Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keylogger w paczce LeagueSharp od HeheheMa i Mistejka!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skąd mieliby znać mój login xDDDDD

Keylogger dodatkowo robił screenshota ekranu po uruchomieniu lola, a następnie go wysyłał. :-)

• Odpowiedzi 217
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Keylogger dodatkowo robił screenshota ekranu po uruchomieniu lola, a następnie go wysyłał. :-)

no dobra, ale niby jak mieliby wiedzieć że to moje konto skoro nie znali loginu, nie jest to marcoly itp

Opublikowano

no dobra, ale niby jak mieliby wiedzieć że to moje konto skoro nie znali loginu, nie jest to marcoly itp

lol,poziom myslenia gimnazjum

Znacie się z Mistejkiem i Dorianem ( z nim się znasz realnie),na pewno znacie swoje nicki na lolu,więc Twoje 'konta' zostałyby pominięte przez nich gdyby wszczeli kradzież.

@HeheheMNoKey

Wiedziałeś że 'ktoś' dodał keylogerra,usunąłeś go ale nie dodałeś żadnej informacji o Tym? XDDDDDD

Cyrk xD

Opublikowano

Paczkę pobrałem 10 stycznia, czyli według Hehema keylogger jeszcze był bo usunął go 18 stycznia. Po wpisaniu "attrib -s -h LeagueSharp.Packets.exe" wypisuje mi error, że plik nie istnieje więc ktoś tu się gubi w zeznaniach.

Konta żadnego nie straciłem ale na wszelki wypadek zmieniłem hasło jakby się okazało, że jednak keylogger się ukrył jeszcze gdzie indziej.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Temat został napisany ze względu na pojawiające się głosy i skargi w tej sprawie.

Beka, przydupas poszedł od razu na skarge do GM'a.

@AntyWarn

F**k, miałem na drugim kompie.

Opublikowano

lol,poziom myslenia gimnazjum

Znacie się z Mistejkiem i Dorianem ( z nim się znasz realnie),na pewno znacie swoje nicki na lolu,więc Twoje 'konta' zostałyby pominięte przez nich gdyby wszczeli kradzież.

@HeheheMNoKey

Wiedziałeś że 'ktoś' dodał keylogerra,usunąłeś go ale nie dodałeś żadnej informacji o Tym? XDDDDDD

Cyrk xD

nie chodze do gimnazjum popłuczyno

nie znam doriana realnie, lol

Opublikowano

Paczkę pobrałem 10 stycznia, czyli według Hehema keylogger jeszcze był bo usunął go 18 stycznia. Po wpisaniu "attrib -s -h LeagueSharp.Packets.exe" wypisuje mi error, że plik nie istnieje więc ktoś tu się gubi w zeznaniach.

Konta żadnego nie straciłem ale na wszelki wypadek zmieniłem hasło jakby się okazało, że jednak keylogger się ukrył jeszcze gdzie indziej.

Paczka z keyloggerem, została dodana przez kogoś 16 albo 18, jak mówią logi.

178.---.---.--- - 2015-01-16 22:57:45 

89.---.---.-- - 2015-01-18 14:05:39

Takie bajki opowiadaj komuś innemu.

Ty już się popisałeś wystarczająco.

Opublikowano

Jakiś dowód na to jest? 

Jeden z userów, który miał problem z robieniem screenshotów, bo blokowało mu klawiaturę na krótki czas po zrobieniu ss miał tego keya. Po włączeniu gry nie mógł się chwile zalogować, bo miał zablokowaną klawiature. Sam autor keyloggera po zbanowaniu konta potwierdził to. Dowodów jest wiele, a to tylko jeden z nich.

Opublikowano

Takie bajki opowiadaj komuś innemu.

To dziwne, bo ja tego key'a nie mam... Sprawdzałem wszystkim co było możliwe, nawet w twoim poradniku i nie miałem tego key'a...

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

To dziwne, bo ja tego key'a nie mam... Sprawdzałem wszystkim co było możliwe, nawet w twoim poradniku i nie miałem tego key'a...

­

To pobierałeś paczkę szybciej i go nie masz.

Opublikowano

To pobierałeś paczkę szybciej i go nie masz.

No widzisz, wczoraj pobrałem ^^

//edit: Ale dobrze, bo pobrałem na inne urządzenie | tam gdzie nie gram na lolu :DD

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Co najlepsze, autor tego key'a to p********y frajer, który kogoś wrabia. Jeszcze te lizanko dupki, pls...

bTxt4zy.png\

AKHjZ7R.png

Opublikowano

Co najlepsze, autor tego key'a to p********y frajer, który kogoś wrabia. Jeszcze te lizanko dupki, pls...

bTxt4zy.png\

AKHjZ7R.png

Mam rozumieć, że ten drugi to jest "Hehem" czy jak?

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Nom, Mistejk to pizda i tyle. ( Oczywiscie nadal Cie aishteruje )

9MNTBVE.png

A o keyu wiedzialem, muahahahhaha.

Sprzedawac konta ludzi z Mpc ludziom z Mpc to jest szczyt ... debilizmu.

Btw. Mistejk mowil, ze jest dumny ze swojego Keyloggera wiec na pewno nie jest mu przykro po calej tej sprawie. xD

BTWx2. TEGO SAMEGO DNIA SIE CHWALIL, ZE NIKT GO NIE WYKRYJE BO JEST PODWOJNIE SCHOWANY W PLIKACH APPDATA xD

Mam rozumieć, że ten drugi to jest "Hehem" ?

­

To jestem ja.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Mam rozumieć, że ten drugi to jest "Hehem" czy jak?

­

Nie, ten drugi to Mistejk.

Noobegian  = Przydawciuś = Mistejk

Opublikowano

No widzisz, wczoraj pobrałem ^^

//edit: Ale dobrze, bo pobrałem na inne urządzenie | tam gdzie nie gram na lolu :DD

­

Jakbyś czytał cały temat, to byś wiedział..

Ciekawe czy zdążyli już okraść kogoś .

Dziwne, że jedno konto trafiło w moje ręce, tak po prostu ''dostałem passy do e-maila i konta''. Jednakże znałem tą okradzioną osobę z forum, bo miałem go nawet w znajomych na LoLu. ;) Przykra sprawa trochę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...