Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nestium [Dedyk] [Medium]

Thorin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koleś, kto tu mówi o tym, że ja bym stworzył lepszy serwer ? I będę kłócił się w temacie, skoro mnie jakis "administrator" będzie obrażał publicznie. A do tematu daimao już się nie będę wypowiadał...

A ty nie pisz w moją stronę i ich nie bron, bo to tak jakbyś lizał dupsko.

Panowie, uspokójcie się bo na prawdę zachowujecie się jak "gówniarze"

Podajcie sobie rączkę przez kabelek, wyjaśnijcie wszystko na spokojnie, najlepiej na PW.

Po co wdrażać niepotrzebne kłótnie na forum serwera oraz w zapowiedzi :)

@PS. W ile wbijemy 100lv?

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co piszesz dwa razy ten post? Ja nie załatwiłem z tobą tego wyboru także możesz od razu kontaktować się z osobą, której dałeś skrypt.

Tyle ode mnie, na 2 raz proszę nie reklamować swoich serwerów u mnie w temacie.

Nikomu tego skryptu nie dałem. Ani ja, ani Krzywy, więc jest to zwykła kradzież o czym pisałem już przy waszym serwerze NestiaMt2. Jeżeli odbierasz mój post jako reklamę "mojego" (beka) serwera, to skocz z mostu bo pieprzysz głupoty jak poparzony. 

Serwera nie polecam. Totalny brak profesjonalizmu, umiejętności i wyobraźni. Nie wystarczy wam kradnięcie skryptów, więc idziecie o krok dalej!

Skin na forum:

Nestium -

hvzISnm.png

Facemetin -

dyVzy9H.png

Nieźle!

No i oczywiście skopiowanie nagród z innego forum, ale widać już ktoś zainterweniował i się przestraszyliście. ;)

Opublikowano

Ty weź koleś ogarnij. Masz 18 lat a zachowujesz się jak nie dojrzały gimbus który wyszedł nie dawno z podstawówki. A o co mi chodzi? twoje zachowanie na forum. :)

Edit. Kiedy beta otwarta?

Na prawdę ?Ojeeja, jaki ty jesteś fajny, nikt cie nie prosił o wtrącanie się w dyskusję, więc do widzenia...

Opublikowano

Panowie, uspokójcie się bo na prawdę zachowujecie się jak "gówniarze"

Podajcie sobie rączkę przez kabelek, wyjaśnijcie wszystko na spokojnie, najlepiej na PW.

Po co wdrażać niepotrzebne kłótnie na forum serwera oraz w zapowiedzi :)

@PS. W ile wbijemy 100lv?

po co ?

i4escl.jpg

Jak administrator tak się zachowuje, to Eldorado się kończy 

sergio_aguero_by_hallaronaldo-d58a98f.pn

Opublikowano

Na prawdę ?Ojeeja, jaki ty jesteś fajny, nikt cie nie prosił o wtrącanie się w dyskusję, więc do widzenia...

Skończcie kissek spamić, przejdźcie na pw.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Serwer, fajny. Ale do puki nie wyrzucą daimao odradzam gry. Człowiek na poziomie zerowym!! takie osoby trzymać w TEAM to szok!

Opublikowano

Nestium to wygorowane poczucie wartosci oraz to jak zwracasz sie do innych osob (niekoniecznie w tym temacie) zobaczysz, ze Cie zgubi.

Ogłada bynajmniej nie jest twoja mocna stroną, nie takie serwery juz startowaly po ktorych nie ma sladu a czytajac twoje posty mam wrazenie, ze uwazasz sie za jakiegos mentora,troche pokory by ci nie zaszkodzilo.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nestium to wygorowane poczucie wartosci oraz to jak zwracasz sie do innych osob (niekoniecznie w tym temacie) zobaczysz, ze Cie zgubi.

Ogłada bynajmniej nie jest twoja mocna stroną, nie takie serwery juz startowaly po ktorych nie ma sladu a czytajac twoje posty mam wrazenie, ze uwazasz sie za jakiegos mentora,troche pokory by ci nie zaszkodzilo.

Uwierz, że tak nie jest.

Powód tego jest bardzo oczywisty.

Nie każdy jest sobie w stanie pozwolić na typowy hejt wymuszony przez zazdrość.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

­Pisałem, że kropeczka jest spierdolona umysłowo teraz macie to czarno na białym, propsy za wyjebanie jej z teamu, ale i tak zycze wam byscie sie wyjebali na starcie czego sie pewnie mozna bedzie spodziewac bo kazdar tez jest biedny umysłowo i skonczy jak restynid i inne jego serwery, w sumie dobrali sie z kropeczka jak dwie krople wody nie dziwne ze ja wzial do temau

Opublikowano

Nie zły poziom trzyma ten GM Koordynator. Założyciel w tym temacie udaje, że nie widzi tych postów :/. Coś tu nie gra. Bardzo dziwne zachowanie. 

PS Serio uważacie, że ktoś taki powinien znajdować się w zespole? 

Opublikowano

Szybcy jesteście, skin z forum zginął kilka minut po moim poście. Nie zmienia to faktu, że wciąż czekam na usunięcie kradzionych skryptów w cliencie - tego wam nie odpuszczę. :)

Opublikowano

Nie zły poziom trzyma ten GM Koordynator. Założyciel w tym temacie udaje, że nie widzi tych postów :/. Coś tu nie gra. Bardzo dziwne zachowanie. 

Widze te posty, ale znam przyczyne tej prowokacji.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Szybcy jesteście, skin z forum zginął kilka minut po moim poście. Nie zmienia to faktu, że wciąż czekam na usunięcie kradzionych skryptów w cliencie - tego wam nie odpuszczę. :)

Nie widze twojego zdziwienia skoro jak mialem ci placic powiedziales ze juz nic nie chcesz to sorry^^

Opublikowano

PS Serio uważacie, że ktoś taki powinien znajdować się w zespole? 

I napisał to człowiek, który ma zerowe pojęcie o zaistniałej sytuacji. 

Jeżeli ktoś nie rozumie prostego polecenia "Zaprzestań obrażać graczy i wszczynać niepotrzebnych kontrowersji" i dalej to robi, mimo dużych ilości próśb, to mam prawo go ukarać. 

Tak samo, jeżeli widzę osobę, która obraża administracje zaraz po tym, jak dostała negatywną odpowiedź w podaniu, mam prawo od razu zamknąć mu temat. 

Ujrzawszy zaraz po tym treść "pie**dol się" ze strony moderatorki forum, to mam podstawy, aby nazwać jej zachowanie "idiotycznym" i ubiegać się o to, aby pozbyto się jej z teamu.  

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie rozumie prostego polecenia "Zaprzestań obrażać graczy i wszczynać niepotrzebnych kontrowersji" i dalej to robi, mimo dużych ilości próśb, to mam prawo go ukarać. 

Tak samo, jeżeli widzę osobę, która obraża administracje zaraz po tym, jak dostała negatywną odpowiedź w podaniu, mam prawo od razu zamknąć mu temat. 

Ujrzawszy zaraz po tym treść "pie**dol się" ze strony moderatorki forum, to mam podstawy, aby nazwać jej zachowanie "idiotycznym" i ubiegać się o to, aby pozbyto się jej z teamu.  

Nie masz podtsaw aby tak odpisać, mógłbyś się zachować inaczej, zresztą, skoro karasz ludzi na obrażanie innych "Zaprzestań obrażać graczy i wszczynać niepotrzebnych kontrowersji"  to dlaczego sam siebie nie ukarasz ? mam dowody.

Opublikowano

Widze te posty, ale znam przyczyne tej prowokacji.

Administracja jak zwykle święta. Teraz będziecie ludziom mydlić oczka. Powiem tak, serwer zapowiada się fajnie. Ale jak kolega kilka postów wyżej napisał, przez takie dziecinne zachowanie Administracji serwer prędzej padnie niż doczekamy się wielkanocy. Bo taki GNÓJ JAK  daimao NIE POWINIEN WGL BYĆ W TEAM i wspomniecie nasze słowa że TA JEDNA PACYNKA ROZJ3BIE WAM CALY SERWER.

Opublikowano

Nie masz podtsaw aby tak odpisać, mógłbyś się zachować inaczej, zresztą, skoro karasz ludzi na obrażanie innych "Zaprzestań obrażać graczy i wszczynać niepotrzebnych kontrowersji"  to dlaczego sam siebie nie ukarasz ? mam dowody.

Mam gdzieś twoje dowody. Niczego nie ukrywam. Takie zachowanie jak wasze nie da się inaczej określić.

Człowiek o zdrowych nerwach, nie wytrzymałby z waszym poziomem rozumowania. 

Od was nie można wymagać nawet prostego myślenia.

będzie otwarta beta? Bo zapomnialem ze zamknieta jest jakas.

Będzie, niedługo. ;)

Opublikowano

Popatrz na siebie pierw, następnie oceniaj innych. Oprócz tego, że potrafisz używać popranej składni i interpunkcji, dosłownie NIC nie masz do zaprezentowania na forum. Sam siejesz zniszczenie tymi swoimi głupimi postami i upieraniem się, że to Ty masz racja. Wybacz mój miły, ów racji nie masz. Jesteś totalnym hipokrytą, który w ogóle nie powinien mieć żadnych praw na forum. Tylko Ty chcesz coś udowodnić z administracji.

Typ jest irytujący, nie dziwie się, że Kropeczce puściły nerwy. Thorin tylko się zaśmiał i opuścił kanał na TS. Na dodatek Kropeczka stworzyła temat z rezygnacją, gdzie ukazała SS, gdzie daimao nazwał ją idiotką - nie zgadniecie. Cały temat po chwili został usunięty. Nie do kosza, całkowicie, aby nikt tego nie zobaczył.

NIE POLECAM TEGO SERWERA.

Opublikowano

Mam gdzieś twoje dowody. Niczego nie ukrywam. Takie zachowanie jak wasze nie da się inaczej określić.

Człowiek o zdrowych nerwach, nie wytrzymałby z waszym poziomem rozumowania. 

Od was nie można wymagać nawet prostego myślenia.

Będzie, niedługo. ;)

Ostatni post z mojej strony, mówisz człowiek o zdrowych nerwach by tego nie wytrzymał, my myslimy, to ty nie używasz poprawie mózgu, twoje zachowanie na pewno nie jest lepsze od naszych. My już swoje kary dostaliśmy a Ty ? Pozostanie tak jak było do tej pory, nic ci nikt nie zrobi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...