Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger w paczce LeagueSharp od HeheheMa i Mistejka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Permamentna blokada konta, nie oznacza banowania wszystkich kolejnych kont, przeze mnie zrobionych.

Instant ban dla kazdego kto ma w loginie 'mistejk' lub 'hehe' 

Zabronione slowa na Mpc.

Poza tym, na policje z tym i wyjebac ich obu, Mistejk nie bedzie mial jak pisac z Zaraksem wiec w koncu sie opamieta!

///

Glupio z nim wszedles w umowe, Mistejk nie powie nic nikomu nawet sie zalil o Ciebie na skype, jest jedynie pupilem Zaraksa i Renii so.  

Nie gniewaj sie Mistus

// Zaskoczę Ciebie, ale nie jest moim pupilkiem - jak to określiłeś, więc proszę Cię, daruj sobie takie komentarze, bo nie są na miejscu. Wybacz, że odpisałam w Twoim poście, ale nie chcę spamować w temacie.

Renissance

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Instant ban dla kazdego kto ma w loginie 'mistejk' lub 'hehe' 

Zabronione slowa na Mpc.

Poza tym, na policje z tym i wyjebac ich obu, Mistejk nie bedzie mial jak pisac z Zaraksem wiec w koncu sie opamieta!

///

Glupio z nim wszedles w umowe, Mistejk nie powie nic nikomu nawet sie zalil o Ciebie na skype, jest jedynie pupilem Zaraksa i Renii so.

Młodocianych nie wsadzają, Kappa

#sąd_rodzinny

co do tematu, wysyłanie SS w trakcie okna logowania to był najgłupszy pomysł i myślę, że przez to wpadł

Opublikowano

Ale @Zarax napisał jak go usunąć i uświadomił mnie i myślę , że Wam też , że paczka hehema go zawierała . Ponadto gdy parę tygodni temu gdy ktoś napisał , że paczka hehema ma keylogera został on wyśmiany. Więc szczerze w d***e mam Wasze głupie komentarze.

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

Ale @Zarax napisał jak go usunąć i uświadomił mnie i myślę , że Wam też , że paczka hehema go zawierała . Ponadto gdy parę tygodni temu gdy ktoś napisał , że paczka hehema ma keylogera został on wyśmiany. Więc szczerze w d***e mam Wasze głupie komentarze.

HeheheM nie zna się na programowaniu, nie mógł go stworzyć.

Opublikowano

K***A

MISTEJK WYSLAL ZARAXOWI TEGO TUTA

TAK, JAK USUNAC WLASNEGO KEYA

TYLKO PO TO, ZEBY WJEBAC HEHEHEMA I ZEMSCIC SIE ZA WAKACJE

Opublikowano

Wtedy nie bylo Keyloggera i to byl FAKE.

Keylogger zostal dodany, bodajze. 2 dni temu? 3? Nie pamietam.

Zaraks tylko zrobil kolorowy obrazkowy poradniczek dla takich retardzikow jak ** zeby trzymac 'poziom' na forum, a jak usunac Keya napisal mu Mistejk, czyli tworca Keyloggera -.-

I nagla cisza...

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

mistejk wbil na hack.pl rozkminil keyloggera użył zaawansowanych metod ctrl + c / ctrl + v i wam podrzucil ot co ;)

jakby komus cos podjebal to polecam zniszczyc 16 latka xD

Opublikowano

Czyli jakie my poniesiemy konsekwencjee za posiadanie tg jeya? Jakie hasla konta utracone czy co?

Zadne, HeheheM wyjebal wszystkie logi.

Opublikowano

HeheheM nie zna się na programowaniu, nie mógł go stworzyć.

Spoko, ale ja nie o tym dyskutuję . Mam to gdzieś kto go stworzył , ważne , że był w tej paczce .

K***A

MISTEJK WYSLAL ZARAXOWI TEGO TUTA

TAK, JAK USUNAC WLASNEGO KEYA

TYLKO PO TO, ZEBY WJEBAC HEHEHEMA I ZEMSCIC SIE ZA WAKACJE

ŻEBYŚ SOBIE KLAWIATURY NIE POŁAMAŁ !!!!!

Wtedy nie bylo Keyloggera i to byl FAKE.

Keylogger zostal dodany, bodajze. 2 dni temu? 3? Nie pamietam.

Zaraks tylko zrobil kolorowy obrazkowy poradniczek dla takich retardzikow jak ** zeby trzymac 'poziom' na forum, a jak usunac Keya napisal mu Mistejk, czyli tworca Keyloggera -.-

No i co z tego ? Mistejk napisał jak usunąć i chwała mu za to.. @Zarax napisał o tym na forum , żeby podzielić się z ludźmi , wiec ja nie rozumiem skąd ta agresja ludzie ...

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

@Zarax To kto będzie updatował paczkę, i wrzucał na MPC Forum?

Je.bani tylko na gotowce czekają , bo przecież wejść na oficjalne forum L# i pobrać czystą wersje i dodać parę skryptów jest ciężko ?

Opublikowano

nie uwierze dopoki nie dostane twardych dowodow - zarax dostales konto na email to daj ssa emaila i jeszcze kilka dowodow a rozmowy na skypie mnie nie interesuja bo naprawde jest ciezko tam zmienic nick i awatar na taki jaki ma juz jakas osoba :)

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Je.bani tylko na gotowce czekają , bo przecież wejść na oficjalne forum L# i pobrać czystą wersje i dodać parę skryptów jest ciężko ?

Może dla niektórych tak ? Jak ktoś jest zielony w świecie Internetu woli sobie pobrać od doświadczonego człowieka , co w tym dziwnego ?

@got Banned , a może frytki do tego ?

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

Może dla niektórych tak ? Jak ktoś jest zielony w świecie Internetu woli sobie pobrać od doświadczonego człowieka , co w tym dziwnego ?

Więc tak się teraz określa lenistwo ? Bo inaczej tego nie nazwę . A doświadczony widać jaki był :)

Opublikowano

Więc tak się teraz określa lenistwo ? Bo inaczej tego nie nazwę . A doświadczony widać jaki był :)

Weź wyjdź ...

07b0pe452q46_t.jpg

Opublikowano

mistejk wbil na hack.pl rozkminil keyloggera użył zaawansowanych metod ctrl + c / ctrl + v i wam podrzucil ot co ;)

jakby komus cos podjebal to polecam zniszczyc 16 latka xD

XDDD

Taka jaka ty masz wiedze o programowaniu to on ma w dupsku jak Ci sra na ryj. Wiec tutaj nie ma nic do gadania xD

nie uwierze dopoki nie dostane twardych dowodow - zarax dostales konto na email to daj ssa emaila i jeszcze kilka dowodow a rozmowy na skypie mnie nie interesuja bo naprawde jest ciezko tam zmienic nick i awatar na taki jaki ma juz jakas osoba :)

Mistejk perfidnie zmienial to konto, na Skejpie sie smiejac i podniecajac, mowil, ze konto nie ma potwierdzonego maila, bla bla bla, i za chwile mowil jak handluje tym kontem z Zaraksem.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

XDDD

Taka jaka ty masz wiedze o programowaniu to on ma w dupsku jak Ci sra na ryj. Wiec tutaj nie ma nic do gadania xD

Mistejk perfidnie zmienial to konto, na Skejpie sie smiejac i podniecajac, mowil, ze konto nie ma potwierdzonego maila, bla bla bla, i za chwile mowil jak handluje tym kontem z Zaraksem.

stary nie bede tutaj duzo pierdolil ze dostalem tutaj bana na minimum 5 kont XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nasral bym temu dzieciakowi na ryj z moim private codenz projectile aimbotem do tfa

informatyka w hobby, fajnie sie kodzi z hakierem mistejkiem i sklada kompy kindo zjebie ? xD sory mistus, SMIECHAM HUJKU <#

Drodzy uzytkownicy MpcForum, nasz kochany hackerino, wasz ukochany scripter jak i moj przyjaciel @Mistejk zostal zbanowany pernamentnie ////////// XDDDDDDDDDD dupa wylizana mistusiowi aka 16 lat kodderino bk z was hopaki sami sie juz rozkurwiacie ;/

lokacja noxus i ogladasz anime, samotnosc level over 9999

https://www.youtube.com/watch?v=wGjTHBKO0FI

takie tam do cs go ale ty bys takiego czegos za milion lat nie zakodzzil heh

Opublikowano

Według mnie to mogli wam nawet te konta hacknąć i sprzedać na dajmy na to allegro bo każdy kto używa Bola czy chociażby L# Na to zasługuje. Jeżeli używacie programów które są zakazane to dostaniecie za to bana prędzej czy później więc co wam za różnica czy ukradną wam to konto czy zbanują :)?

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Jesli to plik malware lub key pobierający kolejnego keya to powinno bynajmniej :(

Po co key ma pobierać kolejnego keya? Jak już to jakiś downloader może pobrać keya. :| 

Jeśli ktoś ma ten plik LeagueSharp.Packets.exe/dll to niech podeśle na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...