Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A tak szczerze, to pod jakimi kryteriami wybieraliście ludzi do bety ? :v

Na pewno wiekowymi i komunikatywnymi, głównie mikrofon i ts3, przy tak wielkiej aktywności jaka jest przewidywana nie każdy będzie miał czas na odpisywanie testerowi który zgłosi dany bug czy problem z czymkolwiek, nie zakładając oczywiście braku komunikatywności ze strony administracji.

Opublikowano

A tak szczerze, to pod jakimi kryteriami wybieraliście ludzi do bety ? :v

Główną rolę odgrywał wiek, mikrofon/ts oraz czas jaki możecie przeznaczyć na testy. 

Oczywiście w tych co się nie dostali zostały osoby, które spełniały te kryteria, ale tak dużo osób nie potrzebujemy. 

Upilnować taką ilość osób naraz to lada wyzwanie. 

Będzie otwarta beta, to będziecie mogli "poszaleć".

Opublikowano

Czy ja tu czasem nie widzę Legendarnego Lasu? Albo to bardzo duża zbieżność tekstur, środowiska i sposobu ułożenia obiektów.  ^_^

v8BLumG.png

sygnatura2.png

Opublikowano

Czy ja tu czasem nie widzę Legendarnego Lasu? Albo to bardzo duża zbieżność tekstur, środowiska i sposobu ułożenia obiektów.  ^_^

v8BLumG.png

To były ssy robione tylko dla pokazu jakichkolwiek expowisk.

Teraz są inne :)

Typu:

1EPZ6G.gif

Opublikowano

To były ssy robione tylko dla pokazu jakichkolwiek expowisk.

Teraz są inne :)

Na pewno już Wam zwracali uwagę ale macie sporo literówek w prezentacji, lepiej to poprawić. Powodzenia z projektem!

sygnatura2.png

Opublikowano

Na pewno już Wam zwracali uwagę ale macie sporo literówek w prezentacji, lepiej to poprawić. Powodzenia z projektem!

Przy prezentacji postaramy się literówki poprawić była robiona miesiąc czasu dokładność zwiększyła by czas o wiele, wiele.

Dzięki :)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer kozak, na pewno wbiję. Tylko te kostiumy mi się nie podobają, to nie klimat metina. Kiedy start bo mi gdzieś umknęło??

Opublikowano

Serwer kozak, na pewno wbiję. Tylko te kostiumy mi się nie podobają, to nie klimat metina. Kiedy start bo mi gdzieś umknęło??

Oni sami nie wiedzą kiedy mają wystartować więc póki co się nie dowiesz. 

­

Opublikowano

Widzę konkretny projekt, szacunek za włożony kawał ciężkiej pracy i kreatywność.

Ciekaw jestem reakcji graczy, bo niektórym to ciężko dogodzić - stwierdzą, że za bardzo odbiega od klasycznego stylu metina, a tak być nie powinno, trzeba łamać standardy i ukazywać nowe możliwości! :)

Życzę dużego zainteresowania projektem.

Opublikowano

No ja mam nadzieje że start w tym miesiącu :) Bo nie mam za bardzo w co grać, a serwer ma potencjał, zawsze lubiłem te serwery gdzie jest masa nowości.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Pieknie sie to wszystko komponuje, wiele nowostek, wiele zakupionych nowych map. Tylko czy aby runtimery sie nie pojawia? xD

Edit: A nie sorka to sa najnowsze pliki na najnowszym game wiec chyba nie powinno.

Opublikowano

Prezentacja megaaaaaaaaaa. Serwer też zapowiada się z*********e, długo chłopaki robili więc należy się też szacunek za cierpliwość. Pozdro oby Wam wyszło ;)

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Prezentacja 9.5/10 co do serwera z prezentacji 10/10 :)

Zagram na pewno i zachęcę kilku znajomych do tego samego.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Serwer widać na dłuższą mete, powodzonka. Niestety nie zagram ze względu na zbyt dużą ilość nowości. :)

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...