Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger w paczce LeagueSharp od HeheheMa i Mistejka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten keylogger od której paczki byl najnowszej bo nie pobierałem najnowszej procesu mi nie znalazło chociaż jak zobaczyłem ten temat od razu usunałem paczke i wbiłem do cmd i napisało że nie znalazło prosze o szybką odpowiedź.

Hej jeśli pomogłem daj + 

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja po wstepnej analizie zachowań pliku jak i wpisów w rejestrze jestem w stanie stwierdzić że jest to czyste

Wysłane pakiety : Nic ciekawego

Pobrane Pakiety : tylko te które pobierał L# (Pliki)

Zachowanie pliku jedynie utworzenie folderu z pobranymi plikami

Nie wiem może mam jakąś starą wersje ale ja nic w tym nie znalazłem.

Pozdrawiam, 

KoMaR1911

##

Wpaść z takim czymś k***a to jest śmieszne mógł użyć RunPE do vbc / innych tego typu plików (Nie jest to trudne dla osoby która zna C#)

Teraz niechaj gówna wiedzą że anty-wirus..gówno wam nic nie da.

##

kwwLI6C.png

Opublikowano

Ja po wstepnej analizie zachowań pliku jak i wpisów w rejestrze jestem w stanie stwierdzić że jest to czyste

Wysłane pakiety : Nic ciekawego

Pobrane Pakiety : tylko te które pobierał L# (Pliki)

Zachowanie pliku jedynie utworzenie folderu z pobranymi plikami

Nie wiem może mam jakąś starą wersje ale ja nic w tym nie znalazłem.

Pozdrawiam, 

KoMaR1911

##

Wpaść z takim czymś k***a to jest śmieszne mógł użyć RunPE do vbc / innych tego typu plików (Nie jest to trudne dla osoby która zna C#)

Teraz niechaj gówna wiedzą że anty-wirus..gówno wam nic nie da.

##

To jak wkońcu bo nic nie rozumiem a przy okazji czemu mi nie dziala league sharp przy common compiling error mam z joduskame

@Edit i nie moge skryptow z githuba dodać ;c

Opublikowano

No to trzeba będzie usunąć wirusa , nigdy nie grałem na L# ale ściągnąłem go z ciekawości , szkoda, że to był błąd ...

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Witam!

Keylogger nie wyszedł od nas. 

Odgadnięte zostało hasło do FP przez którego wrzucam/wrzucałem paczkę ze wszystkimi skryptami.

Kiedy zorientowałem się, było już za późno.

Keylogger'a pozbyłem się 18.01.15 godz. 16-17 Wszyscy którzy pobrali paczkę po tym czasie, są bezpieczni.

QUhIR7.png

Opublikowano

Witam!

Odgadnięte zostało hasło do FP przez którego wrzucam/wrzucałem paczkę ze wszystkimi skryptami.

Keylogger'a pozbyłem się 18.01.15 godz. 16-17 Wszyscy którzy pobrali paczkę po tym czasie, są bezpieczni.

A we wczesniejszych paczkach byl keylogger?
Opublikowano

@Zarax

http://scr.hu/34ai/j7o3a

Umie jest czysto jak miewam?

I pragnę przypatrzeć się sytuacji w której @Marcoly 'propsował' ich paczkę,i zapewniał że jest czysta. A okazało się że zawiera keylogera (nie wierzę w bajeczki z odgadniętym hasłem,sry bro). Mógł on maczać palce w dodaniu owego keylogera. Pomimo że jest on jednym z szanowych użytykowników MPC,pragnę by administrcja rozważyła danie bana permanentnego.

http://www.mpcforum.pl/topic/1348440-keyloger-w-l-100/?p=11474304

Opublikowano

@Zarax

http://scr.hu/34ai/j7o3a

Umie jest czysto jak miewam?

I pragnę przypatrzeć się sytuacji w której @Marcoly 'propsował' ich paczkę,i zapewniał że jest czysta. A okazało się że zawiera keylogera (nie wierzę w bajeczki z odgadniętym hasłem,sry bro). Mógł on maczać palce w dodaniu owego keylogera. Pomimo że jest on jednym z szanowych użytykowników MPC,pragnę by administrcja rozważyła danie bana permanentnego.

http://www.mpcforum.pl/topic/1348440-keyloger-w-l-100/?p=11474304

Tak, dajmy perma każdej osobie która propsowała tą paczkę.. Co za głupoty wypisujesz.. 

Ps. Są lepsze metody do usuwania wirusów. Kto wie czy w systemie nie ma jeszcze jakiegoś wpisu dla tego keya. 

Opublikowano

Powiem tak ja nie pobierałem paczki od bardzo BARDZO dawna i żadnego takiego procesu nie mam

Ja tez :)

Cos nie wierze z tym haslem FTP.

Jezeli ktos wie kiedy zostala zmieniona paczka na ta z keyem to mi napiszcie, ja pobieralem ja 2015-01-09. A w CMD pisze ze nie odnaleziono takiego pliku ani procesu.

Opublikowano

Witam!

Takie bajki opowiadaj komuś innemu.

Opublikowano

ja sciągłem najnowszą paczkę i jakoś nic nie mam, a L# działa wyśmienicie, czy to naprawdę potwierdzone info czy może komuś to nie pasowało że jest działający bol?

Opublikowano

Nie znajduje mi nic po wpisaniu 3 punktu. Dokładnie attrib -s -h LeagueSharp.Packets.exe . Czy tak powinno być ?

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Nie znajduje mi nic po wpisaniu 3 punktu. Dokładnie attrib -s -h LeagueSharp.Packets.exe . Czy tak powinno być ?

To znaczy, że nie masz keyloggera.

Opublikowano

korzystałem z tej paczki raz na jakiś czas i każde konto czyste, sry guys nie mam z tym nic wspólnego

no raczej ciężko żeby znajomi Cię ojebali lol

Opublikowano

To znaczy, że nie masz keyloggera.

A czy to oznacza także, że mogę smiało dalej korzystać z tej paczki bez zagrożenia ? (Nie używam jego skryptów ale tylko CRACKA )

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

A czy to oznacza także, że mogę smiało dalej korzystać z tej paczki bez zagrożenia ? (Nie używam jego skryptów ale tylko CRACKA )

Raczej tak, choć nigdy nic nie wiadomo. Ja bym na Twoim miejscu pobrał czystą z joduska.me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...