Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger w paczce LeagueSharp od HeheheMa i Mistejka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby to nie dotyczyło bota nielegalnego to sprawa już by wylądowała na komisariacie jako ingerencję w komputer na którym znajduje się moja własność intelektualna, która została narażona na kradzież. Tworzę programy dla różnych małych firm. Konto w lolu również zostało ukradzione. Konto to kwestia do 150 zł razem ze skórkami, więc tragedii nie ma. Jednak programy dotyczyły obsługi faktur i dokumentacji, której nikt trzeci nie powinien pozyskać. Dziwniejsze jest jeszcze to, że ten złodziej ma znów konto na forum i nikt go nie zbanował, chociaż tworzy nowe tematy z linkami do pobierania.

Typie, na c**j komuś programy do obsługi faktur? Gdyby chciał coś zajebać to pieniądze z konta w banku przerzuca na BTC i ma na Ciebie wyjebane. Konto możesz odzyskać, poza tym Mistejk również miał wgląd do logów.

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby to nie dotyczyło bota nielegalnego to sprawa już by wylądowała na komisariacie jako ingerencję w komputer na którym znajduje się moja własność intelektualna, która została narażona na kradzież. Tworzę programy dla różnych małych firm. Konto w lolu również zostało ukradzione. Konto to kwestia do 150 zł razem ze skórkami, więc tragedii nie ma. Jednak programy dotyczyły obsługi faktur i dokumentacji, której nikt trzeci nie powinien pozyskać. Dziwniejsze jest jeszcze to, że ten złodziej ma znów konto na forum i nikt go nie zbanował, chociaż tworzy nowe tematy z linkami do pobierania.

a te programy do faktur to chyba sie wpisuje w google nazwe programu i tyle, co kogo obchodzi jakies zestawienie finansowe gowno firmy? no powiedz mi do c***a jeszcze jak keylogger(lapie wstukiwane klawisze ale widze jestes programista to wiesz) JAK ON MA CI UKRASC PLIK Z PDFA CZY INNEGO CHU**TWA?

Opublikowano

sprawa już by wylądowała na komisariacie jako ingerencję w komputer na którym znajduje się moja własność intelektualna, która została narażona na kradzież

Instalując LoLa również narażasz się na kradzież swojej własności intelektualnej. (zhackowanie Riotu oraz wstawienie malware'u do gry)

Pobierając .mp3 także narażasz się na kradzież swojej własności intelektualnej. (exploity w playerach)

Używając klawiatury narażasz się na kradzież swojej własności intelektualnej. (http://www.inf.ed.ac.uk/publications/thesis/online/IM100855.pdf - polecam, świetny artykuł)

Poza tym program do faktur, pls... bezużyteczny s**t

Opublikowano

Ferie się zaczęły, to i dzieci się zleciały i komentują niepotrzebnie. "Gówno wiem to się wypowiem", historia finansowa danej firmy jest ważna. Jeżeli wykradłbyś faktury i historię finansową dużej firmy jak McDonald i odsprzedał KFC, to jest to już przestępstwo, tak zwane szpiegostwo korporacyjne. Jeżeli się nie znacie, to wracajcie do lektury swojej, bo ferie nie trwają wiecznie. Widocznie macie mózgi tak ograniczone, że nie widzicie nic złego w tym, że ktoś wrzucił celowo do paczki którą pobraliście program, który ma na celu kradzież haseł, zarówno do banku internetowego jak i wszystkich adresów email. Niestety Wasze roczniki nie mają już poukładane w głowach odpowiednio.

A kolega wyżej to już kompletny przejaw debilizmu internetowego młodych ludzi. Własność intelektualna może nie wiesz, lecz w niektórych gałęziach zawodowych jest istotną kwestią. Również są prowadzone dziesiątki spraw sądowych o kradzież czy nadużycie czyjejś własności.

"exModrator" Marcoly, nawet nie będę z Tobą wchodzić w dyskusję, język jakim się posługujesz od razu świadczy o tym, że jesteś internetowym 16 letnim królem internetu.

To jest moja ostatnia wypowiedź, mam głęboko w ciemnym swoim interesie czy będziecie dalej dawać się robić w Wasze młode pupy i zachwalać jakie to paczki od tego oszusta i złodzieja nie są dobre. Jedynie chciałem poinformować kumatych ludzi, żeby uważali na pobieranie rzeczy na tym forum, bo jak widać, nikomu nie przeszkadza z Administracji, że ten złodziej znów tutaj się panoszy.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Ferie się zaczęły, to i dzieci się zleciały i komentują niepotrzebnie. "Gówno wiem to się wypowiem", historia finansowa danej firmy jest ważna. Jeżeli wykradłbyś faktury i historię finansową dużej firmy jak McDonald i odsprzedał KFC, to jest to już przestępstwo, tak zwane szpiegostwo korporacyjne. Jeżeli się nie znacie, to wracajcie do lektury swojej, bo ferie nie trwają wiecznie. Widocznie macie mózgi tak ograniczone, że nie widzicie nic złego w tym, że ktoś wrzucił celowo do paczki którą pobraliście program, który ma na celu kradzież haseł, zarówno do banku internetowego jak i wszystkich adresów email. Niestety Wasze roczniki nie mają już poukładane w głowach odpowiednio.

A kolega wyżej to już kompletny przejaw debilizmu internetowego młodych ludzi. Własność intelektualna może nie wiesz, lecz w niektórych gałęziach zawodowych jest istotną kwestią. Również są prowadzone dziesiątki spraw sądowych o kradzież czy nadużycie czyjejś własności.

"exModrator" Marcoly, nawet nie będę z Tobą wchodzić w dyskusję, język jakim się posługujesz od razu świadczy o tym, że jesteś internetowym 16 letnim królem internetu.

To jest moja ostatnia wypowiedź, mam głęboko w ciemnym swoim interesie czy będziecie dalej dawać się robić w Wasze młode pupy i zachwalać jakie to paczki od tego oszusta i złodzieja nie są dobre. Jedynie chciałem poinformować kumatych ludzi, żeby uważali na pobieranie rzeczy na tym forum, bo jak widać, nikomu nie przeszkadza z Administracji, że ten złodziej znów tutaj się panoszy.

napisalem wyraznie ze twojej GÓWNO FIRMY nie mcdonalda(nie musisz leciec w c***a bo nie robiles wiecej niz strone dla jaska z warzywniaka), widac ze pewnie licealista 18 lat juz dorosly robi strony na joomli to moze sobie popisac jakies gowna do ludzi o poziomie inteligencji over 9999, oni nie maja 18 lat skonczonych i bali by sie komus konto ojebac wiec what are you talkin about ?

juz cie z markolim dojechalismy to sie nie bedziesz odzywal? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD spoko mozesz napisac ze google.pl to twoj kod i opowiedziec to swoim sebkom z podwurka i pierdolnac partyjke w tibie etc

pisownia specjalna spierdoliny heh

@Beryfes @Marcoly

Opublikowano

ja p******e, nie wiem czemu obchodzi mnie ten wywód ale odpisze tej ograniczonej jednostce

autor tego keyloggera to 15 latek (bodajże) który nawet nie wie jak obliczyć stopę procentową a wymagasz od niego kradzieży haseł do banku internetowego, co on z nimi zrobi jak nawet nie ma konta xD typie, pier**lisz 3 po 3 na forum gdzie srednia wieku to ~14 lat, spine robisz c**j wie o co bo rownie dobrze pokrzywdzeni moga isc na policje i autor trafi do sadu rodzinnego najwyzej

ps. zaden szanujacy sie coder nie zajebie faktur, bo to bezwartosciowy target, w sumie tak samo jak na mpc ;]

Opublikowano

Boze, tutaj nie chodzi o to czy to programy do faktur czy kody do stron internetowych, wazne ze to byl JEGO program i nikt inny nie powinien go miec. 

Opublikowano

Boze, tutaj nie chodzi o to czy to programy do faktur czy kody do stron internetowych, wazne ze to byl JEGO program i nikt inny nie powinien go miec. 

Jesteś poważny? Myślisz, że komuś chciałoby się przepisywać jego kod z LOGÓW, które wyglądały zapewne tak

login spacja haslo
enter
nielubiefunkcji()
enter
pogadam sobie na gg czemu nie xDDDDDDDD
enter
sa wardega na youtube
enter
nienonapiszejakiskodznowu()

Nikogo nie bronie, ale takie trucie o tym jak to zajebali tajemnice NASA mnie w*****a.

Opublikowano

a skad wiesz ze to byl jego program? zadaj sobie pytanie po co kodzić coś co jest publicznie dostępne i to wcale nie jakiś szajs, lel ten kid juz sie nie odezwie pewnie ;/

Opublikowano

1. Między 01.09.2014 a 08.12.2014 w paczkach były już wirusy? Ktoś wie w jaki dzień pojawił się wirus w paczce?

Konto w LOLu mam zbanowane, a i tak gówno warte było, bo kasy w nie, nie ładowałem i był to tylko gold I.

2. Jeżeli nie wykryło mi Leaguesharp.Packets.exe to wirusa nie miałem i nie mam?

Nie chce mi się instalować systemu na nowo i zmieniać wszystkich haseł... Później od nowa zapamiętywać hasła to trochę lipa.

Opublikowano

1. Między 01.09.2014 a 08.12.2014 w paczkach były już wirusy? Ktoś wie w jaki dzień pojawił się wirus w paczce?

Konto w LOLu mam zbanowane, a i tak gówno warte było, bo kasy w nie, nie ładowałem i był to tylko gold I.

2. Jeżeli nie wykryło mi Leaguesharp.Packets.exe to wirusa nie miałem i nie mam?

Nie chce mi się instalować systemu na nowo i zmieniać wszystkich haseł... Później od nowa zapamiętywać hasła to trochę lipa.

Między 01.09.2014 a 08.12.2014 paczka była czysta.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...