Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger w paczce LeagueSharp od HeheheMa i Mistejka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden z userów, który miał problem z robieniem screenshotów, bo blokowało mu klawiaturę na krótki czas po zrobieniu ss miał tego keya. Po włączeniu gry nie mógł się chwile zalogować, bo miał zablokowaną klawiature. Sam autor keyloggera po zbanowaniu konta potwierdził to. Dowodów jest wiele, a to tylko jeden z nich.

Czy są jakieś inne dowody niż "Jeden z userów"? Source, logi, cokolwiek? 

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbyś czytał cały temat, to byś wiedział..

Dziwne, że jedno konto trafiło w moje ręce, tak po prostu ''dostałem passy do e-maila i konta''. Jednakże znałem tą okradzioną osobę z forum, bo miałem go nawet w znajomych na LoLu. ;) Przykra sprawa trochę.

Widzisz to jest jeden problem -> kto zaprogramował tego key'a?

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Widzisz to jest jeden problem -> kto zaprogramował tego key'a?

­

Mistejk.

Posty up przykładowo.

Opublikowano

K***a, masz ss'a. Mistejk zrobił to, dlatego bo chciał wjebać HeheheM'a. Dzidziuś poszedł na skargę Zaraxowi i wjebał jak zwykły frajer.

Opublikowano

nie wierzę, że HeheheM dodał keya do swojej paczki. Ja jego paczkę na komputerze miałem od samego początku. aktualizowałem ją wraz z każdym update i keya nie ma. Nie chcę robić niczego wbrew moderacji, bo jestem tu na "warunkowym" <Makin wie o co chodzi> ale moim zdaniem jest to lekki fake. HeheheM był zbyt normalny, aby dodać do paczki keya. co innego mistejk. 

Imo od zawsze wolałem swoje paczki. bo komu ufać bardziej aniżeli samemu sobie? :)

--

Opublikowano

K***a, masz ss'a. Mistejk zrobił to, dlatego bo chciał wjebać HeheheM'a. Dzidziuś poszedł na skargę Zaraxowi i wjebał jak zwykły frajer.

Jak to zrobił? Skoro to były "czyste" pliki HeheheM'a?

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Jak to zrobił? Skoro to były "czyste" pliki HeheheM'a?

­

To wszystko bylo Mistejka tylko Hehem to zuploadowal i rowniez mial dostep do logow Keya ktore dostarczal Mistejkowi >.< 

///

Przeczytaj temat z tym downloaderem, zgadnij kto go napisal ^.^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

ziomek sie pyta czy jak pobral 14/13 to jest bezpieczny. ;)

14/13 co chcesz przez to powiedzieć? :D

@ up

Wiele wyjaśnia, więc HeheheM'a zrobił w konia... Czyli to Mistejk powinien mieć bana, ta?

@ up, up //edit

No HeheheM to napisał, ale skoro większość działania na szkode forum jest od Mistejk'a, więc to jego wina?

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

14/13 co chcesz przez to powiedzieć? :D

@ up

Wiele wyjaśnia, więc HeheheM'a zrobił w konia... Czyli to Mistejk powinien mieć bana, ta?

­

14/13 stycznia to czy jest safe

Opublikowano

A skoro Mistejk mówił , że nikt nie znajdzie jego keylogera bo jest podwójnie schowany w plikach app data , to po zrobieniu tych czynności w konsoli o których mówił @Zarax to mamy pewność , że został on usunięty ?

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

14/13 stycznia to czy jest safe

Wtedy jeszcze key był, ale niech sprawdzi czy go ma.

Poradnik jest w tym temacie... ODSYŁACZ«

­

A skoro Mistejk mówił , że nikt nie znajdzie jego keylogera bo jest podwójnie schowany w plikach app data , to po zrobieniu tych czynności w konsoli o których mówił @Zarax to mamy pewność , że został on usunięty ?

Powinien, skoro key został znaleziony przez @Zarax 'a ...

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Wierzysz w to? Bo ja nie.

Opublikowano

Hmm..

Z początku chciałbym przeprosić za kłamstwa, które chciałem Wam wmówić.

Skoro zostałem potraktowany tak jak zostałem to:

j8a7g2.jpg

z640r8.jpg

hpzme7.jpg

q94mzw.jpg

obrb21.jpg

ah336r.jpg

9o1mxp.jpg

db92oi.jpg

z9u2b6.jpg

xvih0n.jpg

To wszystko bylo Mistejka tylko Hehem to zuploadowal i rowniez mial dostep do logow Keya ktore dostarczal Mistejkowi >.< 

///

Tak się składa że nawet nie uploudowałem tego.. Ja nie miałem nigdy dostępu do Leaguesharp.packets.dll

Tak na koniec :

ozlyh4.jpg

Pragnę także wszystkich poszkodowanych przeprosić i zapewnić, iż żadne konto nie zostało przeze mnie skradzione. (Wiem, że są to słowa nie popartę żadnymi dowodami, lecz tak jest).

Opublikowano

Wtedy jeszcze key był, ale niech sprawdzi czy go ma.

Poradnik jest w tym temacie... ODSYŁACZ«

­

Nie zostal znaleziony przez Zaraxa, Mistejk wkopal sam siebie ( i Hehema ) bo mial bol dupy, ze dostal bana. ( A tak naprawde, bo Kocha Zaraksa )

I downloadera nie napisal Hehem tylko Mistejk wiec mial czysty dostep do plikow...

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Hmm..

j8a7g2.jpg

z640r8.jpg

hpzme7.jpg

q94mzw.jpg

obrb21.jpg

ah336r.jpg

9o1mxp.jpg

db92oi.jpg

z9u2b6.jpg

xvih0n.jpg

///

Tak się składa że nawet nie uploudowałem tego.. Ja nie miałem nigdy dostępu do Leaguesharp.packets.dll

Tak na koniec :

ozlyh4.jpg

Pragnę także wszystkich poszkodowanych przeprosić i zapewnić, iż żadne konto nie zostało przeze mnie skradzione. (Wiem, że są to słowa nie popartę żadnymi dowodami, lecz tak jest).

@SRY za double.

@Zarax

Gdy dostałeś od Mistake'a konto @MPCTaylor a jakoś nie płakałeś.

Opublikowano

Nie zostal znaleziony przez Zaraxa, Mistejk wkopal sam siebie ( i Hehema ) bo mial bol dupy, ze dostal bana. ( A tak naprawde, bo Kocha Zaraksa )

I downloadera nie napisal Hehem tylko Mistejk wiec mial czysty dostep do plikow...

Nawet mam ss'a jak Mistejk pisze "Nic mnie nie powstrzyma od rozmów z Zaraxem".

Opublikowano

Hmm..

j8a7g2.jpg

z640r8.jpg

hpzme7.jpg

q94mzw.jpg

obrb21.jpg

ah336r.jpg

9o1mxp.jpg

db92oi.jpg

z9u2b6.jpg

xvih0n.jpg

Tak na koniec :

ozlyh4.jpg

Ale miales wglad do logow, czyste chamstwo. Sami na Siebie zganiacie wszystko >.<

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

nie został znaleziony przez zaraxa, po drugie w tutorialu najpierw zdejmujesz mu atrybuty systemowy + ukryty i wtedy mozesz go wyszukac, jak nic nie znajduje to go nie ma

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSamaPrawda przykro mi, że tak się stało. Trzeba ponosić odpowiedzialność za popełnione błędy. Błędem było to, że byłeś świadomy tego, co Mistejk ma zamiar zrobić i nic z tym nie zrobiłeś, dlatego uważam, że permanentna blokada kont będzie dla Was odpowiednią ''nagrodą'' za to wszystko.

Opublikowano

@Zarax tak czy siak to i tak się cieszę , że znalazłeś tego keya bo gdyby mi zakosili konto w które tyle hajsu władowałem to by było nie ciekawie :D

07b0pe452q46_t.jpg

Pozdro dla wszystkich junglerów :*

Opublikowano

@Zarax tak czy siak to i tak się cieszę , że znalazłeś tego keya bo gdyby mi zakosili konto w które tyle hajsu władowałem to by było nie ciekawie :D

To nie on k***a znalazl tego keya, boze XDDD

Poziom Mpc100pro.

Zaraks zbiera pochwaly.

Normlanie jak Magik.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Zarax znalazł tego keya? JA P******E, ŻAŁOSNE XDDDDDDDDDDDD

MÓWIE ZNOWU, PRZYDUPAS POSZEDŁ NA SKARGE DO ZARAXA

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSamaPrawda przykro mi, że tak się stało. Trzeba ponosić odpowiedzialność za popełnione błędy. Błędem było to, że byłeś świadomy tego, co Mistejk ma zamiar zrobić i nic z tym nie zrobiłeś, dlatego uważam, że permanentna blokada kont będzie dla Was odpowiednią ''nagrodą'' za to wszystko.

Permamentna blokada konta, nie oznacza banowania wszystkich kolejnych kont, przeze mnie zrobionych.

Chciałbym kontynuować swój spis.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...