Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to źle czujesz. :) 

Wiemy jak to przeprowadzimy i mamy niemal wszystko już zaplanowane. 

Wiek że temu podołacie, ale zamknięta beta to ciężka rzecz.

Sektorki ciekawy pomysł.

ljbc.png

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i nie dostałem się na bete... Masakra... Rozwinalem swoja wypowiedz, napisalem ze mam bardzo duzo czasu na gre a jednak wzieli randomów :/ Podziekuję

Z powodu bety? -.^ 

Tu nie chodziło o rozwinięcie wypowiedzi, prawdopodobnie uprzedziły Cię osoby z większymi "wydajnościami".

Po zaakceptowaniu potrzebnych nam podań mogliśmy też nie dotrzeć do twojego podania. 

Będzie jeszcze beta otwarta, na której też będzie można pomóc.

Opublikowano

No i nie dostałem się na bete... Masakra... Rozwinalem swoja wypowiedz, napisalem ze mam bardzo duzo czasu na gre a jednak wzieli randomów :/ Podziekuję

Będzie otwarta beta jeszcze.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jak będzie z tą betą? Kiedy client do pobrania? 

Beta jest na razie zamknięta dla 70 osób, na forum było info. że coś koło 5 dni, potem będzie beta otwarta dla każdego a już raczej potem start.

Hahaha, nie dostałem się na betę, nie zagram. Myślisz że jak napiszesz że masz dużo czasu, to od razu wezmą Ciebie, są inne osoby na becie, z tego co widzę są to osoby ogarnięte a nie "randomy" i chcą pomóc.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Zamknięta Beta wystartowała.

Thorin ładnie tak olewać osoby które piszą na PW ? :)

Co do bety to beka z was :) Przyznać się że braliście tylko swoich znajomych albo dupo lizów. A dziewczyny które napisały te aplikacje wiadomo że przyjmiecie zawsze, ponieważ to dziewczyna i zawsze ślinka leci bo można się poznać przez internet oraz się zakochać. Gratulacje dla administracji. Pewnie 24 osoby które napisały aplikacje nawet ich nie przeczytaliście, tylko szukaliście znajomych. 

BÓL DUPY I SPINY ZA 3.2.1 

KOCHAM HEJTERÓW :) 

Tekst piosenki dla HEJTERÓW.

Cytat: Młoda krew płynie w moich żyłach w to co mówi hejter ch*ja wbijam.

Opublikowano

Nikt nikogo nie olewa, mamy sporo zgłoszeń i wszystkiego od razu nie ogarniemy. Do tego masz forum, tam zawsze jestem ja i inni administratorzy, którzy chętnie pomogą. 

Przyznać się że braliście tylko swoich znajomych albo dupo lizów.

Tu się bardzo mocno pomyliłeś. Nie wybieraliśmy żadnych znajomych, przeszło tylko kilka osób bez podań(administracja i mody). 

Jesteśmy bardzo zadowoleni z testerów, wszystko ładnie przechodzi, są aktywni i naprawdę chcą pomóc.

Poza tym i tak lepiej przebierać w kumplach bo ma się do nich pewność większą niż to randomów których nie znamy, ale tym razem trafiliśmy dobrze. ;)

A dziewczyny które napisały te aplikacje wiadomo że przyjmiecie zawsze, ponieważ to dziewczyna i zawsze ślinka leci bo można się poznać przez internet oraz się zakochać. 

Hahaha. :D

A ten niepotrzebny atak 'wiadomo czego' przetrzymaj dla siebie. Będzie jeszcze szansa dla tych co się nie dostali. 

Opublikowano

Co do bety to beka z was :) Przyznać się że braliście tylko swoich znajomych albo dupo lizów. A dziewczyny które napisały te aplikacje wiadomo że przyjmiecie zawsze, ponieważ to dziewczyna i zawsze ślinka leci bo można się poznać przez internet oraz się zakochać. Gratulacje dla administracji. Pewnie 24 osoby które napisały aplikacje nawet ich nie przeczytaliście, tylko szukaliście znajomych. 

BÓL DUPY I SPINY ZA 3.2.1 

KOCHAM HEJTERÓW :) 

Tekst piosenki dla HEJTERÓW.

Cytat: Młoda krew płynie w moich żyłach w to co mówi hejter ch*ja wbijam.

Największy ból dupy masz ty , ja ani nie znam administracji ani nie jestem płcią piękną i dostałem się do bety 

Opublikowano

Największy ból dupy masz ty , ja ani nie znam administracji ani nie jestem płcią piękną i dostałem się do bety 

Nie mam bólu dupy, ale czuje się oszukany. Przeglądałem liste beta testerów i zauwazyłem że dwóch kolesi których nie ma na liście są na becie :). Pewnie dodawali tych którzy nie pisali nawet tej aplikacji. Oszustwo i tyle :)

Opublikowano

mam pytanie czy wszystkie bugi zostały naprawione ?? / kiedy serwer wystartuje 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Nie mam bólu dupy, ale czuje się oszukany. Przeglądałem liste beta testerów i zauwazyłem że dwóch kolesi których nie ma na liście są na becie :). Pewnie dodawali tych którzy nie pisali nawet tej aplikacji. Oszustwo i tyle :)

Osoby, które przeszły bez podania, to osoby z forum(moderatorzy), oraz osoby, które nam pomagały, a w teamie nie są. 

Więc skończ. 

mam pytanie czy wszystkie bugi zostały naprawione ?? / kiedy serwer wystartuje 

Są w trakcie naprawiania. Pod koniec tego miesiąca. 

Opublikowano

Osoby, które przeszły bez podania, to osoby z forum(moderatorzy), oraz osoby, które nam pomagały, a w teamie nie są. 

Więc skończ. 

Są w trakcie naprawiania. Pod koniec tego miesiąca. 

Tak jak mówiłem :) dodawaliście tylko znajomych a innych mieliście w d***e racja?

Prawda boli ? :)

Opublikowano

Tak jak mówiłem :) dodawaliście tylko znajomych a innych mieliście w d***e racja?

skończ już koleś bo równie dobrze mogli zaprosić tylko twoją babcię do beta i nic nie masz do gadania... 

Serwera z początku po zachowaniu w mediach nie popierałem ale widzę, że wyszliście na prostą i chętnie u was zagram :)

Prezentacja ładnie zrobiona,życzę udanych beta testerów oraz małej ilości bugów. 

Nie wiem czy było takie pytanie ale czy będzie system "auction house" na serwerze? 

Opublikowano

Moim zdaniem z tego serwera nic nie bedzie, za duzo dodatkow. Zaden taki serwer sie nie utrzymal a bylo ich juz troche.... mysle, ze admin za duzo gral w WoW-a i teraz mu sie gry pomylily. Mozliwe, ze sie myle... zobaczymy.

Opublikowano

Jaka prawda? Myślisz, że ponad 50 osób to tylko i wyłącznie nasi znajomi? 

Źle myślisz, rekrutacja przebiegła tak, a nie inaczej z tego powodu, aby nie przyjąć graczy twojego pokroju.

Wcześniej już pisałem, jeśli to ja miałbym przeprowadzać rekrutację, to wybrałbym znajomych, którzy zrobią to za darmo i jeszcze do tego się przyłożą.

/ Popołudniu rozwiążemy problem bardziej rażących błędów. 

Moim zdaniem z tego serwera nic nie bedzie, za duzo dodatkow. Zaden taki serwer sie nie utrzymal a bylo ich juz troche.... mysle, ze admin za duzo gral w WoW-a i teraz mu sie gry pomylily. Mozliwe, ze sie myle... zobaczymy.

Mylisz się. Serwer nie ma prawa nie wypalić. 

Mało tego, przewidujemy ogromną ilość graczy. ;)

Opublikowano

@daimao. oczywiście, że ma prawo nie wypalić.... pomyśl pierw zanim coś napiszesz, nie ma żadnej gwarancji, że wypali gościu. Ja przewidywałem w sklepie, że na 100% kupie bułkę, kupiłem chleb. Nie chce tutaj iść na wymiany słowne, uznajmy MOJE zdanie za MOJE TYLKO MOJE zdanie i nie oceniajmy co JA myślę na ten temat, kto chce zagra :) ja wyraziłem tylko swoją opinię, która JAK PODKREŚLIŁEM nie musi być trafna...

Opublikowano

Wyraź swoją opinie po starcie serwera nie przed jego startem bo mam dosyć magików.

Dziś o 16-17 Przerwa techniczna.

adeh2 Nie ma rosek na magie.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jaka prawda? Myślisz, że ponad 50 osób to tylko i wyłącznie nasi znajomi? 

Źle myślisz, rekrutacja przebiegła tak, a nie inaczej z tego powodu, aby nie przyjąć graczy twojego pokroju.

Wcześniej już pisałem, jeśli to ja miałbym przeprowadzać rekrutację, to wybrałbym znajomych, którzy zrobią to za darmo i jeszcze do tego się przyłożą.

/ Popołudniu rozwiążemy problem bardziej rażących błędów. 

Mylisz się. Serwer nie ma prawa nie wypalić. 

Mało tego, przewidujemy ogromną ilość graczy. ;)

Ogromną ilość graczy, czyli tyle ile inv*ria s2 na starcie czy więcej? ^^ Ja raczej nie zagram z powodu takiej ilości nowości, samo przeczytanie prezki mi zajęło sporo czasu, a co dopiero ogarnięcie wszystkiego ­na serwerze. Chociaż może na becie wejdę i sprawdzę jak to wygląda.

Jak będzie z tymi betami? Bo słyszałem, że closed beta 5 dni i potem otwarta ma być. Więc ile będzie trwała open beta?

tenor.gif

Opublikowano

Wyraź swoją opinie po starcie serwera nie przed jego startem bo mam dosyć magików.

Dziś o 16-17 Przerwa techniczna.

@''adeh2'' Nie ma rosek na magie.

Po co dajecie zapowiedź ja nie można wyrazić swojej opinii?

95ea862093_fuck_logic.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...