Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger w paczce LeagueSharp od HeheheMa i Mistejka!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

stary nie bede tutaj duzo pierdolil ze dostalem tutaj bana na minimum 5 kont XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nasral bym temu dzieciakowi na ryj z moim private codenz projectile aimbotem do tfa

informatyka w hobby, fajnie sie kodzi z hakierem mistejkiem i sklada kompy kindo zjebie ? xD sory mistus, SMIECHAM HUJKU <#

Drodzy uzytkownicy MpcForum, nasz kochany hackerino, wasz ukochany scripter jak i moj przyjaciel @Mistejk zostal zbanowany pernamentnie ////////// XDDDDDDDDDD dupa wylizana mistusiowi aka 16 lat kodderino bk z was hopaki sami sie juz rozkurwiacie ;/

lokacja noxus i ogladasz anime, samotnosc level over 9999

https://www.youtube.com/watch?v=wGjTHBKO0FI

takie tam do cs go ale ty bys takiego czegos za milion lat nie zakodzzil heh

No niestety, samotnosc lvl hard wlasnie dlatego znam tego pedala, dlatego tez nie chce, zeby teraz odchodzil przez taki incydent, niech wie, ze ma moje uznanie, wiele mnie tez nauczyl.

///

Kodzilem do metinka muahahah.

@top

Koniec rozprawy, wyrok zostal wydany. ~ Death Parade.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Szczerze powiem, że pobawiłem się przez dzień tym L#, aby zobaczyć jak działa. Wszystko pobierałem 2-giego stycznia i wtedy wszystko było jeszcze czyste ;)

Opublikowano

Najlepiej byłoby zrobić paczkę na Githubie, gdzie cały kod jest jawny

lepiej nie bo @albicoolvod z mistejkiem przemyca tam jakies zle rzeczy(podobno to mistejk zakodzil heartbleeda nie ufajcie w zadne przypadki) lepiej nie igrac z tym 16 letnim gangsterem bo puzniej bendzie wpierdol i nie bedzie to tamto ;/

@albicoolvod

copy paste to nie kodzenie cebulandio, najebalem ci tam tekstu ale oczywiscie nie ma na co odpowiedziec bo "mistusia" nie ma xDDD dawno nie widzialem takiego lizania dupska po co ty bronisz tego penera skoro nie poznales go nie poznasz i pewnie ma i tak na ciebie wyjebane

Opublikowano

Najlepiej byłoby zrobić paczkę na Githubie, gdzie cały kod jest jawny

Jeżeli ktoś by to zrobił, to byłoby naprawdę miło. Ja nie używam i nigdy nie używałem LeagueSharpa, więc tego nie zrobię.

////Prosiłbym bez wyzwisk w temacie, bo zacznę karać odpowiednio.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngmaddog357 ciekawe czy jego mamusia o tym wie ;P
"MAMO MAMO MAMO EJ MAM HAJS NA CHLEB!!!"
"SUPER, NIE JADŁAM OD 2 MIESIĘCY!!!!!"
Ten typ to większy hakier od Komara, właściwie znalazłem filmik na temat jego osoby:

graphic.png

Opublikowano

Jak ktoś chce updatować taką paczkę to mogę ją hostować na Githubie/Gitlabie, gdzie cały kod byłby jawny a i tak musiałby zostać zatwierdzony przeze mnie, więc ryzyko wpuszczenia keyloggera niemal zerowe.

Opublikowano

lepiej nie bo @albicoolvod z mistejkiem przemyca tam jakies zle rzeczy(podobno to mistejk zakodzil heartbleeda nie ufajcie w zadne przypadki) lepiej nie igrac z tym 16 letnim gangsterem bo puzniej bendzie wpierdol i nie bedzie to tamto ;/

@albicoolvod

copy paste to nie kodzenie cebulandio, najebalem ci tam tekstu ale oczywiscie nie ma na co odpowiedziec bo "mistusia" nie ma xDDD dawno nie widzialem takiego lizania dupska po co ty bronisz tego penera skoro nie poznales go nie poznasz i pewnie ma i tak na ciebie wyjebane

Lizanie dupska? Nie widziałeś rozmów Zaraxa i Mistejka, f**k off.

Opublikowano

Lizanie dupska? Nie widziałeś rozmów Zaraxa i Mistejka, f**k off.

ej ej kolego juz mnie nie pamietasz? co tak agresywnie do mnie, ja uzytkownikow nie nazywam markolus radus czy jakos inaczej gejowsko example mistus XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

ej ej kolego juz mnie nie pamietasz? co tak agresywnie do mnie, ja uzytkownikow nie nazywam markolus radus czy jakos inaczej gejowsko example mistus XDDDDDDDDDDDDDDDDD

Po pierwsze, w sposób gejowski zwracam sie tylko do Mistejka, żeby go wkurwić. Mianowicie "Pawełku".

Opublikowano

Po pierwsze, w sposób gejowski zwracam sie tylko do Mistejka, żeby go wkurwić. Mianowicie "Pawełku".

wyzywalem tamtego biedaka chyba ze to twoje multi acc

Opublikowano

wyzywalem tamtego biedaka chyba ze to twoje multi acc

Aha, ale z nim na skype po kilkaset wiadomości dziennie napierdalam xDDDDD

Opublikowano

No i elegancko, im mniej osób użyta tym lepiej. 

A szczerze, teraz osoby które złapały wirusa wiedzą, by nie pobierać pierwszego lepszego gufienka z internetu.

GZ @Zarax ! ;)­

Opublikowano

Czyli jeżeli nie updatowałem paczki do 5.1 nie mam keyloggera?

Jeśli sprawdzisz nie zaszkodzi! Lepiej sprawdź bo nigdy nic nie wiadomo. ;)

­

Opublikowano

Równie posiadam czystego L#... Jak ktoś chce zapraszam na PW...

Jeżeli chcecie abym updatował ową paczkę na githubie, przyda mi się pewna pomoc, co zapraszam na PW :)

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Brawo zarax. A mam pytanie, czy sam to wykryłeś, czy ktoś odwalił za ciebie robotę, a ty tylko to oficjalnie napisałeś? :P

Ps: Kto chce zgarnąć lajki i mieć robotę niech robi kolejną swoją paczkę, ale czystą! Myślę, że nasze forum i tak tego potrzebuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...