Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały czas jest 1,3k graczy na serwerze i to w tygodniu. Czyli czystych graczy powyżej 1k. Nie mówię też, bo nie każdy gra w tej samej chwili czasowej. Co mogę powiedzieć, w weekendy powyżej 1,7k. (nie mówię tu o OX, gdzie ludzie logują po 5 kont, wtedy licznik chwilowo sięga powyżej 3,5k.)

Życzę Wam miłej gry, na serwerze. :)

Kiedy bedzie kalendarz eventow na ten tydzien ?

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale prawda jest taka, ze często liczby podawane przez graczy to wyssane z palca domysły. Watpię, aby komuś robiło różnice czy jest 1000, czy 1200. I tak jest to dużo graczy, co zapewne wywoła teksty typu "i tak połowa to sklepy, czyli gra podana_ilosc/2 osob", standard.

Chwile grałem na samym początku, załapałem sie na drop kilku blasków chyba nawet. Polecam serwer, cieżko spotkać w dzisiejszych czasach projekt przemyślany, stabilny oraz tak dobrze wykonany.

Opublikowano

Ale prawda jest taka, ze często liczby podawane przez graczy to wyssane z palca domysły. Watpię, aby komuś robiło różnice czy jest 1000, czy 1200. I tak jest to dużo graczy, co zapewne wywoła teksty typu "i tak połowa to sklepy, czyli gra podana_ilosc/2 osob", standard.

Chwile grałem na samym początku, załapałem sie na drop kilku blasków chyba nawet. Polecam serwer, cieżko spotkać w dzisiejszych czasach projekt przemyślany, stabilny oraz tak dobrze wykonany.

Zwłaszcza że często patrzą przez pryzmat podkręcanych liczników.

Ach ten...( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Zwłaszcza że często patrzą przez pryzmat podkręcanych liczników.

Ach ten... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

DOBRA REKLAMA NIGDY NIE JEST ZŁA!

Opublikowano

Wcześniej podsyłałem dokładne statystyki graczy, chya dokładnie tutaj:

Nie udostępniam takich informacji ale raz na jakiś czas mogę.

Pomiar graczy z 13:17, z całego dnia do 13:17 dnia wstecz.

DZIŚ:

Ilość graczy: 972 (13:17 teraz, geneza graczy w tygodniu jest ogólnie po 17:00.)

Minimalnie: 261

Maksymalnie: 1520

Ogólnie:

Rekord Graczy: 2710 (spokojnie do pobicia przy następnym OX)

Największy "zanotowany" atak DDoS: 60GBps.

Udokumentowanie z dziś:

Screen_Shooter.jpg

Po prostu my się nie chwalimy i nie wrzucamy co chwilę na FB zdjęcia, że jest o 50 graczy więcej niż wczoraj, no bez jaj..

Ogólnie bardzo się ciesze, że gracze nam ufają i witają na naszym serwerze. Licznik ciągle rośnie w górę! :)

Przypominam, dziś pojawi się Kalendarz Wydarzeń na ten tydzień.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Graczy jest wystarczająco aby się wszystko kręciło tak jak należy . handel itp . 

Ludzie dochodzą i odchodzą , tak to bywa :D 

Gra się na prawdę dobrze ,

Polecam i Zapraszam ! 

Pozdro Somersby ! 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

To kiedy kalendarz? 

Wkońcu Riba+9 śr 30 i kd penetry+4 wbiło wszystko dziś <3 

Polecam serwer !

Było wcześniej mówione, kalendarz co dwa tygodnie. Co do eventów to jak nie ma kalendarza to należy się spodziewać rozrywki w weekend oraz eventu specjalnego na Dzień Kobiet. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

A czy można prosić o spis dropu ze Szkatułki Azraela? bo pigułka krwi to w chu... lekka przesada nawet na serwer Hard :))

Opublikowano

Masa, dosłownie masaaa błędów ortograficznych i literówek w questach, a także na stronie głównej, a nawet w prezentacji. :O

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć nieco więcej o fryzurach na serwerze? Proszę się nie dziwić, że o to pytam, jestem kobietą, więc moja obsesja na punkcie wyglądu jest uzasadniona. :P Chciałabym wiedzieć, czy fryzurami z IS da się handlować lub czy u jakiegoś NPC można kupić fryzurki bez bonusów, ewentualnie wygrać w jakimś konkursie fryzurę na stałe albo cokolwiek. Nie uśmiecha mi się wydawać 11 złotych miesięcznie, tylko po to, aby moja ninja nie miała kijków we włosach. :<

Ale pomijając fryzury, to serwer mi się bardzo spodobał, co zbyt często się nie zdarza w moim przypadku - zamierzam na nim trochę pograć.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Masa, dosłownie masaaa błędów ortograficznych i literówek w questach, a także na stronie głównej, a nawet w prezentacji. :O

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć nieco więcej o fryzurach na serwerze? Proszę się nie dziwić, że o to pytam, jestem kobietą, więc moja obsesja na punkcie wyglądu jest uzasadniona. :P Chciałabym wiedzieć, czy fryzurami z IS da się handlować lub czy u jakiegoś NPC można kupić fryzurki bez bonusów, ewentualnie wygrać w jakimś konkursie fryzurę na stałe albo cokolwiek. Nie uśmiecha mi się wydawać 11 złotych miesięcznie, tylko po to, aby moja ninja nie miała kijków we włosach. :<

Ale pomijając fryzury, to serwer mi się bardzo spodobał, co zbyt często się nie zdarza w moim przypadku - zamierzam na nim trochę pograć.

Fryzury masz u npc do wyboru 7dni z bonusem, bez bonusu na 30dni. Z bonusem kosztują 400k, a bez 100k.

Opublikowano

Fryzury masz u npc do wyboru 7dni z bonusem, bez bonusu na 30dni. Z bonusem kosztują 400k, a bez 100k.

Super, a który to npc?

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

ale bardzo rzadko naprawdę. Siedzę czasem po 10h non stop na serwerze i nie ma lagów. Co lepsze częściej z tego co zauważyłem logowanie pada gdy dzieci są w szkołach po środku tygodnia ;p 

8 Marca - Dzień Kobiet ! Pamiętajcie żeby lipy nie było !

Pamiętamy! Wystarczy spojrzeć na FB :)

A co do logowania to często też w nas atakują. Czasami jest to delikatnie odczuwalne. :P

50596142255057180250.png

Opublikowano

Dzisiaj odbyła się rozmowa z FuBu. Zostaliśmy zapewnieni że Grota będzie od poziomu 85 i jeśli ktoś w to nie wierzy albo się z tym nie zgadza to fubu zaprasza na tsa odpowie na wszystkie pytania :)

58057433.jpg

Opublikowano

No i bardzo dobrze ;)

Marmurki z m1 są coś warte, czy wywalać?

Wywalać syf i tyle only marmurki małych pająków zbieraj

Opublikowano

Chyba ostatni serwer z klimatem Metin2 przy dość spore liczbie grających osób, polecam zagrać, bo pewnie drugiej takie szansy nie będzie.. Widzimy się na serwerze! :)

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...