zale i placze..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

a to chyba na razie wstrzymam się z graniem, myślałam że gra więcej osób ;d

Opublikowano

Bambusek jeszcze przed startem s2 pisal, ze balmora s2 to jego ostatni projekt. Nie wierz w te plotki ;)

To prowokatory na takich łosi jak ty, gratuluje, dales sie zlapac.

Do stalych graczy pytanie - sytuacja faktycznie wyglada nieciekawie? Zastanawialem sie czy od srody tutaj nie wbic, ale przez ostatnie pare stron czytam tylko i wylacznie fale krytyki, zale i placze..

Ponawiam pytanie, ktos, cos? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ponawiam pytanie, ktos, cos? :)

Wszyscy pier*olą farmazony .. jeden gada większe głupoty od drugiego. Na serwerze jest w pizdu ludzi. Nie ma co robić dopiero na 86-87. Stoję na 86, od paru dni stoję w m1 ponieważ dobijam skille+biolog+poszczególne księgi. Na 86 mam full G/P(berek wiadomka m10) klepie żala/trute na 9 i szykuję się na grote. Tak, grotę połowa serwera nawet nie wie że 2 SEZON ZACZYNA SIĘ 10 KWIETNIA ! eq z shopów nie schodzą? Nic dziwnego skoro tępaki stawiają np. fasolki po 500k gdzie bodzie po 300 już stoją ... Od tygodnia nie widziałem nawet ogłoszenia ze sprzedażą bojowego/party+9 a to jest w cenie. Ktoś mówił o koncie 86 3xP że gówno warte że niby 150 zł, kolega jednak nie napisał że jest to puste konto bez eq/peta itp. 86 mając wpka 55 możesz w 2-3 dni wbić w v3 więc po co kupić same konto? Btw. PGT bo o nim mowa miał oferte za konto z full eq ponad 2000 zł  więc proszę was ...

Opublikowano

Wszyscy pier*olą farmazony .. jeden gada większe głupoty od drugiego. Na serwerze jest w pizdu ludzi. Nie ma co robić dopiero na 86-87. Stoję na 86, od paru dni stoję w m1 ponieważ dobijam skille+biolog+poszczególne księgi. Na 86 mam full G/P(berek wiadomka m10) klepie żala/trute na 9 i szykuję się na grote. Tak, grotę połowa serwera nawet nie wie że 2 SEZON ZACZYNA SIĘ 10 KWIETNIA ! eq z shopów nie schodzą? Nic dziwnego skoro tępaki stawiają np. fasolki po 500k gdzie bodzie po 300 już stoją ... Od tygodnia nie widziałem nawet ogłoszenia ze sprzedażą bojowego/party+9 a to jest w cenie. Ktoś mówił o koncie 86 3xP że gówno warte że niby 150 zł, kolega jednak nie napisał że jest to puste konto bez eq/peta itp. 86 mając wpka 55 możesz w 2-3 dni wbić w v3 więc po co kupić same konto? Btw. PGT bo o nim mowa miał oferte za konto z full eq ponad 2000 zł  więc proszę was ...

Oferta 2k złoty.Była to pierwsza max lvl postać na Balmorze. Właśnie zrobiłeś z siebie debila -,-

Graczy w porównaniu do startu jest malutko... Nawet prezke na mpc już administracja sobie odpuściła. Szkoda.

Opublikowano

Myśl realistycznie, nie optymistycznie. Administracja odpuściła sobie serwer całkowicie. W ogóle nie wchodzą ani na prezkę, ani na fb, ani na forum, ani na ts3 ani nawet na serwer. Czekają aż zapchają im się kieszenie. Jest przesyt itemów na rynku. Nie czytasz uważnie tego co piszę - itemy sprzedaję za normalną cenę. Dzik 1h, który kiedyś schodził za 1kk teraz ledwo po 600 - 700. Z dragonem tak samo, bodzie kiedyś 550 a teraz za 450 się trzeba namęczyć.  Silne Ciało kiedyś 350k teraz 100k. FMS , RIB +9 kiedyś 30 - 40kk teraz ledwo 20. Nic nie schodzi ze shopów, a same m1 jest o wiele mniej zaludnione niż 1 msc temu. Wszysto idzie ku dołowi, a szkoda, bo serwerek fajny ale administracja olewa. Wejdź na forum i zobacz. 86 z bardzo dobrymi skillami,. petem 35 lv jest warte 150 zł. Sytuacja z PGT to inna sprawa, bo on pierwszy wbił maxa.

Opublikowano

@Redemption ALL

Grać to gra się z*********e, rozgrywka jest fajnie ułożona. Ale jeżeli chodzi o ulepszanie to jest jakaś pier*olona komedia. 84 tarcze na 61 lvl za jednym razem = 2x +8 a w efekcie żadnej +9 nie wspominam już o tarczach które robiłem wcześniej po 5/10 na raz. Albo to pech albo to tak ch*jowo wchodzi. Skończyłem przez to gre, ponieważ tarcze dropiłem przez równe 4 dni. 

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Myśl realistycznie, nie optymistycznie. Administracja odpuściła sobie serwer całkowicie. W ogóle nie wchodzą ani na prezkę, ani na fb, ani na forum, ani na ts3 ani nawet na serwer. Czekają aż zapchają im się kieszenie. Jest przesyt itemów na rynku. Nie czytasz uważnie tego co piszę - itemy sprzedaję za normalną cenę. Dzik 1h, który kiedyś schodził za 1kk teraz ledwo po 600 - 700. Z dragonem tak samo, bodzie kiedyś 550 a teraz za 450 się trzeba namęczyć.  Silne Ciało kiedyś 350k teraz 100k. FMS , RIB +9 kiedyś 30 - 40kk teraz ledwo 20. Nic nie schodzi ze shopów, a same m1 jest o wiele mniej zaludnione niż 1 msc temu. Wszysto idzie ku dołowi, a szkoda, bo serwerek fajny ale administracja olewa. Wejdź na forum i zobacz. 86 z bardzo dobrymi skillami,. petem 35 lv jest warte 150 zł. Sytuacja z PGT to inna sprawa, bo on pierwszy wbił maxa.

Czego się spodziewałeś? Kiedyś fms+9 kosztował 100kk bo było ich mało teraz fmsów +9 są setki nie jest to porządany item więc ceny spadają itemów jest coraz więcej i raczej nie jest to wina administracji ... Co do ts3 - administracja siedzi niemalże 24/7 na tsie to że nie widać na kanale że oni są nie oznacza że ich nie ma, trzeba wejść na np. pomoc ogólna i w 5 minut masz już gma ... co do tego konta powtażam po cholere komu puste konto? Wbić 86 lvl to pare godzin roboty 150 zł płacisz za same wbite skille jedyne co się liczy to itemy - za takiego Olsenusa ofka była 1000 zł. 

Opublikowano

Czego się spodziewałeś? Kiedyś fms+9 kosztował 100kk bo było ich mało teraz fmsów +9 są setki nie jest to porządany item więc ceny spadają itemów jest coraz więcej i raczej nie jest to wina administracji ... Co do ts3 - administracja siedzi niemalże 24/7 na tsie to że nie widać na kanale że oni są nie oznacza że ich nie ma, trzeba wejść na np. pomoc ogólna i w 5 minut masz już gma ... co do tego konta powtażam po cholere komu puste konto? Wbić 86 lvl to pare godzin roboty 150 zł płacisz za same wbite skille jedyne co się liczy to itemy - za takiego Olsenusa ofka była 1000 zł. 

Ok, skomentowałeś fmsa 9. Teraz skomentuj : 

- Bodzie

- Zmianki

- Dodania

- Dragony 6h

- Dziki 1h

- Małże

- Wszystkie ulepszacze, które miały kiedyś cenę (KK, Nieznane lekarstwo +, szpony skorpiona, pajęcze sieci, worki z pajęczymi jajami, truciznami, perły}

Druga sprawa - konta. Proszę. Tu masz konto z eq. Może nie powalające, ale ebo +9 tarcza +9 itp jest. http://www.forum.balmora.pl/topic/137422-body-75-lvl-aura-p-400-sm-pet-buff-tanio/

http://www.forum.balmora.pl/topic/137319-woj-body-78-aura-p-buff-tanio/

http://www.forum.balmora.pl/topic/137263-woj-mental-77lv-skile-g/

Puste konto, to takie bez eq i ze skillami m1. Na np. aurę P trzeba wydać grubo ponad 450 - 500kk, co w przeliczeniu na złotówki daje ok. 300 zł. Mimo to ludzie wystawiają po 100 - 150 zł. Masakra.

Opublikowano

Ok, skomentowałeś fmsa 9. Teraz skomentuj : 

- Bodzie

- Zmianki

- Dodania

- Dragony 6h

- Dziki 1h

- Małże

- Wszystkie ulepszacze, które miały kiedyś cenę (KK, Nieznane lekarstwo +, szpony skorpiona, pajęcze sieci, worki z pajęczymi jajami, truciznami, perły}

Druga sprawa - konta. Proszę. Tu masz konto z eq. Może nie powalające, ale ebo +9 tarcza +9 itp jest. http://www.forum.balmora.pl/topic/137422-body-75-lvl-aura-p-400-sm-pet-buff-tanio/

http://www.forum.balmora.pl/topic/137319-woj-body-78-aura-p-buff-tanio/

http://www.forum.balmora.pl/topic/137263-woj-mental-77lv-skile-g/

Puste konto, to takie bez eq i ze skillami m1. Na np. aurę P trzeba wydać grubo ponad 450 - 500kk, co w przeliczeniu na złotówki daje ok. 300 zł. Mimo to ludzie wystawiają po 100 - 150 zł. Masakra.

-zmianki- 200k stoją ponieważ na tą chwile na 86 poziomie jestem w stanie wyciągnąć 1500 zmianek dziennie nie pytaj skąd nie pytaj jak

-dodania- cena jest taka sama jak na początku serwera 100-120k sztuka

-bodzie- Red las i wszystko jasne, jeden resp 4 bodzie mam w eq 2x200 bodzi po co to kupować ?

-Dragony/Dziki 1h- ludzie mają połowe depo tego syfu niektórzy nawet to wywalają bo bardziej opłaca się dozbierać na dzika 20 dni na starcie kosztował 10-11kk teraz 20-21kk

-małze- Ostatni event manwoo pobanowane setki kont mimo to shopy w m1 wypełnione małżami

co do kont :

Wysyłasz konto panowskiego z eq wartym 200kk i cena jest adekwatna do konta czyli 200 zł 2 kolejne konta 77+75 level w v3 75 to 3h roboty bardziej opłaca się taką postać wyexpić i wydac 50 zł na is/allegro i kupić te ku i dobić sobie skille niż kupić konto.

Pozdrówka ;)

Opublikowano

Bodzie bardziej z Szkat. Blasku Księżyca, a tak naprawdę bodziami ulepsza się FMS'y, bo resztę albo w DT albo ciśnie tubrobodziami +10/+15% do ulepszenia.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Kiedy event wielkamocny?

-zmianki- 200k stoją ponieważ na tą chwile na 86 poziomie jestem w stanie wyciągnąć 1500 zmianek dziennie nie pytaj skąd nie pytaj jak

-dodania- cena jest taka sama jak na początku serwera 100-120k sztuka

-bodzie- Red las i wszystko jasne, jeden resp 4 bodzie mam w eq 2x200 bodzi po co to kupować ?

-Dragony/Dziki 1h- ludzie mają połowe depo tego syfu niektórzy nawet to wywalają bo bardziej opłaca się dozbierać na dzika 20 dni na starcie kosztował 10-11kk teraz 20-21kk

-małze- Ostatni event manwoo pobanowane setki kont mimo to shopy w m1 wypełnione małżami

co do kont :

Wysyłasz konto panowskiego z eq wartym 200kk i cena jest adekwatna do konta czyli 200 zł 2 kolejne konta 77+75 level w v3 75 to 3h roboty bardziej opłaca się taką postać wyexpić i wydac 50 zł na is/allegro i kupić te ku i dobić sobie skille niż kupić konto.

Pozdrówka ;)

CCiekawe gdzie wyciagniesz 1500 zmianek dzienni....

Opublikowano

dowaliles mlody teraz z tymi zmiankami 1500 dziennie, moze ci sie zera popierdolily i chodzilo o 150

kiedy drugi sezon? ludzie uciekaja bo nic nie robicie

Nie no jak zwykle wszyscy są mądrzejsi idz sobie do m2 i zarabiaj marne 150 zmianek dziennie gdzie ja tyle w godzine wyciągne. Sezon drugi oficjalnie 17.04.2015 ponoć ma być gruba reklama

Opublikowano

Grube to tu jest wywalenie na serwer.
Jest już czwartek, lista eventow miała być ogłaszana w poniedziałki a tu cisza...tymbardziej że już zaczynaja się święta (tridum pashalne czy coś takiego)

Opublikowano

Grube to tu jest wywalenie na serwer.

Jest już czwartek, lista eventow miała być ogłaszana w poniedziałki a tu cisza...tymbardziej że już zaczynaja się święta (tridum pashalne czy coś takiego)

Właśnie kończę to co mam przygotować, nie martw się. Na święta będzie co robić, a przez najbliższy tydzień również, bo u nas jest taki zwyczaj, że eventy specjalne trwają przez tydzień czasu. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Właśnie kończę to co mam przygotować, nie martw się. Na święta będzie co robić, a przez najbliższy tydzień również, bo u nas jest taki zwyczaj, że eventy specjalne trwają przez tydzień czasu. :)

Z łaski swojej moglibyście poinformować o czymkolwiek.

Na forum serwera wasza aktywność jest zerowa. 

Tu wchodzisz tylko Ty.

Poprzedni screen przedstawił sytuację kto dba o ten serwer. Jeden się stara a dwóch wywalone do góry kijem

Opublikowano

Otwórzcie szampana. Jest okazja. Administrator wyszedł do graczy!

Zamierzacie coś zrobić, czy patrzeć jak serwer z potencjałem upada przez rozleniwioną administrację, która prawdopodobnie nie chce mieć i nie ma wiedzy o rynku, prywatnych serwerach?

Opublikowano

Drugi sezon rozpocznie sie 17.04. Beda tez wprowadzone super udogodnienia, miedzy innymi SKLEPY OffLINE :) Zapraszam bo gra sie naprawde fajnie

Opublikowano

sa swieta, gimbusiarnia ma wolne a w m1 jest 15 sklepow

takze ten juz swoja szanse straciliscie, trzeba bylo pizde ruszyc za wczasu, do 17.04 nie bedzie kto mial grac na tym waszym drugim sezonie petowce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...