Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger w paczce LeagueSharp od HeheheMa i Mistejka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, w dziale LeagueSharp na naszym forum zaszła głupia sytuacja, która nie powinna mieć miejsca, jednakże zareagowaliśmy najszybciej jak to tylko możliwe. Otóż okazało się, że użytkownik Mistejk oraz HeheheM maczali palce w publikacji keyloggera w tej paczce: L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka - Kosz - MultiPlayer Community Forum | Kody, Porady | Gry online

Temat został napisany ze względu na pojawiające się głosy i skargi w tej sprawie.
Jeżeli ktoś z Was używał paczek LeagueSharpa od nich, to zalecamy wykonanie poniższych czynności w celu upewnienia się, że ktoś z Was nie posiada na komputerze owego virusa.

1. Pierwszym krokiem będzie otwarcie wiersza poleceń (CMD).
Wchodzimy w start i wpisujemy CMD, a następnie zatwierdzamy klawiszem enter.
XWjToYr.png
2. Teraz powinno Wam się wyświetlić okienko, w którym należy wpisać:

cd %appdata%

wAimGE9.png Pozwoli Wam to przejść do jednego z podkatalogów, w którym powinien znajdować się keylogger.
3. Zatwierdzamy enterem i wpisujemy następnie:

attrib -s -h LeagueSharp.Packets.exe

Fgj7nVe.pngSprawi to, że plik będzie od teraz widoczny!
4. Enter i dalej kolejno wpisujemy:

taskkill /f /im LeagueSharp.Packets.exe

cAMi9u4.png Spowoduje to zabicie procesu na siłę.
5. Enter i przechodzimy dalej. Na końcu wyłączony plik jesteśmy w stanie usunąć, tak więc wklepujemy ostatnie polecenie:

del LeagueSharp.Packets.exe

MA6iJ0I.png
Enter i plik usunięty. ;)

LeagueSharpa pobierajcie tylko i wyłącznie z forum Joduska.me (oficjalna strona i forum programu LeagueSharp!)

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiedziałem że jest coś nie tak z tym gównem ale za chiny nie wiedziałem co.

Ale na szczęście u mnie tego gówna nie było więc jestem spokojny o konto.

junior.jpg

Opublikowano

Wiedziałem że jest coś nie tak z tym gównem ale za chiny nie wiedziałem co.

Ale na szczęście u mnie tego gówna nie było więc jestem spokojny o konto.

Chcemy zapewnić bezpieczeństwo naszym userom, dlatego staramy się, aby materiały zamieszczane na forum były częściej kontrolowane.

Opublikowano

jak używałem paczki a po wpisaniu mam, że not found process to jest git ?

Opublikowano

jak używałem paczki a po wpisaniu mam, że not found process to jest git ?

"Procesu nie znaleziono". Nie masz obaw do zmartwień.

Opublikowano

Mozna bylo sie domyslic  ^_^ temat nabieral popularnosci i ludzie chetnie pobierali paczuszke z tego co widzialem

Opublikowano

coś mi tu nie pasi, przecież hehehehem napracował się po h*ja nad tą paczką to czemu nagle coś takiego odpie*dolił o.O.

ja na szczęście sam przez przypadek to znalazłem i usunełem, nie wiedziałem że to kaylogger

Opublikowano

Nie powinnien być ban na IP ?, czyli to wszystko co dawno temu pewien człowiek co zalozyl o tym temat mial racja a kazdy go wyzywal ^^

Opublikowano

Witajcie, w dziale LeagueSharp na naszym forum zaszła głupia sytuacja, która nie powinna mieć miejsca, jednakże zareagowaliśmy najszybciej jak to tylko możliwe. Otóż okazało się, że użytkownik Mistejk oraz HeheheM maczali palce w publikacji keyloggera w tej paczce: L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka - Kosz - MultiPlayer Community Forum | Kody, Porady | Gry online

Temat został napisany ze względu na pojawiające się głosy i skargi w tej sprawie.

Jeżeli ktoś z Was używał paczek LeagueSharpa od nich, to zalecamy wykonanie poniższych czynności w celu upewnienia się, że ktoś z Was nie posiada na komputerze owego virusa.

1. Pierwszym krokiem będzie otwarcie wiersza poleceń (CMD).

Wchodzimy w start i wpisujemy CMD, a następnie zatwierdzamy klawiszem enter.

XWjToYr.png

2. Teraz powinno Wam się wyświetlić okienko, w którym należy wpisać:

cd %appdata%

wAimGE9.png Pozwoli Wam to przejść do jednego z podkatalogów, w którym powinien znajdować się keylogger.

3. Zatwierdzamy enterem i wpisujemy następnie:

attrib -s -h LeagueSharp.Packets.exe

Fgj7nVe.pngSprawi to, że plik będzie od teraz widoczny!

4. Enter i dalej kolejno wpisujemy:

cAMi9u4.png Spowoduje to zabicie procesu na siłę.

5. Enter i przechodzimy dalej. Na końcu wyłączony plik jesteśmy w stanie usunąć, tak więc wklepujemy ostatnie polecenie:

del LeagueSharp.Packets.exe

MA6iJ0I.png

Enter i plik usunięty. ;)

LeagueSharpa pobierajcie tylko i wyłącznie z forum Joduska.me (oficjalna strona i forum programu LeagueSharp!)

74919748620171291074.jpg <----- Mam coś takiego Zarax co o tym sądzisz ?

PS : Mam nadzieję, że HeHeM został zbanowany i ten jego koleszka ? :>

­

Opublikowano

Nie powinnien być ban na IP ?, czyli to wszystko co dawno temu pewien człowiek co zalozyl o tym temat mial racja a kazdy go wyzywal ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/1348440-keyloger-w-l-100/page-2#entry11478075

Tak dla przypomnienia, ale go wszyscy tam zniszczyli w tym temacie :D

#edit - bo przeczytałem w tamtym temacie dopiero teraz odpowiedź skierowaną do mnie, wcześniej mi umknęła (a tamten temat już zamknięty)

@Whatareyoudoing

w tym poście z tym hajsem z konta, to był żart ziomeczku...

Opublikowano

74919748620171291074.jpg <----- Mam coś takiego Zarax co o tym sądzisz ?

PS : Mam nadzieję, że HeHeM został zbanowany i ten jego koleszka ? :>

­

"Proces XX został zakończony", a pliku nie znaleziono, więc czysto. ;)

Wpisałeś to 2 razy, więc za 2 razem wyskoczy info, że pliku nie ma!

Opublikowano

@Zarax A czy jak teraz nie mam tego procesu a uzywałem wczesniej L# to możliwe jest ze jakos wylaczyli sami keyloggera czy cos z tego..  bo sie troche "cykam".

Opublikowano

Witam. Pytanie głównie kieruję do Global Moderator  Zarax . Czy keylogger, który został zamieszczony w tej paczce wyciągał hasła tylko do konta League of Legends czy też, wyciągał hasła ze wszystkich źródeł ? Czyli hasła do maila, forum, banku etc. "Walczyłem" dzisiaj z tą paczką i ogólnie z fpsami, ponieważ mimo tego że zawsze mam spadek fps to gra chodzi mi płynnie przy używaniu L#, tak dzisiaj cieło się jak nigdy wcześniej, dlatego w zasadzie, całkiem przypadkiem wyłączyłem proces LeagueSharp.Packets.exe przy sprawdzaniu dlaczego tak się dzieje, natomiast jakiś czas zdążył sobie pochodzić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...