Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest lekki nie ład na tym forum. Obawiam się że Thorin zle dobrał sobie team.

Jeden Moderator się nie spisuje, ale już odpowiednie kroki podejmuję.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jest lekki nie ład na tym forum. Obawiam się że Thorin zle dobrał sobie team.

Myślę, że deimo powinien wylecieć.

ljbc.png

Opublikowano

Zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. Serwer póki co wygląda bardzo dobrze, prezentacja także, zainteresowanie serwer też jest odczuwalne.

Jutro startuje otwarta beta i każdy będzie mógł się sprawdzić.

Póki co zmienił bym grono moderacyjne forum. 

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Mam podobne zdanie, ale jednego z głównych założycieli serwera nie wyrzucisz...

Oj hipokryto.. Niedawno byłeś miły bo podanie zgłaszałeś, po mojej negatywnej odpowiedzi, od razu zmieniłeś zdanie i próbowałeś za wszelką cenę wywołać kontrowersje na sb.

Człowiek, który nie potrafi poprawnie napisać "już" oraz nie umie zachować się odpowiednio wobec administracji, nigdy nie dostanie się na takie stanowisko. 

//Niedługo otwarta beta.

Opublikowano

Oj hipokryto.. Niedawno byłeś miły bo podanie zgłaszałeś, po mojej negatywnej odpowiedzi, od razu zmieniłeś zdanie i próbowałeś za wszelką cenę wywołać kontrowersje na sb.

Człowiek, który nie potrafi poprawnie napisać "już" oraz nie umie zachować się odpowiednio wobec administracji, nigdy nie dostanie się na takie stanowisko. 

//Niedługo otwarta beta.

Przed napisaniem podania jeszcze nie wiedziałem, jakim ty jestes "hipokrytą"...

Opublikowano

To pewnie niczemu nie winna Kropeczka wyleci.

ljbc.png

Opublikowano

To pewnie niczemu nie winna Kropeczka wyleci.

Do niewinności jej daleko, po tym jak napisała coś takiego w stronę administracji powinna od razu wylecieć. 

gbgtem.jpg

Co do serwera. Konta z bety zamkniętej na betę otwartą zostają, prawda? Postacie rozumiem usuwacie. 

@★ κ ι ѕ ѕ ε κ ★

Nie ma takiego powodu w którym moderator czyli osoba niżej ''postawiona'' obraża swojego przełożonego czyli koordynatora.

Opublikowano

Do niewinności jej daleko, po tym jak napisała coś takiego w stronę administracji powinna od razu wylecieć. 

gbgtem.jpg

Co do serwera. Konta z bety zamkniętej na betę otwartą zostają, prawda? Postacie rozumiem usuwacie. 

Rozalio, najwyraźniej miała powody aby tak napisać...

Opublikowano

Rozalio, najwyraźniej miała powody aby tak napisać...

To lepiej się wstrzymać przed pisaniem czegoś takiego do administratora.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer genialny, no co tutaj dodać, co tutaj ująć. Prezentacja jak narazie pierwszorzędna na MPC, zresztą długo takiej nie było. Wszystko przepięknie wygląda, to już nie jest metin - to jest nowa gra :)

Jak najbardziej serwer polecam, ze względu na ogarniętą administracje, dużo nowości oraz zaangażowanie - widać po prezentacji, że czasochłonna.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

To lepiej się wstrzymać przed pisaniem czegoś takiego do administratora.

Nie powinno być równych i "równiejszych", tylko każdy powinien być na takim samym poziomie. A administrator powinien mieć szacunek do gracza, tak samo w drugą stronę.

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

@★ κ ι ѕ ѕ ε κ ★

Nie prowadź kłótni w tym temacie, nie wiem czy masz na celu nabicie sobie postów czy wyżalenie się, ponieważ tak dobrego serwera byś nie stworzył. Takim zachowaniem tylko poniżasz samego siebie, jeżeli masz jakiś problem to polecam ci:

41984721480549239570.jpg

Co do .daimao - co wy tak na niego sapiecie? To, że człowiek zna się na rzeczy i tworzy mapy na takim poziomie, że możecie sobie najwyżej w bajkach popatrzeć? Phi. Czepiacie się ludzi którzy robią naprawdę wspaniałe rzeczy, ponieważ sami o takich możecie sobie pomarzyć ;7

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

@★ κ ι ѕ ѕ ε κ ★

Nie prowadź kłótni w tym temacie, nie wiem czy masz na celu nabicie sobie postów czy wyżalenie się, ponieważ tak dobrego serwera byś nie stworzył. Takim zachowaniem tylko poniżasz samego siebie, jeżeli masz jakiś problem to polecam ci:

41984721480549239570.jpg

Co do .daimao - co wy tak na niego sapiecie? To, że człowiek zna się na rzeczy i tworzy mapy na takim poziomie, że możecie sobie najwyżej w bajkach popatrzeć? Phi. Czepiacie się ludzi którzy robią naprawdę wspaniałe rzeczy, ponieważ sami o takich możecie sobie pomarzyć ;7

Idź człowieku lizać dupe gdzie indziej ... może tworzy dobre mape, ale poziom kultury nie jest tak wysoki, jak poziom tworzenia jego map. 

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

@★ κ ι ѕ ѕ ε κ ★

41984721480549239570.jpg

Koleś, kto tu mówi o tym, że ja bym stworzył lepszy serwer ? I będę kłócił się w temacie, skoro mnie jakis "administrator" będzie obrażał publicznie. A do tematu daimao już się nie będę wypowiadał...

A ty nie pisz w moją stronę i ich nie bron, bo to tak jakbyś lizał dupsko.

Opublikowano

Na filmie użytkownika kissek z serwera Nestium zauważyłem wybór postaci, który jest taki sam jak stary wybór postaci na Ascarialu. Nie jest to pierwszy raz gdy ten team kradnie skrypty z Ascarialu (wcześniej na serwerze NestiaMt2), więc od razu odbijcie z pytaniami "skąd taka pewność". Proszę o zmianę tego wyboru postaci oraz pokazanie okna logowania (patrząc na wasze postępowanie, mam podejrzenia że logowanie też byliście w stanie ukraść).

Opublikowano

Na filmie użytkownika kissek z serwera Nestium zauważyłem wybór postaci, który jest taki sam jak stary wybór postaci na Ascarialu. Nie jest to pierwszy raz gdy ten team kradnie skrypty z Ascarialu (wcześniej na serwerze NestiaMt2), gdyż od razu odbijcie z pytaniami "skąd taka pewność". Proszę o zmianę tego wyboru postaci oraz pokazanie okna logowania (patrząc na wasze postępowanie, mam podejrzenia że logowanie też byliście w stanie ukraść).

Po co piszesz dwa razy ten post? Ja nie załatwiłem z tobą tego wyboru także możesz od razu kontaktować się z osobą, której dałeś skrypt.

Tyle ode mnie, na 2 raz proszę nie reklamować swoich serwerów u mnie w temacie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Ty weź koleś ogarnij. Masz 18 lat a zachowujesz się jak nie dojrzały gimbus który wyszedł nie dawno z podstawówki. A o co mi chodzi? twoje zachowanie na forum. :)

Edit. Kiedy beta otwarta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...